Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ATT STÄRKA UPP SINA SVAGA DELAR

img_5035.jpg

God morgon vänner! Igår var jag på Idolfinalen tillsammans med min kusin och moster. Så himla kul! Har vloggat från hela dagen så det kommer upp på youtube snart 🙂

Har även fortfarande träningsvärk då jag körde ett till pass i torsdags. Eftersom jag då hade träningsvärk i både över- och underkropp fick det bli en blandad kompott med övningar som jag vet att jag behöver öva mer på. En övning jag som är grym är enbensmarklyft. Jag har alltid haft stabila fot- och knäleder och den här övningen hjälpte mig och min balans mycket förr när jag dansade då jag alltid hade problem med balans. Mina lärare sa då till mig att jag var tvungen att träna mer core. Jag gjorde som de sa och min core på den tiden var sjukt stark så jag fattade inte varför balansen var så dålig? Sedan kom jag på själv att det inte alls satt i koren utan i fot- och knäleder. De är väldigt rörliga på mig + svaga så med daglig styrketräning av dem så utvecklades jag massor i dansen.

Nu är jag inte lika beroende av en bra balans men ändå bra att hålla styrkan uppe för att hålla kroppen stark och frisk utan skador. Kan verkligen tipsa om enbens marklyft. Den går att göra både utan och med vikt.

Cardio: 20 min crosstrainer

Superset 1:
10 enbens marklyft
8 smala armhävningar från tårna
X 3

Superset 2:
15 enbens höftlyft
16 crunch på rulle
X 3

Superset 3:
15/sida sidogång med gummiband
16 inner core övning
X 3

* Vissa övningar hittar ni länk till om ni är osäkra 🙂

Nu ska jag städa och fixa lite här hemma och ikväll blir det tjejmiddag. Så mysigt! Ha en fin lördag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida jag såg dig igår på idol när jag kollade på tvn haha tänkte liksom vänta var inte det Ida haha ?

  Amanda 2016-10-22 14:47:31
  Svara
 • Hej Ida! Jag behöver verkligen din hjälp gällande två saker:

  1. Hur kan man äta ohälsosamt ibland utan att få grov ångest? Jag känner direkt jag ätit något lite ohälsosammare att jag har gått upp i vikt och blivit tjock!? Jättejobbigt…

  2. Jag äter vegansk kost och får i mig bra saker MEN jag har svindålig hy. Jag har mörka ringar under ögonen och akne, vilket jag så vill täcka över med smink på vardagarna, vilket gör det ännu värre – ond cirkel.

  Skulle uppskattas såå mycket om du kunde svara på detta!

  anonym 2016-10-22 13:17:07
  Svara
  • Svar på anonyms kommentar.

   Hej! 1. Jag skulle rekommendera dig att gå och prata med någon professionell då det låter som du kanske har kommit in ett ohälsosamt tänkande kring maten. Att äta ohälsosamt ibland gör inget och kommer ej påverka din vikt.
   2. stress? Stressar du mycket i ditt jobb? över maten? i ditt privata liv? Sover du ordentligt? Sedan har du balans på dina hormoner? Det är några frågor jag tycker du ska kolla över som kan påverka din hy 🙂

   Lycka till! Kram

   idawarg 2016-10-22 16:19:28
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt