Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEST OF 2016 – ITUNES

bestof2016-winner-enskarmavbild-2016-12-15-kl-20-40-26

God morgon älsklingar! I torsdags satt jag hemma och jobbade och fick plötsligt ett mail från iTunes där det står att min och Viktors podd blivit utnämnd till BEST OF 2016! Alltså va?! Sådant fint pris! WOW säger jag bara och så himla roligt!

Vi ska försöka göra podden ännu bättre tills nästa år så vi uppskattar alla tips och önskemål? Vad vill ni ha för ämnen? Vill ni att vi ska ha mer gäster? I så fall vilka gäster? Alla önskemål är uppskattade!

Glöm inte lyssna på dagens podd som är en årsresume av 2016. Så kul att stanna upp och kolla tillbaka på vad man faktiskt har åstadkommit under ett år. Så lätt att bara låta tiden gå annars och känna att man inte gör något. Riktigt bra avsnitt som ni kan lyssna på HÄR! PUSS, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Ska lyssna imorgon när jag tar mig en promenad 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-12-18 22:17:15 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Kan man ta multimineral och B12 samtidigt?

  rebecka 2016-12-18 19:54:38
  Svara
 • Hej! Jag har just nu VÄLDIGT mycket naturell tofu hemma, men i brist på fantasi, har jag inte så jättemycket recept på vad man kan göra med den. Kort och gott: Kan du tipsa på några recept med naturell tofu?

  Julia 2016-12-18 14:48:45
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Ååå så gott! Jag lagade precis en stor pasta med tomatsås och tofu. Du hittar recept på pasta under kategorin recept. Även gott att wooka grönsaker i soja och ha i tofu 🙂 <3

   idawarg 2016-12-18 15:21:51
   Svara
 • Tar du pro-vitalis?

  anna 2016-12-18 14:38:54
  Svara
 • Hej! Vilken B12 på welloteket är vegansk?

  linnea 2016-12-18 13:54:55
  Svara
 • Hej!

  Har du några recept på vegansk julmat. Har inte planerat något alls och eftersom resten av min familj är köttätare så måste jag helst göra mycket i förväg. Tack på förhand 🙂

  emma 2016-12-18 13:19:49
  Svara
 • Hej Ida!
  Min fråga är om du har några tips på webbsidor/böcker eller vad som helst där man kan läsa mer om hälsokost och bra träning osv? Hittar inte så mycket själv tyvärr.
  Massa massa massa kramar. Ida du är bäst, ly. Kram!

  Jennifer Nilsson 2016-12-18 13:07:01
  Svara
  • Svar på Jennifer Nilssons kommentar.

   Men ååå tack fina! Nej tyvärr har jag inte det. Jag lär mig allt av de som tillverkar kosttillskott som vi köper in till Welloteket och även av min duktiga naturläkare. Det bästa är nästan att googla runt om olika tillskott 🙂 Ex sök på MSM osv. Du kan ju även läsa om alla tillskott på http://welloteket.se 🙂 Kramis

   idawarg 2016-12-18 15:24:29
   Svara
 • Hej Ida!

  Kan du snälla skriva ett inlägg om Progesteronkrämen igen? Jag fick precis min FÖRSTA regelbundna mens och är 26 år… Haft mycket hormonella problem förstår jag.. Går sedan augusti detta år hos en näringsterapeut och står nu och väljer mellan Agnus Castus och progesteronkrämen. Jag håller helt med min näringsterapeut att Agnus castus för en sådan ung tjej som jag bör ta det och inte krämen då man måste ta den alltid (?) men Agnus Castus ska få igång eller ”väcka” kroppens egna till att producera. Har du någon erfarenhet av Agnus castus eller har dina läser det som kan svara i kommentarsfältet?

  Jag har, jag tog Agnus castus i augusti detta år fram till slutet av september. I början mådde jag verkligen bra, kände mig kvinnlig för första gången(!) vilken härlig känsla det var, jisses! Fick självförtroende från en helt annan planet, haha.. Sist men inte minst, tappade oerhört med vätska!!! Blev smal! Så galet, det gick så snabbt!Jag som är otroligt noga med ren,naturlig ekologisk kost och motion, extrem. Var också väldigt glad och energifylld med agnus castus.

  MEN sedan slog det över och jag fick riktiga PMS symtom som jag aldrig haft förut, eller nästan graviditets symtom, var helt galen, trodde jag var gravid för såna symtom jag hade, mitt humör var precis så som vid en gravid kvinna..Blev otroligt deppig MEN de släppte snabbt då jag slutade med agnus, när jag fattade! MEN det funkade så bra i början och jag tror att jag borde slutat när jag kände de olustiga symtomen efter en månad. Jag tror helt enkelt att jag tog för mycket och för länge eftersom jag mådde SÅÅÅ otroligt bra i början med agnus. Om jag inte minns fel så sov jag lite bättre också.

  Jag tog 20 droppar morgon och 20 droppar kväll i ca 1 månad. Nu funderar jag på att ta Agnus castus igen för att HÖJA mitt alldeles för låga progesteron som nu i veckan visade 64 pg/ml och referensvärden är: 127.0-446.0 pre menopausal.

  Jag har GROVA sömnstörningar och hoppas att de är progesteronet som är boven.. Verkligen grova sömnstörningar, faller liksom aldrig själv i sömn och sover inte om jag inte tar något som däckar mig……….

  MEN, nu är jag osäker på Agnus castus, helst av allt vill jag ju såklart själv få igång kroppen så jag slipper ta kräm varje dag MEN har inget emot att kleta på en kräm varje dag (hur jobbigt är det i jämförelse med att ha diabetes typ 1 liksom? INTE ALLS…). Men jag vill ju läka min kropp.. Vill att den själv ska producera progesteron. Kan också nämnas att jag inte har någon sexlust alls, fattar inte att folk kan ha det för jag själv har absolut ingen sådan lust alls.. Är de det låga progesteronet?

  Hoppas du vill ta upp detta i ett inlägg och kanske har du någon erfarenhet av Agnus Castus (munk peppar)? Om inte så kanske du kan ta reda på lite om det och skriva om det, eller någon läsare snällt vill kommentera sin erfarenhet av Agnus castus, just vid lågt progesteron då. Jag är inte intresserad av alla de som skriver på familjeliv om tex att de blivit gravid hit och dit av denna ört utan mer om hur det fungerar för oss som har lågt progesteron, kommer kroppen själv igång? Vad har ni för erfarenheter av Agnus castus? Hur tog ni denna ört? Var i menscykeln? Eller varje dag? Hur många droppar?

  SÅ tacksam om du vill ta upp detta i ett inlägg hos dig!

  Kram Camilla

  Camilla 2016-12-18 11:24:40
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Hej Camilla och tack för din kommentar! Jag vet hur frustrerande det är att ha hormonproblem. Krämen har hjälpt mig så mycket. Det tog ett tag men det blir bättre och bättre hela tiden så jag är otroligt nöjd. Och nej du behöver inte ta den hela livet och heller inte varje dag. Man tar den 14 dagar i månaden. Känner du att du sedan fått ordning på hormonerna och har en stabil cykel så kan du testa att sluta med den. Jag har aldrig testat Agnus men ska läsa mer om den och fråga min naturläkare om den 🙂 Kramis

   idawarg 2016-12-18 15:29:48
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Vad härligt att höra! Jag tror det är mitt låga progesteron som gör att jag absolut inte faller i sömn.. Har jätte problem med sömnen min övrigt mår jag ju bra, så något stör i kroppen. Ja hör gärna med din naturläkare om Agnus castus och återkom gärna! Vill så gärna höra vad din naturläkare tycker om agnus castus. För nu testar jag agnus igen, så få se! Om det slår över igen trots minskad dos och bara två veckor nu så kommer jag gå över till krämen 🙂

    Camilla 2016-12-19 12:49:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind