Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET

♥ I detta inlägg förekommer reklam för Owodon ♥

475a4754475a4779475a4807475a4784475a4818

Foto: Lisa Höök

God morgon mina älskade fina vänner! Tänk att det är fredag idag igen? Wohoo. Jag gjorde ett samarbete med Owodon smycken på min youtube igår och måste bara lägga upp det i bloggen också då jag är helt förälskade i deras smycken! Woow säger jag bara! Älskar smyckena och de är inte bara fina utan några av dem innehåller en svart sten som heter black onyx som sägs frigöra negativa känslor och sorg, stärker självförtroende och skärper dina sinnen. Det är en skyddande sten som sägs främja mod och beslutsamhet.

Jag älskar ju det där med stenar och deras kraft och när jag är hos Marisol brukar hon alltid tejpa fast stenar på mig som ska skydda och stärka. Nu känner jag att stenarna kommer i en lyxigare form. Haha.

I alla fall superfina smycken som ni kan hitta HÄR och anmäler ni er till nyhetsbrevet så kommer ni få erbjudande att handla till bättre pris. Perfekta alla hjärtans dag-presenten.

Nu ska jag kila iväg till Wellokontoret och jobba hela dagen lång och i eftermiddag kanske det blir lite träning. Har inte tränat på en hel vecka nu så är sjukt peppad på att ta i lite 🙂 Ha en grym fredag fina ni! Puss, I

Glöm heller inte kolla vloggen som kom ut igår. Där kan ni se smyckena in action 🙂 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Du är så himla vacker! <3

  Anne-Mari 2017-02-05 21:02:05 http://amrutberg.weuntd.com/
  Svara
 • Måste bara säga att ditt hår är underbart! Jag älskar det!

  Malin 2017-02-04 23:41:46
  Svara
 • Hej Ida!

  Har du något mer recept på smoothie med inflation mer än den med kadimumma och blåbär? 🙂

  Tina 2017-02-04 20:18:12
  Svara
 • Åh så vacker bild på dig!! Jättefina smycken 🙂

  Carola 2017-02-03 22:26:10
  Svara
 • Hej Ida, vet du var normalt BMI ligger om man är 17 år? Jag har ett BMI på 16, är det för lite? Jag mår ju bra och så 🙂

  Frida 2017-02-03 21:58:53
  Svara
 • men vad najs!! Måste kolla upp!

  Amanda 2017-02-03 20:31:01 http://www.nouw.com/sottochsalt
  Svara
 • Åh så fin du är :). Gillar smyckena med 🙂

  ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-02-03 13:07:56 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag har länge varit intresserad av att hjälpa djuren inom bla. slaktindustrin då jag tycker det är fruktansvärt hur djur behandlas för vår skull. Jag har testa på att vara vegetarian men har svårt för att sluta äta exempelvis fisk och ägg då jag tycker att det är ett säkert sätt för mig att se till så att jag får i mig Omgea3 och protein, och det handlar bara om att jag är okunnig. Men nu har jag precis sett dokumentärserien Cowspiracy och har bestämt mig för att göra en förändring, både för djuren och framförallt för miljöns skull. Skulle du kunna hjälpa mig att säga vad man kan ersätta mat från djur med? Och vissa ämnen som exempelvis omega3 kanske inte går att ersätta med annan mat?

  Du är en stor inspirationskälla som visar att man kan vara vegan och fortfarande träna hårt och må bra! Du är bäst 🙂
  Kram Felicia

  Felicia 2017-02-03 11:31:23
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Hej fina du och tack snälla för de orden 🙂 <3 Jag skulle säga att det är inte särskilt svårt. De tillskott du behöver är B12 och sedan äta massa bra mat. Du hittar massa recept i kategorin recept här på bloggen och fler kommer. Sedan kan jag även rekommendera att äta Spirulina och chlorella varje dag. Otroligt näringsrika och innehåller både vitaminer, mineraler, proteiner, nyttig fetter mm. Bra för både veganer och icke veganer 🙂 Sedan även ta tillskott av vitamin D varje dag och det behöver i stort sett alla svenskar under vintern.

   Med dessa kommer du långt:
   Spirulina: http://welloteket.se/produkt/spirulina/
   Chlorella: http://welloteket.se/produkt/holistic-chlorella/
   B12: http://welloteket.se/produkt/b-12/
   D3 vegan: http://welloteket.se/produkt/d3-vitamin-vegan-75-mcg-3000-ie-100-kapslar/

   Lycka till och se till att äta mycket mat 🙂 KRamis

   idawarg 2017-02-03 12:31:05
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind