Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOTT NYTT ÅR!

Jag och Natasha förra nyår ♥

God morgon älsklingar! Sista dagen på detta fantastiska år! Hur sjukt!? Det ä alltid med lite ångest jag går in i ojämna år bara för att jag har fått en jobbig tanke om att ojämna år är lite tuffare för mig. Känns som att jag under ojämna år sliter röven av mig och under jämna år skördar av allt jobb jag gjort året innan. Haha kanske inte låter så positivt men jag är säker på att 2017 kommer bli ett galet bra år ändå. Mycket jobb med nya samarbetspartners som TV4 och en till (som jag alldeles snart kan berätta om). Tror även det kommer bli sjukt kul men galet mycket jobb med Welloteket och sedan ny lägenhet i februari. Vill ni att jag ska blogga om renoveringen föresten? Vet inte om ni är intresserade av inredning?

I alla fall så ska jag idag packa och fixa och sedan middag med vänner ikväll. Dock blir det inte långvarigt då jag och min babe Natasha drar till Aruba imorgon. WOHOOOOOOOO! Kan ju inte bli mer pepp! Nej nu måste jag verkligen sätta fart här om jag ska hinna med allt jag behöver hinna med innan jag drar.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER! Vill tacka er alla för att ni är inne och läser här och kommenterar. Betyder massor! ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind