Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSFLOW

rumpa-ovning-rumpovningarmhavning-ida-warg-traningida-warg-traningnike-skor

(Länken nedan är reklamlänk till Nike)

Hur snygga är inte mina nya Nike skor? Köpte dessa när mina äskade Nike Free gick sönder. Ni hittar dem HÄR!

.

Good morning älsklingar! Har nu träningsvärk i hela kroppen efter veckans träning vilket känns fantastiskt! Känns så otroligt skönt att vara inne i ett träningsflow. Dock så känner jag mig lite förkyld då min kära pojkvän varit sjuk som säkert smittat mig lite. Väldigt sällan jag är förkyld faktiskt. Blir det endast när Alex smittar mig 😀 haha. Men som sagt jag håller tummarna för att det är inbillning så jag kan fortsätta med mitt träningsflow.

I alla fall så körde jag ett härligt benpass i tisdags som ni kan se nedan. Älskar övningen på bild 1 då den verkligen aktiverar rumpan. Jag kör även på med mina armhävningar då jag vill hålla dem uppe. Tycker det räcker med att göra 6-8 st. Känns bra och lagom jobbigt 😀 Haha latwargen!

Uppvärmning: 20 min crosstrainer

Superset 1:
10/sida enbens benpress
12 benpress båda benen
X 3

Superset 2:
12 squat i abduktormaskin (bild 1)
8 smala armhävningar
X 3

Triset:
12 lår curl i maskin
12 raka hantellyft åt sidan
10 enbenshöftlyft
X 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Ska göra vegetariskt julbord i år. Gärna mycket veganskt. Tips? Vad ska ni ha på julbordet? 🙂

  Josefin 2016-12-16 06:58:47
  Svara
 • Verkligen jättesnygga 😀

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-12-15 16:33:52 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Blir också sällan sjuk 🙂
  Men är istället mycket frusen utav mig, om det nu inte är 28+ ute då! haha

  Åh, tänk om man hade en sådan maskin hemma!
  Men jag använda mig ut ett sådant där ”Sanctband Loop Band” istället. Och jag antar man kan göra liknade rörelser med den, fast att man får ligga på golvet åt sidan och ja, byta sida emellanåt. Jag tror du vet vad jag menar men sänder en länk på en sådan ändå 🙂 http://sanctband.com/loop-band
  Jag antar och tror det är ett bra tips, för den som är gymskygg i alla fall. Eller för den som bara vill köra ett billigare alternativ helt enkelt 😉

  Caroline 2016-12-15 10:06:51 http://blackmary.blogg.se/
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Haha ja men detsamma. Fryser alltid om jag inte är typ i Thailand 😀 haha. Mycket bra tips, det funkar också 🙂 Superbra att ha runt benen om man ex gör suats mm för att aktivera sätet 🙂 Kram Ida

   idawarg 2016-12-15 10:14:33
   Svara
 • Hej! Hur lång tid tar ett sådant här träningspass för dig att genomföra ungefär? Tack!

  C 2016-12-15 08:32:33
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind