Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INSPELNING I STUDIO

ida-warg-viktor-frisk-sommar-mitt-i-vintern

God morgon hjärtan! Hoppas ni mår finneang. Det gör jag i alla fall och idag blir det fullt ös och en heldag med Viktor. Först ska vi på möte med Metro då vi båda har bloggen hos dem. Sedan ska vi iväg och podda och i veckans avsnitt ska vi prata Mindfullness vilket jag verkligen ser fram emot. Efter det ska vi möta upp min fina fotograf Lisa på lunch och planera eftermiddagens videoinspelning och fotografering vilket nog sedan kommer ta hela eftermiddagen. Woop, så kul dag!

ida-warg-viktor-frisk-lat-sommar-mitt-i-vinternida-warg-viktor-frisk-lat

Igår var jag och Viktor i studion och spelade in resten av vår låt som kommer heta Sommar mitt i vintern. Alltså jag måste säga att jag tycker den är skön. Det var inte alls meningen att den skulle bli bra höll jag på att skriva nu… haha. Men vi skulle bara spela in en liten snutt till ett samarbete vi gjorde och sedan bokade Viktor en duktig musikproducent och låtskrivare som fick feeling och gjorde en superskön låt. Så nu har vi snart en hel låt. Känns sjukt kul! Vi får se om vi släpper den på Spotify eller om det blir youtube. Det är lite på kontrakt mm Viktor måste tänka på, men jag meddelar er när och vart ni kan lyssna 🙂

Annars är livet bra förutom att jag dras med ett j**** munsår! Finns nog inget jag hatar mer! Jag var ju så dum också så jag har gjort saken värre. Först var det bara pyttelitet och blev en skorpa som jag så klart pillade bort vilket gjorde att det blev en större skorpa som jag tog bort igen och nu har den lilla plutten blivit en böld. Haha så dum är jag ibland alltså! Men men nu kanske jag lärde mig något av detta. Har ni förresten tips på någon munsårssalva som verkligen hjälper? Jag har aldrig testat någon i alla fall och är i behov av tips tills nästa gång 🙂

Nej nu ska jag sätta fart så jag kommer i tid till mötet. Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Alltså vart äter du bowlsen som tex var med i senaste helgvloggen?? Dom ser ju helt amazing ut 😀

  Lollo 2017-01-26 21:09:12
  Svara
 • Åh så roligt :). Älskar din skjorta 😀

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-01-25 21:28:03 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej!
  Lysin är bra att äta när man har munsår. I näringsmedicinska uppslagsboken (finns digitalt på kurera.se) står rekommenderade doser vid just munsår. Det är bra att äta det ihop med c-vitamin. Gick in på welloteket och ni säljer ju Great Earths lysin så spring till ert lager och hämta en burk så blir du förhoppningsvis bättre om några dagar 🙂 Annars finns en salva som heter Herstat som kan köpas på hälsokost. Har aldrig provat något själv då jag pepparpeppar aldrig har haft munsår men det är dom sakerna som jag har hört från andra ska fungera 🙂

  Carolina 2017-01-25 12:36:06
  Svara
  • Svar på Carolinas kommentar.

   Ja jag har ätit Lysin innan och tagit in det för just munsår men när jag käkat slut på första burken så glömde jag så bra att du påminner mig 🙂 Ska börja äta imorgon igen. Ska även kolla upp det där med doseringen 🙂 Kramis

   idawarg 2017-01-25 15:25:10
   Svara
 • Heeeeeeej! 🙂 alltid när jag får munsår eller herpes så lägger jag på kolloidalt silver några ggr om dagen. Bästa jag provat hittills, kram

  Julia 2017-01-25 12:27:15
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Ja jag har hört om det men aldrig testat. Det ska jag göra nästa gång. Silvret är ju så galet bra till allt 🙂 Kram

   idawarg 2017-01-25 15:25:46
   Svara
 • Hej Ida!
  jag är också otroligt fast för munsår, har provat alla möjliga salvor men ingenting har hjälpt speciellt bra. Däremot fungerar alsolsprit jättebra, du blöter bara en bomullspinne med alsolsprit och ”baddar” det på munsåret ett x-antal gånger om dagen. Det torkar ut munsåret!
  Hoppas att det hjälper!

  MVH
  Beatrice

  Beatrice Bergfeldt 2017-01-25 09:58:45
  Svara
  • Svar på Beatrice Bergfeldts kommentar.

   Åh gud vad bra tips. Blir det en stor skorpa av det då? Kramis

   idawarg 2017-01-25 15:26:24
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Jag har börjat köra CleerPlus på munsåren, funkar grymt bra. Svenskt märke och nästan helorganisk dessutom ??

    Jocke 2017-03-01 11:06:20
    Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Hej igen Ida!
    Det beror på hur snabbt du börjar behandla det, ibland så kommer det bara helt utan förvarning. Jag brukar känna att det pirrar i läppen, då brukar jag köra med alsolsprit någon dag. Annars såfort du märker av det så är det bara att börja, oftast så blommar det ut snabbare eller inte alls. Oavsett brukar det skynda på processen så det inte syns och känns så länge.
    Kram 🙂

    Beatrice Bergfeldt 2017-01-26 13:33:11
    Svara
 • Compeed har några plåster för munsår som är sjukt bra! Vet dock inte om dom är veganska 🙁

  Hanni 2017-01-25 07:59:51 https://hanniroslund.myshowroom.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind