Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PEPPEN

img_6497.jpg

God morgon älsklingar! Hoppas ni mår toppen en lördag som denna. kan inte fatta att den endast är 1 vecka kvar till julafton?!! Wohoo. Idag ska jag fylla på mina ögonbryn (har tidigare gjord 3d bryn) och sedan har jag tänkt att gå en sväng till gymmet och köra. Faktiskt väldigt peppad!

Livet just nu går i full fart då det är så mycket att fixa innan julledigheten. Jag kommer redan på tisdag åka till Åmål för att jobba där från sista dagarna innan jag tar jul med familjen. Ska bli så mysigt! Sedan kommer jag tillbaka till Stockholm 1 dag för att packa om väskan innan jag åker 1 vecka till Aruba och sedan 1 vecka till Miami. Wohooo peppen alltså! Aruba har alltid varit ett drömresemål. Om någon har varit där får ni gärna tipsa om allt!? 🙂

Men men nu ska jag sluta att peppa och berätta att jag har postat videos varje dag under december så har ni inget för er så kolla in dem på min kanal HÄR. Poster mina senaste nedan 🙂 Puss, I

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Åh, vilken mysig jultröja, var kommer den ifrån? 🙂

  Lisa 2016-12-18 22:43:23
  Svara
 • Hej!
  Du hade ett par super snygga ljusblå jeans på en instagram bild för några dagar sedan. De hade hål på knäna och vit/blåa mönster på ena benet.
  Jag undrar nu var jeansen är ifrån? De var sååå fina.

  Tack på förhand!
  /Emilia

  Emila T 2016-12-18 21:35:03
  Svara
 • Hej! Vad tycker du om guaruana? Jag är inte koffein beroende men tänkte testa, eller finns det något negativt med det? Tar du det själv?

  Anna 2016-12-17 23:45:17
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Guarana blir jag så pigg av. Kaffe blir jag också pigg av men det går upp snabbt och sedan dippar jag snabbt men guarana stegrar det långsammare och håller i sig länge. Perfekt att ta om man känner sig trött eller innan träning. kan också öka förbränningen. jag tar den lite då och då 🙂 Kram

   idawarg 2016-12-18 15:31:05
   Svara
 • Kan du inte tipsa om soppor utan pumpa som du brukar göra? 😀

  linnea 2016-12-17 19:04:55
  Svara
 • Gör det ont att göra 3d-ögonbryn? Får man fylla på ofta?

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-12-17 16:52:29 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Jag ska också till Aruba i mellandagarna, samt Bonaire. Ska bli superkul!

  pilla 2016-12-17 14:37:17 http://utochspring.com
  Svara
 • Har inte sett Farmen på år och dar, men hade du verkligen klarat av det?
  Inte för att vara sådan, för jag tror du hade mått asfint med djuren! Och du skulle säkert även gå asbra ihop med människorna.
  Men vet det innebär en del… SLAKT också! Visst, dessa djur har det så mycket bättre, jämtemot hur de har det i de stora slakterierna. Men hade inte du brutit ihop då? För de brukar även de som äter kött också tycka är obehagligt att se på. ÄVEN fast de gått gå på grönt, och fått väl med mat och omsorg osv.

  Men jag antar stort att Pärlan skämtar om Paradise Hotel? För ni två är ju grymma ihop! 🙂
  Men ja… jag förstod att det var ett… SKÄMT! 🙂

  Sedan vill jag säga att du gör asgrymma videos och är en väldigt bra inspiration!! 🙂

  Caroline 2016-12-17 10:31:52 http://blackmary.blogg.se/
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Ja jag vet så hemskt med den där slakten. Jag hade inte klarat av att se det. Men då kanske man hade haft chansen att berätta i TV hur fel det är 🙁 Haha ja det är ett skämt. Skulle ALDRIG söka hahaha.Tack fina du vad glad jag blir <3

   idawarg 2016-12-18 15:33:10
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt