Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYÅRSLISTA 2016

God morgon älsklingar! Jag har inte hunnit fatta det än då jag missade hela nyårsafton pga. att jag skulle upp och flyga, men det är ju faktiskt ett nytt år! Jag har ju inte gjort någon årsresume så tänkte att listan nedan istället får sammanfatta hela mitt år.

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut?
Hmm ja massor. Startade en webshop tillsammans med 2 andra grymma personer, började youtuba på riktigt, startade en podcast med Viktor, spelade in en låt (på skoj bara) som kommer på youtube nu i januari, var med i Stadiums kampanj och var på bild i deras skyltfönster, i butik, i tidningar och även med i deras TV-reklam, började gå hos en spådam, åt vegansk kost hela 2016, gjorde en banandetox, fyllde 30 år, gjorde en intervju på engelska, blev chef (har 3 st anställda), besökte Italien, vann årets podcast 2016 på Social Media Gala, sprang Midnattsloppet tillsammans med Stadium och Adidas, vann årets bästa träningsblogg på Finest Awards, medverkade i Nyhetsmorgon, köpte lägenhet tillsammans med min pojkvän.

Vilka länder besökte du?
Mitt nyårslöfte förra året var att inte resa så mycket då jag 2015 var mer utomlands än i Sverige. Så under 2016 var jag i Thailand Koh Tao där jag höll i träningsresa, Marbella, Italien Florens och Dubai.

Är det något du saknade år 2016 som du vill ha år 2017?
Hmm 2016 var riktigt bra men en sak jag måste styra upp är min planering. 2016 jobbade jag i stort sett 7 dagar i veckan 12 timmar om dagen. Ska kolla över om jag ska anställa en assistent som kan hjälpa mig strukturera upp och planera + tvinga mig att vara helt ledig 1 dag i veckan. För är det inte någon som säger till mig kommer det aldrig hända.

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?
27 november då jag fyllde 30år. Hade så sjukt kul tillsammans med mina tjejkompisar kvällen/natten till min dag. Sedan den stora brunchen med alla vänner, familj och släkt på min dag + att vi även signade på den nya lägenheten på min dag var ju bara pricken över i:et.

Vad var din största karriärsmässiga framgång?
En youtube kanal som växt från 20 000prenumeranter till 130 000 måste nog vara det största då det för med sig så mycket bra till allt annat jag håller på med.

Och din största framgång privat?
Att jag känner mig ännu mer vän med min kropp och har slutat att jämföra mig med andra. Min kropp ser ut som den gör och jag känner mig lugn med det.

Vad spenderade du mest pengar på?
Utan tvekan den nya lägenheten :S

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?
Feel the rush med Freddy Kalas 😀

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Definitivt gladare!

Vad önskar du att du gjort mer?
Skrattat och umgåtts med mina tjejkompisar. Finns inget som gör mig gladare än att hänga med dem.

Den maträtt du åt oftast 2016?
Haha oj det måste nog vara ångkokad sötpotatis med tomat och avokado. Alltså jag kan inte få nog!

Högsta önskan just nu?
Att jag kan släppa mitt kontrollbehov och bara njuta av livet till 100%.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mer ledig tid där jag inte känner mig stressad. För när jag väl är ledig kan jag inte slappna av pga. jag vet att jag har jobb som jag ligger efter med vilket gör att jag blir mindre stressad av att jobba. Så en person som kan styra upp det här skulle kunna göra mitt år ännu bättre. Måste bara hitta rätt och våga släppa kontrollbehovet.

Vad fick dig att må bra?
Vänner, jobb, ni som följer mig, min pojkvän, familj.

Vem saknade du?
Farfar ♥

Vad är du mest stolt över?
Att jag tagit mer och mer avstånd från personer jag känner ger negativ energi och att jag vågat stå på mig i förhandlingar inom jobbet och tackat nej om jag inte får det jag vill ha.

Vad är ditt nyårslöfte för 2017?
Att leva livet mer och oroa mig mindre för saker. Mer ledig tid, få ihop middag med vännerna minst varannan månad. Sedan ska jag ha som mål att skratta minst 1 gång om dagen.

Så det var hela min lista 🙂 Nu vill jag veta… Vad har ni får nyårslöften? NYFIKEN!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Mitt nyårslöfte är att lyssna på kroppen och på så sätt förhoppningsvis hålla mig skadefri, samt fortsätta utvecklas inom löpning 🙂

  Emma H 2017-01-08 14:16:34 http://www.devote.se/loparbloggen
  Svara
 • Kan du inte berätta om spådamen? Jag är så nyfiken, men vågar inte själv..

  Camilla 2017-01-08 10:12:52
  Svara
 • Hej!

  Skulle vara väldigt kul om du kunde lägga ut ett inlägg med typ samlade träningspass. Typ ett ben/rumpa, mage/rygg, armar osv och alla med endast fria vikter. Jag har ett gym vid mig som endast har skivstänger och kettlebells och tycker det är svårt att hitta bra färdiga pass som inte innehåller andra maskiner!

  Tack på förhand

  Elin 2017-01-07 22:22:56
  Svara
 • Tack för ditt recept på citron vatten!! Vart så mycket godare än de jag tidigare provat & så mycket enklare! 😀 men har en lite annan annan fråga, använder du alltid färska citroner eller går de lika bra med citronjuce på flaska?
  Kramisar och hoppas du har de bra i värmen!

  Ronja 2017-01-07 21:28:40
  Svara
 • vilket fantastiskt år du haft! Är så taggad på 2017 själv, har inga löften men många mål! Tror det är viktigt att du VÅGAR prova att släppa kontrollen och se att jorden kanske inte går under.. <3

  ISA 2017-01-07 16:51:33 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Mina nyåsrlöften/ bucket list
  -Sluta små äta, förra året gjorde jag det nåstintill varje dag.
  -Börja yoga mer, jag har blivit så inspirerad av dig och andra det skulle vara så skönta tt bara kunna slappna av och slippa alla stress med skolan och hästarna.
  -Komma igång med bloggen och utveckla den
  -Träna, börja stegvis med träningen och utveckals med tiden
  -Spanska, höja betygen

  Alice 2017-01-07 13:16:13
  Svara
 • Hej Ida! Kan inte du länka ditt bästa recept för en IBS mage haha? Ska bjuda min farmor som har IBS på mat och ingen aning om vad jag ska bjuda henne på.. Hon har aldrig testat vegansk mat så skulle vilja imponera haha 😀

  anna 2017-01-07 13:14:33
  Svara
  • Svar på annas kommentar.

   Ja men det är en superbra ide. Undvik för mycket bönor, linser mm när hon har Ibs. Sedan är ju allas IBS olika så svårt att rekommendera något. Fråga din farmor om hon vet vad hennes mage gillar för livsmedel eller ej 🙂 Kramis

   idawarg 2017-01-07 13:36:59
   Svara
  • Svar på annas kommentar.

   Och juste tänkte fråga också den grytan pärlan gjorde med kikärtor och sötpotatis och kokosmjölk. Vad för kokosmjölk använde han? Alltså sån i konserv eller sån man typ kan ha på gröt och så?

   anna 2017-01-07 13:19:16
   Svara
 • Jag har inga nyårslöften i år, istället har jag bestämt mig för att leva för dagen. Eftersom jag fick utmattningssyndrom 2016 som jag fortfarande kämpar med, är mitt mål att leva för dagen. Att ta saker som de kommer. 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-01-07 12:38:15 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Låter som du hade ett asfint 2016! 🙂
  Och tycker att det låter vettigt att anställa en assistent! Känns ju dumt och onödigt OM du skulle bli utbränd utav det fina jobbet som du utför! Bra att du tar hand om dig först och främst 🙂

  Hummm… jag själv har inga nyårslöften så.
  Men jag vill bara komma upp mer ordentligt i träningen igen, samt äta mera veganskt.
  Men åt mycket veganskt under det förgående året, kanske 3-4 dagar i veckan, men åt en del kött. Men kanske ska införa att man endast accepterar fisk och kyckling, när man är på besök?
  Och till träningen, jag var inte sååå lat. Jag rörde mig nästan varje dag. Men blev mer promenader och kroppsvikt under 2016. Jag körde på tyngre vikter 2013-2015… men då åt jag MYCKET kött också.. och kvarg! Älskade kvarg! Men jag vill ju dra ned på kött, ägg och mjölk så…

  Caroline 2017-01-07 12:32:37 http://blackmary.blogg.se
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Tack för att du delar med dig av dina tankar 🙂 Låter som mycket bra idéer. Vegansk mat är fantastisk och du kan träna hårt på det också. Se bara till att äta mycket! Kramis

   idawarg 2017-01-07 13:39:22
   Svara
 • Du är grym Ida! 🙂 Upptäckte din blogg under 2016 och blivit så mycket inspirerad med träningen, älskar dina resevideor och podden!

  Ninni 2017-01-07 11:16:26
  Svara
 • Vilket härligt år!

  Lotta 2017-01-07 08:51:27 http://www.paparketten.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt