Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVETTIGASTE PASSET PÅ LÄNGE!

IMG_3693-0.jpg

God morgon hjärtan! Alltså jag har fortfarande träningsvärk i kroppen efter söndagens monsterpass. Har inte kört ett sådant typ av pass på superlänge så min kropp fick typ en chock. Haha. Men i alla fall var det riktigt härligt efter en helg med typ 16 timmars resande + stillasittande med 3 rättersmiddag på bröllop. Behövde springa av mig lite. NI hittar hela passet nedan. Tycker verkligen ni ska testa det om ni vill ha ett svettigt och jobbigt pass! 🙂

Uppvärming: 5 min power walk

1 km löpning 
20 squats
8 smala armhävningar från tårna
30 bicycle crunch
X 5

Puh! Det blev alltså totalt 5 km löpning, 100 squats, 40 armhävningar och 150 bicycle crunch. Jag var genomblöt efter det kan jag säga 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Ida!

  Tack för att du inspirerar 🙂
  Jag har en fråga angående situps. Har problem med nacken redan efter en bilolycka. Får så ont efter jag gjort situps så jag antagligen använder fel teknik.
  Har du några tips vad man ska tänka på?

  // Ulrika

  Ulrika 2016-10-13 21:02:25
  Svara
 • Jag körde detta passet idag. Herregud så svettig man blev, men sån skön känsla efteråt. Älskar din blogg och Youtubekanal, hejja dig 🙂

  Emelie 2016-10-13 20:50:25
  Svara
 • Du inspirerar mig så mycket!

  Emma 2016-10-13 19:24:06 http://nouw.com/emmalil
  Svara
 • Först vill jag bara säga att jag älskar din blogg och att du tar tid att svara på kommentarer men känner inte du ibland att folk kräver lite mkt av dig? Att du ska ge svar som är långa och komplicerade och som kanske borde besvaras av läkare/psykolog eller en pt?

  Filippa 2016-10-12 22:38:09
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag ska snart till Stockholm i ett par dagar och undrar om du har några tips vad gäller restauranger/caféer i Stockholm som serverar god vegansk mat/fika? Om du har några favoriter får du gärna dela med dig av dom då jag inte har någon koll på staden 🙂 Tack för en jättefin och inspirerande blogg!

  Molly 2016-10-12 22:05:51
  Svara
 • Bra jobbat! Förstår att det var svettigt och jag hoppas att det inte var utomhus du sprang – som på bilden. Det är verkligen iskallt ute nu. Inte läge att springa i enbart sport-bh.. 😉

  Anna - Trend o träning 2016-10-12 21:32:09 http://www.annalissjanis.se
  Svara
 • Låter härligt! 😛
  Ida, jag har en fråga till dig:
  Jag har sträckt mig i rumpa/lår och ska i så liten mån som möjligt anstränga baksida lår för att detta ska läka. Sjukt tråkigt, då jag håller på med konstsim och jag vill ju fortsätta träna. Men, jag tänkte fråga dig efter övningar som tränar överkropp (dvs mage, armar, axlar,rygg) utan att använda benen? Min sjukgymnast, säger att situps ska jag t ex hålla mig borta ifrån, då man spänner baksida lår/rumpa i den övningen, så alltså är det ganska strikt på vad jag inte får göra. Har du några förslag på bra styrketränings-övningar men även konditionsövningar som man bara använder överkroppen i?
  Haha flummig fråga kanske, hoppas du förstår! Tack för den bästa bloggen någonsin!
  Kram Molly

  Molly 2016-10-12 15:37:50
  Svara
 • Okej, kanske dum fråga, men har du en matta precis bredvid rullbandet då när du kör detta? ?

  Jo 2016-10-12 08:15:06
  Svara
  • Svar på Jos kommentar.

   Haha nej jag kör hardcore utan matta men det gjorde lite ont i ryggen på crunces så nästa gång får det bli matta 🙂

   idawarg 2016-10-12 08:30:55
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt