Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EGENTID

aruba-strandpromenad

God morgon mina vänner! Hoppas ni mår toppen och är taggade på denna lördag. Det är jag i alla fall. Jag måste säga att jag känner att jag börjar hitta en bra balans i min planering. Berättade ju för ett tag sedan att min höst var alldeles för hektiskt och att jag inte hann njuta av allt det roliga jag får vara med om. Nu har jag tagit tag i det här och lagt upp en planering som nu i alla fall har hållt i en vecka. Haha.

En del i planeringen är en ”Idadag” mitt i veckan som är torsdagar. Det betyder att jag under torsdagen alltid ska göra något för mig själv, något jag älskar att göra. Det kan tex vara att besöka Marisol, naprapaten, en massör, kolla en serie, gå på yoga mitt på dagen, ta en fika med en vän eller en lång promenad. Sedan kommer jag självklart även jobba under dagen men jag måste göra något lugnt och skönt för mig själv och bara njuta. Känns så himla kul!

I torsdags var min första ”Idadag” och då yogade jag först en längre stund på morgonen, sedan gick jag till Marisol på behandling/healing och sedan lunchade jag med en vän innan jag körde ett litet mötesrace på eftermiddagen. Det var verkligen så himla mysigt! Vill ni se hela min dag kan ni göra det i dagens vlogg som jag postar nedan.

Unnar ni er egentid där ni gör något för er själva varje vecka? Om ni gör eller skulle göra det, vad skulle ni i så fall unna er? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • vad har du köpt din jumpsuit?:) jätte fin!!

  - 2017-02-16 20:08:43
  Svara
 • Ja det behövs verkligen ibland!

  Amanda 2017-01-29 21:11:33 http://www.nouw.com/sottochsalt
  Svara
 • hej Ida!
  Jag har en fråga angående hampaproteinet ni säljer på Welloteket. Om man jämför ”hemp protein” från ”Superfruit” och ”Hampaprotein” från Holistic, så står det att hampaoroteinet from Holistic innehåller alla essentiella aminosyror, medan det andra innehåller 10 essentiella aminosyror. Skiljer det sig? Tänker att innehållet är detsamma?
  En annan fråga är om det spelar någon roll om man äter spirulina i tablettform eller i pulverform? Har kroppen lättare att ta upp det ena eller andra?
  Tack så mycket Ida! kramar

  Anna 2017-01-28 21:15:51
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Det finns 8 essentiella aminosyror och för barn 10 så egentligen betyder det samma bara att de skrivit det olika. Båda är lika bra

   De åtta aminosyror som är essentiella för vuxna är:

   Fenylalanin
   Isoleucin
   Leucin
   Lysin
   Metionin
   Treonin
   Tryptofan
   Valin
   För barn är även följande aminosyror essentiella:

   Arginin
   Histidin

   Angående spirulina så är tabletterna pulver som är pressat och innehåller bara spirulinapulver. Har man dålig matsmältning så kan pulvret vara mer lättupptagligt. Kramis

   idawarg 2017-01-29 09:47:08
   Svara
 • Jag tränar pilates när jag vill ha egentid. 🙂

  Hanna 2017-01-28 18:19:35 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Jag försöker få till en kväll i veckan då jag bara sitter hemma vid datorn och gör ingenting, helt utan att sambon är hemma. Då blir jag alltid fulltankad av energi och vaknar full av inspiration och pepp nästa morgon!

  Emma Hällbacka 2017-01-28 13:20:44 http://emmahallbacka.se
  Svara
 • Det låter som en bra rutin, att planera in egentid och ta hand om sig själv. Jag har väldigt mycket egentid när jag är sjukskriven, men jag behöver också ha det för att tillfriskna. Jag går på yoga två gånger i veckan för mitt välmående, det är min bästa egentid!

  Janina 2017-01-28 11:33:29 http://nouw.com/janinawi
  Svara
 • Läs mitt svar på egentid i länken nedan/ovan!

  Linn 2017-01-28 10:36:40 http://nouw.com/livetbylinn
  Svara
 • Åh sånt bra tips med egendag :D.

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-01-28 10:29:07 http://www.saramadeleine.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind