Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG TÄNKER STANNA HÄR…

God morgon! Ligger inne på hotellrummet och vill liksom inte gå här ifrån. Jag älskar att vara här och det känns typ som att jag är ute då jag hör vågorna och ser ut över vattnet. Natasha ligger nere vid poolen men jag känner att jag lika gärna kan vara här inne. Haha. Åkte till Miami men lämnade inte hotellrummet 😀 Nej men jag har aldrig tidigare känt att jag har älskat en säng så mycket! Vi har varsina stora sängar med vita påslakan och massa kuddar. MYYYS!

Så här ser utsikten ut från vår balkong. Har yogat varje dag med denna utsikt och det är ju underbart!  En sak som får mig att bli så lugn är när jag hör vattnet och vågorna. Jag kan liksom inte bli stressad då känns det som. Natur överlag är väldigt lugnande för mig.

Men i alla fall riktigt fint hotell vi bor på och är supernöjd med det förutom att det ligger lite långt bort från centrum. Dock så kom jag på att Uber kanske funkade här också och det gjorde det. Så sjukt billigt här om man jämför med Sverige. Dessutom kan man samåka och har ju fått massa nya vänner av att samåka. Både billigare och nya vänner, vilken bonus!

Igår käkade vi lunch på hotellet och det blev salladen ni ser ovan. Riktigt god men alldeles för liten för min smak. Hur har de tänkt att man ska bli mätt på lite gröna blad och några kuber rödbeta och pumpa? Äter jag där igen kommer jag be om trippel portion! God var den i alla fall.

Nej nu är det dags att ta tag i dagen! Bara 2 dagar kvar här nu innan vi drar hem. Ha en fi  dag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind