Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VEGANSALLAD MED PUMPA & RÖDBETOR – RECEPT

miami eden roc

God morgon vänner! När jag var i Miami så blev jag helt såld på hotellets vegansallad. Så simpel men så himla god. Jag var bara tvungen att testa göra min egen när jag kom hem och det gjorde jag…

sallad vegan kikärtor

Som ni ser är ju ljuset i denna bilden inte riktigt lika bra som den i Miami, suck! Men i alla fall var salladen minst lika god och så lätt att göra! Här nedan hittar ni receptet på min variant av Miamisalladen.

INGREDIENSER:
1/4 butternutpumpa
250g kokta rödbetor (jag köpte färdigkokade)
1 dl kokta kikärtor
1/2 avokado
Blandsallad
Äppelcidervinäger, olivolja, örtsalt

GÖR SÅ HÄR: Blanda ihop önskad mängd vinäger, olja och örtsalt och blanda ihop med blandsalladen. Skär sedan pumpan i tärningar och ångkoka i ca 8 min och lägg på salladen. Skär sedan rödbetorna och avokado och lägg på salladen tillsammans med kikärtorna. Toppa med lite örtsalt. NJUT!

Så himla lätt och mitt nya beroende är butternutpumpa. Alltså MUMS! Jag skar upp hela pumpan och ångkokade samtidigt och la det jag inte å i kylen. Tycker nästan till och med att det är godare med kall pumpa på salladen.

Det här är vad jag kallar vegansk, nyttig snabbmat! N´joy! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Ida!
  Brukar du aldrig köra bröst p gymmet ?
  Skulle behöva få med alla 3 bröst musklerna i mitt schema så att jag inte bara kör den mellersta, eller är jag helt fel ute 😛 ?
  Man kanske får med hela bröstmuskulaturen i alla bröstövningar ? Har försökt googlat mig fram men hittar ingen bra info angående bröstmuskeln och
  hur man tränar för att få in rätt vinklar när man ska köra isolerade t.e.x en övning för övre och en för nedre .
  Vet att man kan köra i cable crossen men är osäker på hållning o.s.v. . 🙂

  Kram

  Mathilda 2017-01-28 08:14:22
  Svara
  • Svar på Mathildas kommentar.

   Hej och tack för din kommentar! Nej brukar inte det då mina bröstmuskler redan är för stela. I och med att jag sittar så mycket framför dator mm så lägger jag all fokus på rygg när jag kör överkropp. Eller jag får ju med bröstet när jag kör armhävningar mm så de får den träning jag behöver. Jag är inte ute efter att bygga större bröstmuskler och då behövs det inte. Är man ute efter att bygga kan man behöva träna de olika musklerna och då kan man ex köra pressar med skivstång, hantlar eller cable cross med olika vinklar liggandes på en bänk. Om du inte är ute efter att bygga bröstmuskler så behövs det inte utan räcker att lägga in någon press eller armhävningar. Kramis

   idawarg 2017-01-28 09:24:58
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Hej igen! Det var så lite så, tack för att du svarar. 🙂 Jag är väl inte direkt ute efter att bygga någon muskel mer än någon annan som så, men ser sällan tjejer ha med bröstträning i sina pass och jag vet inte riktigt om det behövs för att få en jämn balans d.v.s vill inte ha en bred överkropp och smal underkropp eller bred underkropp och smal över haha 😛 Utan jag vill ha lagomt definerade muskler jämt fördelat, men jag vet ej hur jag ska träna dom olika bröstmusklerna.
    Har också hört att man ska köra i olika vinklar men har inte riktigt fått klarhet i hur man ska stå i dom olika vinklarna för att få med alla delar av muskeln i cable crossen. Skulle du kunna beskriva en övniing i cable cross för varje bröstmuskel hur dom ska utföras :)?
    Vet borde gå till en PT men har inte riktigt den ekonomi just nu och heller inte kompis i närheten som är så pass bra att hen kan kolla så jag gör rätt o.s.v.. 🙂

    Kram

    Mathilda 2017-01-30 04:26:36 http://nouw.com/notoriousfragility
    Svara
 • Hej Ida 🙂
  Skulle inte du kunna lägga upp några nya träningspass som man kan göra hemma?
  Kram

  Helena 2017-01-27 18:25:54
  Svara
 • Låter jättegott förutom att jag inte gillar avokado. Vad finns det för annat ”fetaktig” grönsak/frukt som man skulle kunna byta ut den emot?
  Annars så antar jag att man ta extra pumpa istället för avokadon också? 🙂

  Caroline 2017-01-27 13:24:58 http://blackmary.blogg.se
  Svara
 • Det låter verkligen jättegott!

  Hanna 2017-01-27 12:39:05 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Åh så gott det ser ut :D. Detta sparas 😀

  Mamma, lärare&doula 2017-01-27 09:43:24 http://www.saramadeleine.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt