Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN DRÖMJUL

God morgon och God Jul finisar! Hoppas att ni hade en fantastisk julafton igår? Det hade jag i alla fall med min familj och släkt. Vi spelade spel och pratade till kl 1.00 igår, så himla mysigt! Är så oroligt tacksam över att jag har en så fantastisk familj och släkt som håller sams, förutom när vi spelar spel då. Haha tävlingsmänniskor! Jag vet att det finns många där ute som inte kopplar ihop julen med något positivt utan snarare tvärt om. En dröm jag har för framtiden är att ha julen hemma hos mig och bjuda in alla som vill med massa god mat, lekar, dans osv och fira världens roligaste jul! Hur kul hade inte det varit? Måste bara skaffa större boende men det gör vi ju nu i februari så håll utkik efter inbjudan i framtiden 🙂 Haha.

Men nu tillbaka till denna julafton. Jag ansträngde mig i år och hade gjorde 3 olika veganska rätter på julbordet som jag var riktigt nöjd med! Det var den veganska skinkan (Klick!), sedan gjorde jag en sjukt god saffransgryta med Oumph som jag absolut ska göra igen!  Grytan ser inte så god ut på bilden men den var godare än den ser ut att vara kan jag lova. Men det som blev mest poppis var min rödbets/grönkåls/äpplesallad. Den tog helt slut och det förstår jag 🙂 Vill ni ha recept på grytan och salladen så säg till?

Nej nu har jag suttit på rumpan i 1,5 dygn så dags att röra lite på sig i form av en power walk. Ha en fin dag älsklingar! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej! Jag har ganska nyss blivit vegan! Det fungerar hyvsat bra, att välja bort djurprodukter som ost, smör, mjölk, ägg osv är inte så svårt. Jag googlade på vilka ämnen som inte är veganska, det finns ju massa E ämnen i smink, parfymer, tandcreme aa typ allt! Hur undviker du alla dessa, kan du alla icke veganska e ämnen utantill eller hur gör du? Jag känner att jag undviker så gott det går och läser på innehållsförteckningen på allt och ser iallafall till att det inte är kött, fisk, mjölk eller ägg i.
  Min mamma säger att jag för bli vegan, om jag kan vara lite flexibel och inte vara extremt stikt, om hon lixom är sugen på något vegetariskt och inte veganskt så ska jag äta det ändå, hon kommer inte tvinga mig till att äta djur men hon tycker att jag måste anpassa mig till andra också och äta något vegetariskt om det inte finns veganskt.
  Hur gör du nör det krisar? Om du åker på middag någon gång och det bara finns typ en vegetarisk paj med ägg i. Äter du den då, för den är ju lixom ändå gjord?
  Tacksam för svar!!!❤️❤️❤️❤️

  Anonym 2016-12-26 06:01:22
  Svara
 • Dina recept kan man ej motstå! 😀 Blir så himla gott och enkelt (Y) . Det tar tacksamt emot om du vill dela med dig Ida. Kram Mathilda

  Mathilda 2016-12-26 00:17:19 http://nouw.com/notoriousfragility
  Svara
 • Åhh ja gärna recept! Vi hade gjort tre GRYMT goda grönkåls och rödkålssallader samt falafel och brysselkål <3

  Alice 2016-12-25 20:40:12
  Svara
 • Ja gärna recept!! Jag hade oxå en mysig jul.

  Carola 2016-12-25 13:36:11
  Svara
 • God Jul! ser supermysigt ut. Hade också en fin dag med nära och kära.

  pilla 2016-12-25 11:58:31 http://utochspring.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt