Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS TRÄNING

God morgon vänner! Kanske lite opassande med ett träningsinlägg så här dagen efter en stor festdag. Jag var även ute själv en sväng igår och hade mina tjejkompisar över på fest. Så himla mysigt och jag har kommit på att jag är som lyckligast i deras sällskap! Är så tacksam över att vi har så bra sammanhållning och känner typ att den blir bättre och bättre med åren. Har även sådan tur att de flesta av tjejkompisarna även har flyttat till Stockholm ♥ Vi hängde i alla fall hos mig igår och jag bjöd på glögg, pepparkakor och choklad och sedan gick vi ut en sväng på Åmåls enda ”nattklubb” om man nu kan kalla det så. Haha. Jag föredrar i alla fall förfester bäst. Idag känns det väldigt skönt att det inte blev mer än 1/2 kopp glögg igår. Gick loss på mammas hembakta pepparkakor och chokladen istället 🙂

Men nu till träningen… Min kusin Victoria jobbar på ett gym som heter Etage 5 här i Åmål så jag har varit där och tränat 2 gånger i veckan. Jag vet inte vad som hände men shit vilken träningsvärk jag fick. Eftersom jag kommit igång med styrketräningen bra det senaste så brukar jag bara bli lite småstel men alltså mina ben och rumpa har varit så ömma i veckan! Tror det kan bero på att deras benpress har en annan vinkel än den jag brukar köra på. Där ser man hur en liten variation kan göra så mycket. Sedan körde jag även höftlyft med vikt som ni kan se ovan. Riktigt bra övning som tar enormt bra i rumpan! Har ni inte testat så testa 🙂

Uppvärmning: 10 min crosstrainer

Superset 1: 
12 benpress
8 smala armhävningar
X 4

Superset 2:
10/sida utfall med hantlar
12 höftlyft med vikt
X 3

Superset 3:
12 squats i cable cross
10 marklyft i cable cross
X 3

15/sida sidogång med gummiband

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind