Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SANNINGEN OM MITT LIV!

475a7592

God morgon vänner! Jag tänker inte ljuga… jag har haft det så galet stressigt de senaste dagarna och tack gode gud att jag är bra på att förbereda blogginlägg men idag var det helt tomt i mina utkast vilket nog ALDRIG har hänt i min blogghistoria. (Annars förbereder jag alltid inlägg som ligger i utkast)

Idag åker jag till Åmål för att fira jul och alltid när man åker någonstans så blir det panikensmamma innan. ALLT ska hinnas tryckas in i sista sekund. Igår gick jag upp och klippte en video, slängde i mig frukost, iväg till nya lägenheten för att träffa snickare, tog en taxi till ett möte med programmerare (blev 15 min sen), sprang till kontoret, gjorde en thumbnail och laddade upp en video, packade ordrar, panikbeställde varor som tagit slut på Welloteket, sprang och köpte emballage, slängde i mig en lunch vid 14.30 innan jag tog en taxi till en videoinspelning, efter det spelade vi in ett reklamsamarbete till podden + en hel podd, tog en promenad hem, började packa, slog in julklappar, städade (ska ha visning idag), betalade räkningar, betade av 30 mail och avslutade med att bära ner grejer till förrådet. PUH! En helt vanlig dag i mitt liv! Så glammigt var det! NOT! Det sjuka är att jag ligger här och tänker att jag inte gjort ett skit idag.

Så här har nog de senaste veckorna… eller nej månaderna sett ut. Jag känner bara att jag måste styra upp det här 2017. Så här kan jag inte hålla på! Vissa dagar absolut men när det börjar bli veckor och månader är det inte ok. Men jag ser ljuset och kommer träffa några som mailat in och förklarat för mig att de tror de kan styra upp mitt liv. Haha, det ser jag fram emot! Måste bara släppa mitt kontrollbehov. Ska jobba på det i jul.

Det var sanningen om mitt liv just nu hörrni. Ett litet ovanligt blogginlägg för att vara mig då jag annars inte brukar vara så personlig just här. Kanska ska börja med det 2017, eller vad tycker ni? Eller föredrar ni bara inlägg om recept, kost och träning?

Nej nu ska jag packa ihop resten och göra mig redo för tågresa mot Åmål! Kommer jobba där från men så sjukt skönt att man inte är tillgänglig på samma vis. Där kan jag jobba i lugn och ro. Haha. Ha en grym dag! PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Hej! Jag är nyfiken på den här Marisol som ni ofta pratar om i podden. Kan du inte berätta mer om henne och vad det gör för dig att träffa henne. MVH/Sabina

  Sabina 2016-12-23 02:20:12
  Svara
 • Jag älskar att du är personlig! En stor anledning till varför jag följer dig. Du är mänsklig via dina kanaler. Inte bara massa yta. Om jag får säga vad jag tycker så är det lite av din grej vilket faktiskt gör att du sticker ut ur mängden. Fortsätt så att vara digsjälv och göra din grej! För du gör det hejdundrans bra!? Vila upp dig under jul och se till att få lite ledigt, det är du värd! Du är ju din egen chef?? kram!

  Elin 2016-12-22 00:47:31
  Svara
 • Hej! Mer personligt om hur du mår och din hälsa. Det knyter oss närmre till dig och gör att man vill läsa varje dag, PLUS kodtillskotts tips och om hormonerna, binjurarna 🙂 Kram

  Camilla 2016-12-21 16:10:30
  Svara
 • Hej! Om man köper inflation ingår frakten då? 🙂

  rebecka 2016-12-20 22:56:57
  Svara
 • En blandning av allt är bäst tycker jag..

  Emma 2016-12-20 21:01:13 http://nouw.com/emmalil
  Svara
 • Fina du, du får sköta om dig och vila en massa under julen.
  Och himla roligt med mer personliga inlägg!

  Saki 2016-12-20 20:26:28
  Svara
 • Hey, tycker verkligen att du skall fortsätta vaa personlig! Bara kul att få reda på mer om ditt liv osv. Fortsätt såklart med recept, träning osv men du får super gärna blanda in lite personliga inlägg ibland, så vi får en inblick i ditt liv o dina tankar o åsikter!

  Karin 2016-12-20 20:02:38 http://finest.com/karinbistrom
  Svara
 • Oj hoppas du får lugnare under jul!! Mer personligt i bloggen vore kul. Så får vi se hur det är bakom skärmen. God jul fina du. Kram

  Carola 2016-12-20 19:42:39
  Svara
 • Absolut mer personligt! Älskar din Youtube och podd och blogg också, men tycker helt ärligt ofta att det är mycket samma här inne. Samma typ av frågor som du svarar på och samma typ av svar. Känns som jag kan din webbshop utantill hehe:D Önskar absolut mer personligt, det är ju det son är kulast, att liksom lära känna en person 🙂 Men! Träning också! Den delen älskar jag 🙂

  Ida 2016-12-20 17:54:19 http://nouw.com/idarehn
  Svara
 • Mer personligt också vore definitivt roligt att läsa om =) Hoppas att du lyckas stressa ner över julen <3

  Amanda 2016-12-20 17:15:29 http://nouw.com/thenewstrongme
  Svara
 • Jag ska styra upp ditt liv Ida 😉 haha. Mailar dig i januari! Tycker det är fint när du är mer personlig och uppenbarligen är det uppskattat också. Kram & mys massor hemma under julen <3

  ISA 2016-12-20 16:59:35 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej! Vad skönt med detta inlägg. Jag har precis börjat följa din blogg och jag har tänkt hur du klarar av att ta det lugnt och ha sådana långa morgonrutiner. Själv är jag lärare och har haft en väldigt stressig höst, behöver också se över mitt liv under julen och ha en plan för 2017. Skulle uppskatta inlägg om vad man ska äta och träna under stressiga perioder. Jag antar att kosten gör stor skillnad hur man kan tackla stressen (jag som äter skolmat 5 dagar i veckan kan behöva lite råd).

  Heidi 2016-12-20 16:48:49
  Svara
 • Härlig post och bild, personligt och ärligt som det ska vara. Önskar dig en riktigt härlig jul där hemma i Sverige. Kram från oss på Gran Canaria.

  Welltours 2016-12-20 15:07:45 https://www.welltours.se
  Svara
 • Jo men det e jättekul med mer personliga inlägg, verkar så himla härlig??

  Malin 2016-12-20 13:27:18
  Svara
 • Jag vill definitivt har mer sådana här inlägg här på bloggen! 😀 Har inte alltid tid att kolla på dina youtube-klipp (kollar bara några då och då) men går in på din blogg och scrollar lite nästan varje dag. Vill jättegärna läsa mer om arbetet bakom din blogg och welloteket. Inga företagshemligheter såklart, men jag själv i tankar att starta en webshop (inom en annan nisch så ingen konkurrent haha) vill leva på min blogg och mina sociala kanaler, och suger åt mig alla dina tips som en svamp. Har lyssnat på ditt podavsnitt ”hur man lyckas i sociala medier” säkert fem gånger 😉

  Emma Hällbacka 2016-12-20 11:06:22 http://emmahallbacka.se
  Svara
 • Jag skulle gärna se mera personliga inlägg om dig 🙂
  jag gillar själv väldigt blandade inlägg, både mera ytligt som har med utseende att göra, men även om hälsa som har med kost och träning och göra.
  Men jag gillar även vad som är på ”djupet” i en människa, så som hur personen mår psykiskt! Jag tror det även är nyttigt för personer att ja prata ut, vare sig om det handlar om små eller stora saker. Just nu är ju samhället, lite så som du skriver i ditt inlägg här… stressigt med kombination av perfektion.

  Även fast jag upplever dig som en väldigt harmonisk person i dina videos, så förstår jag att det är så mycket mer av ditt liv, och framförallt mående, som vi inte får vara en del av. Vilket i sig är självklart, för självklart så ska du inte behöva dela med dig av… ALLT!

  Men ja, vill du så skriv några mera personliga inlägg, gör mera personliga videos. Är det för obekvämt, så kan du ju alltid återgå till din gamla ”mall” 🙂

  OCH!… hoppas att du kan koppla av, och får det asfint nu under julen i Åmål! 🙂
  Tänk inte för mycket på perfektion och stress! Njut istället! 🙂

  Caroline 2016-12-20 10:57:16 http://blackmary.blogg.se/
  Svara
 • Även att det är hemskt att höra hur en människa kan må, så kan det ibland vara himla nyttigt. Att du får visa dig som människa medan Sveriges befolkning får se dig som människa kan snarare vara win win.

  Men.. jag känner igen mig så. Med heltidsjobb, häst, träning, blogg och allt annat som hör livet till. Det är inte alltid lätt. Det gäller att lära sig konsten att prioritera. Hur omöjligt och svårt det än kan kännas ibland.

  Ta hand om dig <3 Det är A och O.

  JOSEFINE ANDERSSON 2016-12-20 10:37:09 http://www.josefineandersson.se
  Svara
 • Absolut ÄLSKAR när det blir mer personligt! kram!

  Lovisa 2016-12-20 08:35:57
  Svara
 • Jag föredrar alltid mer personliga inlägg alla gånger i livet än allt annat. Jag älskar dina härliga snackstips, kost, träning och allt sånt men bästa är när man får en insikt över hur det är med själva bloggaren också, lite då och då. Veta hur du verkligen har det, hur du verkligen mår, hur är det där bakom skärmen på riktigt.
  Så ja, mer sånt.

  Diana 2016-12-20 07:57:24 http://lamadre.se
  Svara
  • Svar på Dianas kommentar.

   Å vad kul att höra! Ska bli mer personlig och visa vardagen även i bloggen 🙂 Jag får bara för mig att ni inte vill se det haha. Tack för feedback <3 Kram

   idawarg 2016-12-20 09:05:22
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind