Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

UPPIGGANDE MELLANMÅL!

(Länkarna nedan är reklamlänkar till min webshop Welloteket)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgon mina hjärtan! Hoppas ni mår toppen? Själv vaknade jag upp lite småstel efter gårdagens gympass. UNDERBART! Haha. Känns dock lite konstigt att vakna upp och inte ha 1000 saker på att göra listan. Det har varit så hektiska veckor eller rättare sagt månader så det här känns verkligen konstigt. Mina lördagar och söndagar brukar vara fullbokade med jobb. Vad gör man när man inte har 1000 saker man måste göra? Jag känner mig väldigt förvirrad just nu, men samtidigt så skönt! Tror jag behöver det här. Kanske en långpromenad och lite bakning idag? Låter inte helt fel 🙂

Men först måste jag tipsa om detta magiska mellanmål. Jag kan inte få nog av det och det är så himla lätt att göra. Kan även säga att det är perfekt att äta innan träning då kakonibsen gör att man blir så pigg!

RECEPT: 1 mogen banan, ekologisk kanel, ekologiska kakaonibs. Skiva bananen och pudra på kanel och önskad mängd kakonibs. Jag drack även en kopp matcha te till. MUMS!

För er som gillar kakonibs kan jag verkligen rekommendera DE HÄR! Jag har innan haft ett annat märke men de här är de bästa jag smakat. De är inte så beska och lite mer krämiga fast ändå crunchy. Haha hur det nu kan gå till? Men så goda i alla fall. Brukar även toppa mina smoothies och bakverk med dessa.

Innan jag avslutar vill jag bara tipsa er som vill ha mer inspo till vegansk kost att jag postade en matdagbok i veckan på youtube. Ni kan se den HÄR

Ha en fin lördag nu vänner! PUSS, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag är en riktig te älskare och jag såg att du dricker matcha te?
  Har läst om det och det verkar super!
  Men till min fråga, hur vet jag att jag köper matcha te och inte fejk matcha? Tex friggs, pukka och yogi tea som säljs i vanliga mataffärer är dom okej? Eller är det en massa tillsatser som sötningsmedel? Var köper jag bra matcha te men bilkigt?

  Annelie 2016-11-05 22:31:14
  Svara
 • Åh tack så mycket ser supergott ut! Undrar också om produkterna har nötter (då min man är nötallergiker), annars får jag väl äta upp allt 🙂
  Har under deff varierat mellan dessa frukostar http://deffa.nu/proteinrik-frukost/ och det har även funkat skitbra.
  Ska bli kul o testa ditt också, ha en trevlig helg!

  Kramar Josefin

  Josefin Stark 2016-11-05 15:38:25 http://deffa.nu
  Svara
 • Mums!! Ha en underbar dag fina du<333

  josephine 2016-11-05 11:29:25 http://josephineslifee.blogg.se
  Svara
 • När man handlar från Welloteket kan man vara säker på att det inte finns nötter i produkterna? Ser att det står ”kan innehålla”. Är det precis som i vanliga butiker bara för att vara på den säkra sidan, eller brukar det finnas nötter?
  Är allergiker och sugen på att testa kakanibsen, låter som något för mig men vill inte hamna på akuten :).

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-11-05 10:35:41 http://www.saramadeleine.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind