Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LÄRA SIG CHINS – ÖVNING

klara-chins-ovningklara-chins-ovning-3klara-chins-ovning-1klara-chins-ovning-2

God lördag finisar! Jag berättade ju för ett tag sedan att jag tagit upp min träning mot att klara chins igen. Jag kan inte påstå att jag lagt ner jättemycket energi på det hittills men jag har ändå fått in minst 1 ryggpass i veckan. Jag har även hittat en ny favoritövning som jag tror kommer göra susen. Mycket för mig handlar också om att hitta koordinationen och aktivera rätt muskler i rörelsen så man får in aktivitet i ryggmusklerna och inte bara använda armarna som många kan göra fel på (speciellt killar ;)) haha.

Den här övningen gör jag i smith maskin då jag med hjälp av benen kan hjälpa till att pusha upp mig i en chin. Viktigt är att få med skulderhöjningen för att sedan med hjälp av ryggmusklena sedan pressa ner skulderbladen innan man böjer på armarna och drar sig upp. Jag körde 8 X 3 på denna och försöker hjälpa till mindre och mindre med benen. Kan verkligen rekommendera att testa denna 🙂 Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Smart övning! Tack!

  Clara Toll 2016-11-23 19:23:58 http://claratoll.se
  Svara
 • Vilken bra övning! Den har jag aldrig prövat, men jag borde. Gör själv mest excentriska chins, där jag tar hjälp upp med foten på en pall och håller emot på vägen ner. En hel film om det hittar du här om du är nyfiken: http://www.annalissjanis.se/2015/11/27/pull-up-och-chins-mina-basta-tips-i-film-och-text/

  Kram & ha en skön söndagkväll!

  Anna - Trend o träning 2016-11-20 17:05:53 http://www.annalissjanis.se
  Svara
 • Hej Ida! Först och främst vill jag bara säga att jag följt din blogg länge och jag älskar hur inspirerande bloggen och du är som person!
  Jag har en liten fråga också, jag undrar om du har några tips för att få en starkare mage och rygg. Om man inte har tillgång till gym utan bara hemmaträning.
  Pussar och kramar, fortsätt blogga och vlogga du är grym!

  Alexia 2016-11-20 02:03:57
  Svara
  • Svar på Alexias kommentar.

   Hej fina och tack snälla vad kul att höra <3 Absolut jag har massa tips. Kolla min inner core styrka på youtube. Där hittar du de bästa övningarna 🙂 <3

   idawarg 2016-11-22 10:41:18
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt