Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ETT TRÄNINGSPASS MED UTSIKT :)

God morgon fina! Idag beger jag mig hem mot Stockholm igen efter en mycket härlig tid i Åmål hos familj och släkt. Dags att åka tillbaka för att packa om väskan och byta ut alla tjocka myskläder mot lite luftigare sommarkläder. Wohoo kan inte fatta att det är sant att jag på söndag åker till destinationen jag drömt om i många år, nämligen Aruba. Är det någon av er som varit där? I så fall tar jag gärna emot alla tips ni kan ge på restauranger och saker man kan göra 🙂

Men men först några dagar till i Sverige. I Åmål har jag i alla fall kört på bra med träningen då jag varit och hälsat på min kusin Vicky på gymmet där hon jobbar. Hyfsad vacker utsikt från löpbandet va (bilderna ovan)? Man ser ut över vänern och man ser över till vår sommarstuga 🙂

Dagen innan julafton körde vi ett härligt överkroppspass med marklyft, baksida axelövning, rodd och olika magövningar. Hade lite småort efter och speciellt i händerna då de fick träningsvärk efter marklyften. Händerna är inte riktigt vana med tung belastning 🙂

MARKLYFT

Den här övningen aktiverar i stort sett hela kroppen. Vi körde 10 X 3.

CRUNCH PÅ BOSUBOLL

Haha ser ut so jag vridit amarna ur led på första bilden 😀 Denna övningen är riktigt tung om man plockar på vikt med hjälp av en cable cross. Vi körde 12 X 3 med vikt.

INDRAG MED BOLL

Mycket bra core övning. Viktigt att inte hänga i ländrygg och skuldror. Vi körde 15 X 3.

Nej nu ska jag packa ihop här för jag har lyckats sprida ut mig över hela huset! haha (som vanligt!). Ha en fin dag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej! Har aldrig varit på Aruba men älskar yoga och vet att Island Yoga öppnar nu i dagarna så jag skulle verkligen rekommendera att gå och ta nån klass där. Det är Yogagirl Rachel Bråthens ställe och jag använder hennes streamingsajt 108, som jag tycker är toppen! Men det kanske du hade koll på? Hur som helst, går du dit får du gärna rapportera om hur det var! 🙂 De ska dessutom ha ett café/restaurang som också kan vara värt ett besök!

  Kram

  Emelie 2016-12-29 17:40:23
  Svara
 • Hej! Hur ofta tar du inflamino/vecka? Om du skulle välja skulle du välja hampa eller inflamino protein?

  Har du något knep om du har fått i dig mat som gör att du får svullen mage?

  Hur har inflamino hjälpt dig? Hjälper den mot uppblåst mage? 🙂

  Tacksam för svar <3

  elin 2016-12-28 20:03:39
  Svara
 • Hej fina Ida!
  Gott nytt år till dig! Vill tacka för detta året, du har fått mig att börja med msm, spirulina , Acerola mm. Jag är dig evigt tacksam för jag mår så bra, men det viktigaste av allt är att jag inte ätit kött sen i augusti! Jag mår så bra och känner mig piggare, lättare i kropp och sinne! Viktigast av allt att jag bidrar till en bättre miljö och inte konsumerar från köttindustrin som är vidrig. Tack än en gång!
  Vill önska dig en underbar resa till Aruba☀️☀️! En dröm som jag hoppas jag kan få uppleva nångång, tänk Yoga på en strand i Aruba!
  Ha det fint/Eva

  Eva 2016-12-28 14:08:17 http://nouw.com/evayoga81
  Svara
  • Svar på Evas kommentar.

   Hej Eva och tack snälla för din kommentar vad den värmde <3 Så himla kul att höra att du trivs med din nya livsstil och kan bara hålla med om MSM, Spirulina och Acerola. Älskar dem!!! 🙂 <3 Tack snälla och Gott Nytt år på dig <3 Kramis

   idawarg 2016-12-29 10:06:37
   Svara
  • Svar på Evas kommentar.

   Gud vilken genuin och fin kommentar! =) Vad härligt att du har fått så positiva förändringar av din livsstilsomläggning (eller vad man ska säga 🙂 hehe)!
   Din kommentar gav mig ett stort leende på läpparna – skönt att bli påmind om att det finns mycket gott i världen och människan också! – så jag var bara tvungen att slänga in en kommentar för att säga att du verkar vara en väldigt fin människa, som sprider mycket positiv energi omkring dig. Det gjorde du i alla fall till mig!
   God fortsättning till dig och alla andra som läser här inne! =)

   My 2016-12-29 04:28:11
   Svara
   • Svar på Mys kommentar.

    Håller helt med! Man blir så himla glad när folk sprider positiv energi 🙂 <3 <3

    idawarg 2016-12-29 10:07:17
    Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga du kanske kan hjälpa mig med. Jag sitter och kikar på kosttillskott, idag äter jag D-vitamin och järn pga järnbrist av min endometrios. Jag har dock återkommande bekymmer med trög mage och förstoppning, och funderar lite vad som skulle kunna hjälpa. Jag är dessutom en person som knappt får i mig varken frukt eller grönsaker då det är en blandning av allergi & att jag verkligen inte får i mig det, tycker iiiiinte om haha! Jag är dessutom allergisk mot mjölkprotein och nötter… Jag kikar främst på linfröolja (som har hjälpt mig en gång i tiden med hemsk pms, men i och med att jag tänkte köpa omega 3 (jag har add dessutom) så förstår jag att linfröoljan är rätt grym?), och jag har även fått upp ögonen för spirulinatabletter resp. chlorellatabl? Vad tror du? Vad är det för skillnad på spirulina och chlorella? Vad tror du kan hjälpa mih iom att jag inte får i min frukt & grönt?

  Kram!

  Ehrelle 2016-12-28 11:19:41 http://ehrelle.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind