Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG BJUDER PÅ DEN!

stada stadning

God morgon älsklingar! Jag är helt slut efter en väldigt intensiv dag igår. Först städade jag hela lägenheten som ni ser på bilden ovan 😀 Haha. När min fotograf Lisa och Viktor kom hem till mig såg jag ut så där med dammsugaren i högsta huggoch båda 2 drog fram kameror och mobiler och började filma och fota Haha. Schyssta vänner man har som mobbas 😀 Jag älskar i alla fall mina rosa raggsockor som jag stickat helt själv. Jag bjuder på den!

Spelade i alla fall in 4 videos igår och 3 av dem med en tjej från Göteborg som hörde av sig på min mail och frågade om hon fick gästa min kanal för att julbaka veganska recept. Självklart var hon välkommen och jag kan säga att recepten kom från himlen! WOW vad gott det var. Tack fina Viktoria för all god vegansk inspiration som ni snart också kommer få ta del av.

Nu ska jag få i mig frulle och gå iväg till kontoret och efter det blir det fredagsfys. Riktigt taggad på träning idag faktiskt.Har haft lite knappt om tid i veckan så jag körde ett hemmaträningspass innan frukost i onsdags. Har aldrig hänt förut så jag var riktigtförvånad själv att jag fick till det. Haha. Kan säga att jag till och med hade träningsvärk efter. NICE! Passet hittar ni nedan…

HEMMATRÄNINGSPASS CIRKELTRÄNING
15 höftlyft
16 bicycle crunch
8 armhävningar
20 squats
30 twisted plank
20 utfall
X 3

Woop! Ska lätt köra det igen en annan dag. Gick på 25 min och jag var så svettig! Nej nu ska jag sluta tjata och sätta fart här. Ha en magisk fredag älsklingar! PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Körde detta passet samt ett par videos från blogilates idag. Fantastiskt rolig träning, tack Ida! 😀 <3

  Ellen 2017-09-16 17:50:01
  Svara
 • Hur fasen lär man sig armhävningar? Haha, nu för tiden kan jag inte göra en enda armhävning….

  Lisa 2016-11-05 08:07:06
  Svara
 • Tack själv för att jag fick komma, det var superkul att träffas och få gästa dig med lite härliga julrecept:) och vad kul att du gillade recepten!:)<3 kram kram /Victoria

  Victoria 2016-11-04 21:20:13 http://rawvegan.se
  Svara
 • Hej Ida! Först och främst tycker jag om dig och det du gör jättemycket.
  Jag har en fråga som kanske kommer låta lite fånigt men jag undrar om man kan äta MSM om man har allergi mot baljväxter? Läste nämligen på din webbshop att MSM förekommer i bl.a. Baljväxter men att det finns naturligt i kroppen.
  Detta gör mig lite förvirrad så jag vore tacksam för ett svar 😉

  Alva 2016-11-04 21:15:06
  Svara
  • Svar på Alvas kommentar.

   Hej Alva! Ingen löjlig fråga. Det kan du absolut göra. Jag är också känslig mot baljväxter men det är oftast ett protein i dem som man är känslig mot och det finns ej i MSM. MSM är rent svavel. Kramis

   idawarg 2016-11-05 09:15:56
   Svara
 • Kan du inte göra ett inlägg till om din tandställning. Jag vill skaffa osynlig tandställning men är osäker på vart jag ska sätta in den. Antingen på www.aquadental.se eller på osynligtandställning.se
  För aquadental har väl inte haft osynlig tandsällning så länge? Vilken skulle du rekommendera?

  / Josefine 😀

  Josefine 2016-11-04 17:17:40
  Svara
 • Härligt med hemmakläder ju :D. Bästa plaggen man kan ha på sig ;).

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-11-04 13:44:32 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Åh, vad jag ser fram emot att se på det veganska julbaket sedan! 🙂

  Caroline 2016-11-04 10:53:27 http://blackmary.blogg.se
  Svara
 • haha vad härlig du ser ut i dina mysiga hemmakläder 😀 😀

  Diana 2016-11-04 10:22:27 http://lamadre.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind