Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN MAGISK HELG

img_4815.jpgimg_4785.jpgimg_4794.jpg

Klänning –> HÄR (Reklamlänk River Island) 

God morgon älsklingar! Nu är jag hemma i Sverige igen efter en helg i Italien och bröllop. När jag kollade på vädret så trodde jag att det skulle vara 18-25 grader och sol och packade efter det. Det visade sig vara näst intill samma temperatur som i Sverige, så min helg har minst sagt varit lite kall men ändå magisk. Vi bodde på ett slott högt uppe i bergen och utsikten var MAGISK! Herregud vad vackert. Men eftersom vi bodde på ett slott från jag vet inte när, så fanns ingen värme så nätterna var galet kyliga. Många säger att man blir sjuk av kyla och blir inte jag sjuk efter denna helgen så är det där med kyla en myt kan jag säga 😀 haha. Men i alla fall så var helgen supertrevlig och bröllopet jättevackert!

Vi landade igår eftermiddag och begav mig direkt till gymmet för ett träningspass (skriver mer om det imorgon) och en lång bastu. Så skönt! Ska nog även börja köra värmeyoga nu igen när det börjar bli kyligt. Så skönt för kroppen och jag kan faktiskt tipsa om att Sats har bra värmeyoga. Jag var lite skeptisk först men en kompis fick med mig på passet och jag gillade det! Så ska försöka ta mig i väg 1 gång i veckan framöver 🙂

Hur mår ni? Har ni haft en bra helg?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
 • Hej Ida! Äter din kille samma mat som du? Älskar din blogg, spec dina recept!

  Julie 2016-10-12 00:40:14
  Svara
 • Ser otroligt vackert ut och så fina ni är <3

  Annika- gravid med fyran 2016-10-10 22:14:48 http://www.halsaochfitness.se/annikalarsen/
  Svara
 • Vilken snygg outfit!

  Hanna 2016-10-10 22:09:24 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Ida, har du förslag på vad för gott man kan äta på Bio? Vad brukar du äta? 🙂

  Melinda 2016-10-10 21:57:28
  Svara
  • Svar på Melindas kommentar.

   Jag går aldrig på bio 😀 haha men om jag gör brukar jag dricka te, ha med vegansk choklad eller popcorn (utan smör). Men faktiskt så har jag haft med mig mat de senaste gångerna då jag varit hungrig så jag har faktiskt käkat middag där inne 😀 haha. Inte jättesmidigt men funkade.

   idawarg 2016-10-11 11:03:28
   Svara
 • Hej Ida! Jag har under en längre tid haft ganska stora problem med min mage. Nästan efter varje måltid får jag väldigt ont i magen, den blir uppsvälld och måste ibland skynda mig till toaletten. Problemen kommer främst på morgonen efter jag ätit frukost och på kvällen. Någon enstaka gång händer det i skolan. Förra året var detta något som kunde hända ibland men nu i somras så började det komma mer regelbundet. Jag tänker att det kanske är IBS jag har? Har du några tankar kring detta och tips på tillskott eller liknande som skulle hjälpa mig?
  Kram!

  Agnes 2016-10-10 19:38:44
  Svara
 • KLÄNNINGEN!!!! Galet fin du var i den!! 😀

  Anja 2016-10-10 19:37:56
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag tänkte börja göra smoothies till frukost och har varit inne och kikat på welloteket då jag vill blanda i sånt som är bra för magen och energinivån. Har du några tips på vad jag kan ha i mina smoothies? (Är varken vegetarian eller vegan så behöver ingen ”hjälp” med det, utan snarare sånt som är bra för mage, immunförsvar och håller mig pigg och alert) 🙂

  Fanny 2016-10-10 17:09:09
  Svara
  • Svar på Fannys kommentar.

   I smoothies så skulle jag rekommendera Spirulina. Det är bra för typ allt. Det gör mig pigg och håller immunförsvaret uppe. Sedan Acerola (sjukt gott)n och guarana. Guarana är väldigt uppiggande och bör tas på morgonen. Sedan har du även Maca som är uppiggande och hormonreglerande. Länkar allt nedan så är det bara att läsa mer och välja det du tror passar dig eller köpa allt och växla mellan 🙂

   Sedan om du vill få ordning på magen rekommenderar jag verkligen MSM. Dock inget du ska blanda ner i smoothies då detd förstör smaken men det har hjälpt mig och många andra att få ordning på magen. MEN du måste ha tålamod då det i början kan få orolig mage, huvudvärk, illamående mm pga utrensningsymtom. Inget farligt och går över efter 1-4v.

   Maca: http://welloteket.se/produkt/macapulver-raw-eko-250-g/
   Spirulina: http://welloteket.se/produkt/spirulina-powder-200g/
   Acerola: http://welloteket.se/produkt/acerola-macacos/
   Guarana: http://welloteket.se/produkt/guarana-macacos/
   MSM: http://welloteket.se/produkt/holistic-msm/

   idawarg 2016-10-10 18:59:03
   Svara
 • Hej! Ville bara kika in här och säga att du har inspirerat mig och hela min familj till att äta mycket mer vegetariskt och hälsosamt! Vi alla älskar det. Men en fråga som jag inte riktigt hittar något svar på heller när jag sökt på det är om det är nyttigt med qourn eller om jag ska ersätta köttbiten med grönsaker istället…

  http://nouw.com/emmalil

  Emma 2016-10-10 16:25:26 http://nouw.com/emmalil
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma och GUD vad glad jag blir att höra! Wohoo heja er!!! Ni kan äta qourn ibland men det är ännu bättre att lägga till mer grönsaker, frukt, linser, bönor, frön, avokado, rotfrukter mm. Man tänker alltid i början att man måste ersätta köttet med något köttliknande men det behövs inte egentligen. Ät qourn, tofu, oumph mm ibland och variera gärna mellan dem men försök även att lägga till ännu mer av det jag nämnde ovan 🙂 Kramis

   idawarg 2016-10-10 18:49:27
   Svara
 • åh vad underbart med en sån liten getaway. Minus för temperatur men äsch 😉 du va snygg iaf!

  ISA 2016-10-10 16:17:03 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   Jaa så mysigt även om temperaturen inte var där jag förväntat mig så är det alltid kul att komma iväg 🙂 <3

   idawarg 2016-10-10 18:50:05
   Svara
 • Vilken snygg jacka! Vart är den ifrån? Jag är en av de som tycker det är helt ok att du länkar/reklam om dina plagg?

  Cam 2016-10-10 14:50:17
  Svara
 • Va fina bilder Ida! En liten fråga: jag är nu inne på en hel månad som helt vego (inte vegan) och jag fullkomligt älskar det. Har länge ätit mycket vego till vardags men har svårt att helt komma ifrån att fuska om helgerna, men efter en extremt äcklig kycklingincident så kommer jag nog aldrig klara av att äta kyckling igen (rött kött var det enklare att utesluta från början). Nog om det, behöver man ta tillskott som vegetarian eller gäller detta bara veganer? Jag tycker jag äter bra kost och jag äter ju fortfarande ägg och lite fisk och mängder med nötter och fröer. Hur ställer du dig till detta? Jag tar spirulina, msm och D-vitamin varje dag sen länge tillbaka.

  Tack, du och din blogg är bäst!

  Lovisa 2016-10-10 11:03:27
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej Lovisa och vad kul att höra <3 Veggolivet är det bästa 🙂 Du behöver inte ta några tillskott om din kropp tar upp det du äter bra. Som vegan behöver du endast ta B12 inget annat. De tillskotten du nämner är grymt bra och bra för alla att ta, äben ded som äter kött. Sedan vet ju inte jag hur dina vitamin/mineral balanser ser ut men du behöver inte ta något extra tillskott bara för att du är vegetarian 🙂 Kram Ida

   idawarg 2016-10-10 13:16:41
   Svara
 • Gud vad fina ni är tillsammans 🙂

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna Grahn 2016-10-10 10:59:52 http://www.johannagrahn.se
  Svara
 • Such a lovely place!!

  www.lacaleya.com

  La Caleya 2016-10-10 09:39:11 http://lacaleya.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind