Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PEPPAD TJEJ

img_5194.jpg

God morgon finisar! Vad kul att ni uppskattade mitt långa inlägg igår och att ni är taggade på en veganutmaning. Funderar på om vi ska köra igång den nu på måndag 31 oktober och då köra en hel vecka med bara vegansk kost. Då har ni ju några dagar på er att förbereda med inhandling mm. Är ni på?

Själv sitter jag här med en härlig träningsvärk i rumpan. Var på gymmet och körde styrketräning i måndags och det var riktigt kul faktiskt! Var så peppad och jag tror det berodde på att jag käkade god vegansk choklad innan. MUMS! Bästa pre-workouten! Här kommer hela passet som jag körde.

Uppvärmning: 10 min crosstrainer

Superset: 
12 utfall i smith 30kg
8 smala armhävningar
X 4

12 ”gynmaskin
X 3

5 förberedande chins i smith (ni kan se hur man gör i min vlogg som kommer på torsdag riktigt bra övning) 
X 3

10 sittande benpress 90kg
X 3

Superset:
10 wargens buttkiller
10/sida sneda crunch på boll
X 3

Yeey så roligt pass, ni måste testa! Tror jag ska dra till gymmet även idag faktiskt! PEPPAD tjej! Ha en fin onsdag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag är på att prova en vecka som vegan!

  hanna 2016-10-27 06:05:29
  Svara
 • Hej! Jag är en tjej på 14 år. Jag är ca 170cm lång och väger 65kg. Väger jag för mycket? Känner mig ganska tjock..

  Alina 2016-10-26 22:13:02
  Svara
 • Tack för all din inspiration och motivation!! 🙂

  Anja 2016-10-26 20:52:47 http://www.lifeasanja.com
  Svara
 • Jag tycker det låter so men superkul grej med em vegan vecka! 🙂 Äter redan till 95% veganmat men det är alltid inspirerande med en utmaning. Älskar din blogg!

  Sandra 2016-10-26 12:29:58
  Svara
 • Hej ida! Vilken kul ide, jag är med trotts att jag redan äter veganskt! 🙂

  Btw, fick bara en liten tanke sådär (när jag satt och försökte hitta en vegan box att beställa hem..) Det har ju blivit ganska populärt att folk skapar egna helathy box och glossybox etc. Och fick då tanken att du kanske skulle vilja skapa en vegan box med nyttiga snacks? Är det något du funderat på? Haha, jag hittar nämligen inte någon med nyttigt vegan-snacks här i sverige, och då tänkte jag på dig bara och blev nyfiken <3

  Kram!!

  Melinda 2016-10-26 09:43:21 http://nouw.com/melindaforsberg
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind