Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DET HÄR HAR JAG ALLTID MED PÅ RESAN

♥ Inlägg i samarbete med Welloteket ♥

Har fått flera frågor om det här med kosttillskott och resor så tänkte att jag tar det här i ett inlägg. Många frågar om man verkligen får resa med piller och pulver? Jag kan säga som så att jag har allt mitt i hadbagaget (ej flytande) och det har gått igenom säkerhetskontrollen alla gånger jag haft det de senaste åren så no problemas.

Sedan undrar ni vad jag brukar ha med mig på resan så tänkte därför göra ett litet inlägg. Först och främst har jag med mig de produkter jag tar dagligen hemma som MSM, spirulina, chlorella och B12.

Andra produkter och tillskott jag tar med på resan är:

Lactovitalis PRO – Goda magbakterier som kan hålla magen i balans då den ofta kan bli lite konstig i andra länder. Också perfekt att ha med sig om man råkar ut för magsjuka eller matförgiftning. Den tar jag varje dag när jag r utomlands.

Cellenzym – Ofta när man reser så kanske man inte alltid kan styra över maten på samma sätt som hemma då man äter ute på flygplan eller flygplats. Cellenzym hjälper till att bryta ner maten och så man inte blir så svullen efter måltid. Jag brukar ta 2 st när jag äter något jag vet kan bli lite tufft för magen.

Kolloidalt silver – Blir jag sjuk på något vis tar jag shottar av silver då det dödar dåliga bakterier. Till er som hört att den kan vara skadlig läs HÄR.

Ekologisk solskyddsfaktor – Jag brukar faktisk köra utan solskyddsfaktor då jag istället sätter på mig en skjorta eller sitter i skuggan. Men ska man göra någon aktivitet som kräver att vara ute i solen under längre period så tar jag alltid den här. Bra att använda ekologiskt solskydd då den annars ofta innehåller massa konstigheter som inte är bra.

Ekologisk Morotsolja – Alltså finns ingen annan kroppolja som är bättre än denna. Dels för att den återfuktar så skönt och för att man får så fin färg av den då man typ blir lite brunare då den är en nyans av orange. Älskar den!

Så hoppas ni fick lite tips! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jag är väldigt intresserad av användandet av kolloidalt silver som läkemedel. Tycker dock det är svårt att hitta artiklar med en objektiv syn på ämnet, både från motståndare till silver och de som förespråkar användning av det. Läste artikeln ni har länkat på er hemsida och tycker den är väldigt vinklad och lovar alldeles för mycket. Don’t get me wrong, jag är för att försöka hitta bättre alternativ till antibiotika och andra läkemedel och är allvarligt bekymrad över både påverkan på vår hälsa och miljön men samtidigt tycker jag att om man ska rekommendera silver som ett alternativ till läkemedel så bör man hänvisa till en mer objektiv artikel som inte är skriven av någon som tillverkar och säljer kolloidalt silver.

  Linnéa 2017-01-11 11:39:25
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag kikade nyss in på din webbshop för att beställa hampaprotein då jag vill få i mig lite extra protein eftersom jag tränar en del.
  Men läste då att de rekommenderas till folk över 18 år, jag fyller snart 16 och undrar då om det är ”farligt” att äta det ändå? Har du något annat tips på ett bra proteinpulver som inte är kemiskt framställt eller vad man ska säga?
  Kram och tack på förhand

  Iris 2017-01-10 19:32:20
  Svara
  • Svar på Iriss kommentar.

   Hej! Jag vet faktiskt inte varför det står. Hampaprotein är malda hampafrön och helt vanlig mat så köp du det. Hampaprotein eller Inflamino är mina favoriter. Kramis

   idawarg 2017-01-10 20:43:21
   Svara
 • Tack fina Ida! Jag är verkligen en hälsonörd och besatt av kosttillskott, nej men nu låter det som jag är galen men det är ju efter hårmineranalysen jag går efter. Går och funderar så på om man ska prova att äta lite bakterier för magen, som kosttillskott då? Men är rädd att röra till det där nere för tänk om de är bra? Har ju ingen problem med magen men med sköldkörteln, för lågt progesteron och ”trötta” binjurar (lågt kortisol men konstigt nog energisk och glad..nu för tiden). Men de där jädra sömnproblemen är hemska och kvar. Tycker att de här blogginläggen är de bästa!!! Skriv mer om din kosttillskott och glöm ej att skriva om progetseronkrämen snart och hur den verkat på dig och hur och när man tar den 🙂 Hade varit så snäääällt! hur ligger ditt progesteron nu ch hur låg det innan? var det också lågt? Och hur låg östrogen?, DHEA och testosteron.

  Krämis!

  Camilla 2017-01-10 19:18:34
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Hej fina du och vad kul att höra att du uppskattar dessa inlägg. Du kommer ej ställa till något genom att ta goda magbakterier. Det enda är om du kanske lägger pengarna i sjön om det redan är bra. Sedan så har jag nu skrivit ihop ett inlägg om krämen som kommer i slutet av veckan eller nästa vecka så håll utkik. Kramis

   idawarg 2017-01-10 20:45:07
   Svara
 • Länken om colloidal silver funkar inte.. Vill du länka igen? Vore intressant att läsa då jag är väldigt skeptisk. Det är olagligt att sälja det under annan användning än som vattenrengörare.

  Sara 2017-01-10 18:53:37
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Oj vad konstigt. Kollar det men här har du länken tills vidare 🙂 http://welloteket.se/produkt/kolloidalt-silver-1000ml/

   idawarg 2017-01-10 20:46:03
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt