Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WORK IT

traning-ida-warg-blogg

God morgon hjärtan! Liiite träningsvärk har jag i kroppen efter veckans träning. Körde ett pass i måndags och ett igår. Så nice! Idag har jag full fart hela dagen med möten och massa jobb med Welloteket. Håller på att lägga in massa nya varor och då bland annat mass veganska och glutenfria livsmedel. MUMS! Mina veganska och glutenfria favoritwraps ligger uppe, massa olika gryn som ni kan göra gröt på, veganska chips, nya chokladsorter mm. Kommer även komma upp olika glutenfria pastasorter i veckan så håll koll!

Här kommer i alla fall gårdagens träningspass…

Uppvärmning: 10 min crosstrainer

Superset 1: 
12 breda latsdrag
8 smala armhävningar
X 4

Superset 2:
12 sittande rodd
15 crunch
X 3

Superset 3:
10 rygglyft
10 rotation cable cross
X 3

Superset 4:
10/side enbens benpress
10 benpress 2 ben
X 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Åh så snygga träningsbyxor du har :D. Vart har du köpt dem?

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-11-25 13:19:21 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Mycket bra träningsupplägg, det ska jag testa imorgon! Behöver lite omväxling till all löpning 🙂

  Petra Månström 2016-11-24 21:06:05 http://petramanstrom.se
  Svara
 • Hej ida! Såg att du fått in tonys choklad på welloteket så bar!!! Jag älskar dom. Har ätit den mörka med mandel och havssalt i mängder. Men undrar om du vet om deras mörka choklader är veganska?! 🙂

  Kramisar!

  ronja 2016-11-24 18:00:04
  Svara
 • Hej Ida! Denna kommentar har ingenting med ditt inlägg att göra men minns att jag läst att du går till en spådam ibland. Hur kom det sig att du började gå till henne och hur kom du på att du ville spå dig? Har det hjälpt dig någonting? Och var du inte rädd för att hon skulle förutspå något hemskt som du inte kunde påverka? Är väldigt nyfiken på detta! Kram och tack för att du finns

  Kristin 2016-11-24 17:36:05
  Svara
 • Hej!
  Jag tar msm-pulver varje morgon, brukar blanda i Juice. Men om jag vill börja äta spirulina, kan jag ta det tillsammans med msm-pulver eller ska man ta det vid olika tillfällen? ?? kram!

  Hannah 2016-11-24 14:45:07
  Svara
 • Hej! Jag gjorde ett test på internet som mäter vilken ungefärlig fettprocent man ligger på och fick då att jag skulle ha ca 11% fett. Sen läste jag lite och det stod på flera ställen att kvinnor normalt ska ligga på runt 20-30% vilket fick mig att bli lite orolig.. Jag känner själv att jag mår ganska bra och vet att såna där test där man bara skriver in lite mått nog inte alltid stämmer… Försöker att äta bra och tränar nån gång i veckan men har alltid haft svårt att gå upp i vikt. Har du några tips för att bli mer ”normal”? Är 20 år 176 cm väger 59.

  Hoppas du har en bra dag, kram!

  E 2016-11-24 11:08:41
  Svara
  • Svar på Es kommentar.

   Hej! Jag vet inte vad det är för test men att göra ett sådant på nätet känns inte så pålitligt på man antingen måste sitta/stå/ligga i en maskin eller göra med kaliper. 11% är för lite för en tjej och skulle rekommendera att försöka gå upp om det nu är så att du har 11%. Men det kan även vara så att du har mer. Vikt är inget mått på hur mycket fett du har så du kan mycket väl ha en hälsosam fettprocent. Inget jag kan svara på 🙂 Kramis

   idawarg 2016-11-24 15:04:33
   Svara
 • Hej fina Ida!

  Vilka kosttillskott tar du nu? ? tar du glutamin? Varför eller varför inte isåfall? Tar du något proteinpulver dagligen? Tycker du man bör ta BCAA och glutamin för att få bättre resultat av träning? Vad är skillnaden på inflamino och risprotein? Ska man ta proteinpulver, BCAA och glutamin efter eller innan träning? Kram hoppas du får en bra dag!

  Ida 2016-11-24 10:36:11
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt