Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEN OCH RUMPA

God morgon älsklingar! Alltså den här jetlagen… jag kämpar emot. Min kropp är van att gå upp runt 13.00 (svensk tid) vilket var 8.00 i Miami så att helt plötsligt gå upp 7.00 (svensk tid) känns för min kropp som att gå upp 2.00 på natten. haha. Men men bara att försöka ställa om så fort det går!

Även fast jag var så trött igår så tog jag mig till gymmet. Det var inte det hårdaste passet i världshistorien men jag tog mig dit och igenom det och var otroligt stolt efter! Men i Miami så körde jag ett riktigt bra benpass och jag älskade de maskinerna som de hade med rep/cable cross. Man kunde göra så mycket roliga kombinationer i dem.

SQUATS

Här ser ni en av maskinerna som jag körde squats i. Så himla bra för mig som inte gillar back squats då tyngdpunkten inte blir bra på mig. Körde 15 X 4.

STEP UP

Alltså denna övningen var så grym! Step up med vikt, hur nice?! Brukar köra med kettlebell eller viktplatta men det blir så svajigt. Säger bara att jag vill ha denna maskinen hemma. Körde 15/sida X 4.

LÅR CURL

Det här är e övning jag måste göra mer av. Under min danskarriär så har jag sträckt mig i hamstring (baksida lår) flera gånger vilket gör att jag fått ärr i muskeln vilket gör att jag ibland/ofta har svårt att få kontakt med muskeln och speciellt på höger. Det har gjort att jag undvikt att träna baksida lår vilket bara gör det värre så denna övningen ska ingå i de flesta benpass från och med nu. Körde 12 X 3 på den.

Förutom de övningarna blev det höftlyft, sumo squats och sidosteg med gummiband. Riktigt härligt pass! Nej nu ska jag dra till kontoret. Mycket att jobba ikapp nu så här efter resan. Ha en fin dag! Puss, I

(Reklam för Welloteket)
Ville bara meddela att vi nu har en tävling där an kan vinna 5 påsar av sin favoritspirulina. Läs mer om tävlingsreglerna HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind