Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FÖR HÖGA KRAV!

sushi

God morgon från Åmål älsklingar! Vill bara säga tack för alla fina kommentarer på inlägget igår. Så kul att ni vill ha mer personligt. Känner att jag tappat gnistan för bloggen det senaste och lagt mer energi på youtube bara för att jag känner mig mer hemma där. Egentligen älskar jag att skriva och blogga men tror att jag satt för höga krav. Det är det här med bilder. Mina bloggkollegor har ju kvalité och redigering på bilderna så de skulle kunna vara med i ett modemagasin. Jag har inte det och jag har varken tid eller intresse för att sminka mig, staga, redigera, fota mm. varje dag vilket har gjort att jag har känt att bloggen inte håller samma kvalité som mina kollegor och där med har jag tappat sugen. Men vet ni vad, nu skiter jag i det! jag ska sluta jämföra mig med andra och ta de bilderna jag tar med min lilla vanliga kamera (som jag behärskar och som man bara trycker ner en knapp med auto), för att jag själv gillar faktiskt mer sådana bloggar då det blir mer personligt.

År 2017 kommer min blogg att få en nystart känner jag. Kommer bli mer livsstil med träning, recept, svar på era kommentarer men även skönhet, personliga inlägg mm. Det kommer bli lite av allt och jag ska inte sätta för höga krav på mig själv utan bara skriva om det som jag känner mig taggad på just den dagen. Det kommer även hända nya grejer med bloggen som jag vilken dag som helst nu får berätta om 🙂 YES nu känner jag mig pepp!

Förresten, bilden ovan är på min väldigt ”lyxiga” (<–NOT) sushi som jag åt på tåget igår. Tog även misosoppa men det luktade så sjukt äckligt så fick kvälvningar så var tvungen att slänga 😀 haha. Sushin var även så sockrig att jag mådde illa i 2 timmar efter + att jag även fortfarande var hungrig så jag fick trycka i mig 3 bananer. Inget superköp det där!

lat-studio-idawarg-viktor-friskviktor-friskte-ida-wargida-warg

Har även glömt att berätta att Viktor tog med mig till studion i fredags för att spela in en låt. OMG säger jag bara vad nervös jag var! Är inte direkt känd för att ha den bästa sångrösten i Sverige! Haha. Vi fick i alla fall ihop en låt och det var så kul! Vill ni se och höra lite kan ni se det HÄR! Lovar att posta låten när den är klar så ni får höra. Blev taggad på att lära mig sjunga nu då det var så kul! Har ni någon bra sånglärare så säg till!

HJÄLP vad jag pratar! Nu ska jag spela in en video. Ha en fin dag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Känns som youtube har blivit lite mer populärt än bloggar. Jag personligen går in där först. Men jag föredrar dig framför de flesta för som ngn annan skrev är det outfit bilder osv. Tråk!! Du känns jordnära. Sen kan det bero på att jag lagt träningen på hyllan som jag jag inte läser din blogg lika mycket som förut. Så det är egna intresset som ändrats.

  Jossan 2016-12-27 07:19:37
  Svara
 • Halloj fina dina du!! Jag älskar din Youtube kanal och ser verkligen fram emot en mer personlog blogg! 🙂 Du verkar vara en sån härlig tjej och älskar allt du gör 🙂 pusss

  Emelie 2016-12-21 23:22:43
  Svara
 • Jag gillar mer när det inte är så perfekt och tillrättalagt. Det blir mer äkta. Jag vill se mer av dig och din personlighet. 🙂

  Hanna 2016-12-21 21:37:14 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Åh så roligt att du ska blogga mera, hittade dig via YT men verkligen fallit för din blogg med 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-12-21 21:09:08 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Woho!! Jag har saknat din blogg ( eller ja, jag älskar uppdateringarna som du gör idag också) så jag är mer än taggad på 2017! 😀 Jag får panik på allt perfekt som är hos dom andra bloggarna så du behöver inte tänka längre att du måste vara perfekt. Du är perfekt just så som du är Ida!
  Ta hand om dig nu under julen och umgås med din härliga familj nu! God Jul fina du! <3

  Camilla 2016-12-21 19:46:04 http://camillanorman.se
  Svara
 • Hej Ida 🙂 Har du några tips om hur man kan äta mer varierat som vegan? Jag kan tycka att det beror lite på utifrån var man bor, för hur lätt eller svårt det blir att äta vegansk kost. Jag kommer ihåg de gånger jag har varit i Stockholm med min tjejkompis och då har det varit mycket enklare, eftersom utbudet av mat är mycket varierat i Stockholm än var det är i småbyarna. Sen till min andra fråga: Jag försöker alltid äta och dricka som jag brukar men ibland så känns bara min kropp mer svullen än vanligt och jag vet att det inte har med mensen att göra dom gångerna. Men har du någon teori om varför och hur man kanske kan undvika det på bästa sätt? Hoppas på svar 🙂 Kram Ida och jag önskar dig en fantastisk jul 🙂 Din blogg och youtube kanal är bäst 😀

  Louise 2016-12-21 19:41:46
  Svara
 • Det kanske är för att just den misosoppan inte var vegansk? 😛 rätt få som inte innehåller fiskbuljong

  Sara 2016-12-21 16:12:07
  Svara
 • även om vi har sjukt olika nivå på våra bloggar så ska jag faktiskt försöka ha med mig samma tanke, att vara MIG – inte försöka vara som ”de andra” bloggarna som man tycker är så fina. Tror man tappar lusten om det blir konstlat och liksom ansträngt att blogga varje dag! Tycker du är fantastisk Ida!!

  ISA 2016-12-21 16:10:10 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag är vegan och äter ungefär som du och jag undrar vad du äter för kosttillskott? Jag har beställt järn, zink, B12 och D-vitamin, men är orolig att det finns andra saker (vitamin, selen osv) som jag missar när jag tar enskilda tabletter.. Vad tar du? Du är så grym <3

  Linnea 2016-12-21 15:41:31
  Svara
 • Gud vad glad jag blir av att höra det här! Så härligt med lite personliga bloggar i den här djungeln av modebloggare med perfekta bilder varje gång! Saknar råa mobilbilder och personliga åsikter. Kram <3

  Sofia 2016-12-21 15:21:52 http://www.sofiawigren.se
  Svara
 • Alltså du är sådan kämpe! Gör de som du tänder till på! Då skiner du som mest! Hoppas du kan vila upp dej ordentligt i Åmål! God jul ⭐️?

  Petra 2016-12-21 13:53:47
  Svara
 • Hej Ida!

  Har en fråga angående vilka kosttillskott man kan blanda. Kan man ta järn, zink tillsammans med spirulina, inflation och chlorella? 🙂

  elin 2016-12-21 11:40:04
  Svara
  • Svar på elins kommentar.

   Ja det kan du absolut göra 🙂 Frågan är om du behöver allt? Har du brist på Zink och Järn så absolut men har du inte det så får du i dig det i spirulina och chlorella 🙂 Kramis

   idawarg 2016-12-21 12:24:07
   Svara
 • Det låter toppen verkligen! Jag tycker också mycket om att läsa mer personliga bloggar med mer vardagliga bilder. Livsstil verkligen snarare än magasin. Det gårlättare att relatera då också och helt ärligt tycker jag att det inspirerar mer =) Ser fram emot att se mer sånt här framöver =D

  Amanda 2016-12-21 09:39:21 http://nouw.com/thenewstrongme
  Svara
 • Ida, fina Ida! Om vi hade velat ha supersminkade tjejer i världens piffgaste outfit med ett helg inlägg i olika vinklar på bara deras outfit så hade vi klickat oss in på någon av dom andra tusentals likadana och supertråkiga bloggar som finns.. Vi vill ju ha DIG, i din egen person, din personlighet och DU. Det finns sååå många bloggar som är likadana med bara massa superfixade tjejer med superredigerade bilder där inläggen egentligen inte har något speciellt innehåll. Vi gillar ju dig, din blogg och din youtube-kanal för att du är DU och inte är samma som dom flesta andra bloggar. Forstätt att vara DU, för det är ju dig vi följer. Vi skiter i dom där superredigerade & fixade bilderna, det finns så många andra som kör den grejen och är så sjukt opersonliga och ytliga. Du inspirerar Ida och du bidrar till så mkt mer än ytan!! Fortsätt vara du <3 Tusen kramar till dig!

  Johanna 2016-12-21 08:41:00
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Men ååå tack för den kommentaren! Värmer så mycket att höra <3 Håller med att det inte behövs mer perfekta bilder/bloggar.
   STOOOR KRAM till dig <3

   idawarg 2016-12-21 10:34:53
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind