Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MOT ARUBA

Förinställt inlägg:

God morgon vänner och GOTT NYTT 2017! När ni läser det här sitter jag förhoppningsvis på planet till Aruba och är så trött så jag håller på att dö. Tidiga mornrar och lite sömn är inte min grej men jag ska inte klaga för jag är på väg till Aruba. Woop.

Hoppas ni hade en fin nyårsafton och att ni inte är allt för bakis? Haha. Själv drack jag inget. Fick min dos alkohol för ett helt år på min 30-års fest tror jag. Dock ska jag se till att fira hela året som 30-åring så kanske ändå blir någon drink eller 2 på Aruba eller i Miami. Vi ska nämligen vara 1 vecka i Aruba och sedan 1 vecka i Miami.

Nä nu ska ni veta att jag sitter och vrider mig av rastlöshet i flygstolen. Att flyga är heller inte min grej. Livrädd + rastlös på samma gång! Ingen bra kobo 😀 Haha. Men men jag håller ut. Hörs i Aruba 🙂 Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh vad härligt! Ha det bäst nu.

  Hanna 2017-01-01 18:51:50 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Åh så trevligt med sol och värme!
  Och är lite avundsjuk på ditt tankesätt jämte mot alkohol. Själv är jag småbakis, men ingen större fara 😉 Ska försöka bli nyttigare nu igen här. Och nej, det är inget nyårslöfte! haha
  Och ha det asskönt i Aruba sedan 🙂

  Caroline 2017-01-01 13:57:31 http://blackmary.blogg.se
  Svara
 • Hoppas du får det underbart :). Jag var nykter igår, eller jag har inte druckit en droppe sedan i augusti. Dricker sällan och eftersom jag äter mediciner nu så lär det dröja tills juni innan jag ens får dricka. Inte mig emot kan gärna vara utan alkohol längre än så 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-01-01 12:18:25 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Skulle vara kul att ses i Miami, träna och ta en smootie bowl, bor här några månader 🙂
  Kram

  Paulina 2017-01-01 08:30:42
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand