Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

REKLAM I BLOGGAR

475a4287475a4284475a4307

God morgon vänner! Hoppas ni mår toppen, det gör i alla fall jag! Har träningsvärk i rumpan efter gårdagens pass vilket känns fantastiskt 🙂 Men skriver mer om passet imorgon. Nu till en tråkigare grej… Fick en spydig kommentar igår om att jag har så mycket reklam i min blogg så ville ta upp den frågan och ge er en förklaring.

Som ni kanske har märkt har jag sedan en tid tillbaka skrivit (reklam) mm. i mina inlägg. Det är för att jag har börjat länka saker, kläder, produkter mm. för att spara tid. Om jag inte länkar så får jag annars 100 frågor om vart grejerna kommer från. Gör jag ett träningsinlägg och har på mig kläder får jag frågan vart kläderna kommer från, duschar jag får jag frågan kom vart schampot kommer från, svarar jag på en fråga så är det ofta om kost eller kosttillskott och skulle jag svara ex. ät mer macapulver så frågar folk vart de kan köpa maca om jag inte länkar. Då är det lika bra att länka med en gång och eftersom jag är en av de som följer reglerna så skriver jag ut att det är reklam. Jag skriver ofta reklam fast det egentligen inte är reklam pga. att jag är så nojjig över att göra rätt. Ofta är länkarna till min egen webshop och jag får inte betalt av att länka men visst vi får in pengar i Welloteket om ni köper något men jag kan säga att jag inte tagit ut en enda lön för 2 års arbete med Welloteket då vi investerar allt i nya varor, lokal och personal. Tycker själv att det är lite löjligt att jag hela tiden måste skriva reklam till Welloteket då ni redan vet att det är min webshop och jag kan säga att det även är svårt att komma ihåg då det egentligen inte är någon köpt reklam. Men jag gör mitt bästa för att vara tydlig.

Men nog om det. Varför jag länkar med en gång är för att slippa onödigt arbete i efterhand då jag måste sitta och svara på 100 frågor om vart grejer kommer från. Så nu vet du som undrade det och gillar du det inte så passar kanske inte min blogg dig. Men jag kan säga som så att jag tror alla andra bloggar också innehåller lika mycket reklam bara att de kanske inte väljer att skriva ut det eller så skriver de lite diskret (adlink).

Jag vill också säga att de produkter jag tipsar om är saker jag vill tipsa om och jag läser själv andra bloggar för att få just shoppingtips. De gånger jag glömmer länka mina kläder så får jag direkt mail eller kommentarer om vart tightsen var från. Men jag tror ni hänger med och jag kommer fortsätta vara övertydlig i bloggen och glömmer jag någon gång så säg gärna till 🙂

Har ni önskemål på inlägg så kom gärna med dem också så jag vet vad ni vill läsa om här på lilla älskade bloggen 🙂 Puss på er!

Till dig som gillar kläderna på bilderna ovan: Är det inte ganska störande när jag lägger ut dem utan att skriva vart kläderna är från?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • […] Hon verkar nämligen ha tappat både läsförmågan och den intellektuella kapaciteten att ta till s…. Herregud, det känns som att jag inte tjatar om annat men att Ida skriver så här får mig att skaka på huvudet: […]

  Behöver Ida Warg sätta sig i skolbänken igen? | Bloggbevakning Nöjesguiden 2016-10-12 09:21:44 http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/10/behover-ida-warg-satta-sig-skolbanken-igen
  Svara
 • Hej!!
  Undrar vart din jacka är från? Sjukt snygg!!

  Ylva 2016-10-10 16:45:47
  Svara
 • Så fjantigt, tycker det är tipptopp att du skriver alla länkar! Det är ofta jag undrar typ var får hon det där schampot i från eller liknande. Sen är det ju kanske också liiite konstigt att lagen typ säger att ni bloggare måste skriva att allt är adlinks men så är det och det är ju bara bra att du är så genuin och alltid skriver det fast det ej är det <3 Jag tycker din blogg är sjuuukt bra och jag tänker inte ens på "reklamlänkarna" 🙂
  Jag älskar dina recept men också alla träningsinlägg, skulle du kunna skriva lite fler bra arm och ryggpass? Vill nämligen bli starkare i den delen! 😀
  KRamis

  Alice 2016-10-06 08:00:31
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Men å tack snälla vad glad jag blir att höra. Ja den där lagen är lite fjantig tycker jag med. Känns som alla som följer mig redan vet att Welloteket är min webshop. Haha men men jag gör mitt bästa 🙂 Tack snälla vad det värmer att höra och jag ska försöka få ihop ett överkroppspass så snart som. Kramis <3

   idawarg 2016-10-06 12:17:46
   Svara
 • Läser du några tränings bloggar? I så fall vilka:)

  Camilla 2016-10-05 22:28:51
  Svara
 • Hej! Tycker det är jättebra att du är så tydlig!

  Du frågade om vi ville se något speciellt i bloggen och jag skulle tycka det var jätteroligt om du gav ut fler recept, på till exempel dina smoothies, smoothiebowls osv. Skulle även vara roligt med sådana videos (what i eat in A fay tex) Kram 🙂

  Cornelia 2016-10-05 18:05:47
  Svara
  • Svar på Cornelias kommentar.

   Tack 🙂 Å vad bra med lite tips. Ska försöka göra fler recept 🙂 Fler What I eat in a day kommer också definitivt 🙂 Kramis

   idawarg 2016-10-05 19:01:06
   Svara
 • Hej Ida,
  Jag såg att butiken och webshopen Budo & fitness budofitness.se
  Hade ett veganskt protein pulver, jag köpte det och måste bara säga att det är helt fantastiskt! Så gott och passar så bra till bakning (och i smoothies så klart eftersom att det smakar blåbär). Skulle verkligen rekommendera att du prövar det eller börjar sälja det på Welloteket!!
  Kraaamis

  Cassandra 2016-10-05 15:33:53 http://nouw.com/cassandradahl
  Svara
  • Svar på Cassandras kommentar.

   Måste kolla in. Vet du om det är ekologiskt? Vi försöker hålla alla produkterna ekologiska på Welloteket 🙂 Kramis <3

   idawarg 2016-10-05 15:38:00
   Svara
 • Sådana här saker stör jag mig på!

  För det första så har alla större bloggare mer eller mindre reklamer emellanåt, och mycket utav reklamerna (säkerligen inte allt!) får ni betalt för. Vilket bara är bra och även självklart för er, för ni måste ju kunna försörja er!

  Sedan… ja, vad handlar din blogg om? Träning och hälsa kanske?
  Då är det BRA ATT DU LÄNKAR var du hade för ingredienser i någon smoothie eller det bröd du gjorde. Eller varför inte dina träningskläder, och skönhetsprodukter??
  Det är ju bara bra! Bra för att det blir lättare för oss läsare, att hitta det träningslinnet du hade på bild i inlägget. Eller att man inte hade spirulina eller något annat hemma, som man vill införskaffa sig. A
  Genom länkning så är det ett smidigt sätt att hitta grejerna som du… TIPSAR om också! 🙂

  Så… fortsätt med ditt länkande du Ida! 🙂

  Caroline 2016-10-05 15:17:18 http://blackmary.blogg.se
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Men å vad skönt att du skriver det för det var exakt så jag tänker också. Jag blir sjukt irriterad om jag läser ett inlägg i en blogg men en produkt, klädesplagg mm som jag vill ha och sedan finns ingen länk. Gahhh Hahaha. Då fortsätter jag att länka på 🙂 Tack fina du för kommentaren <3 <3

   idawarg 2016-10-05 15:34:39
   Svara
 • Som du säger, störande när du inte länkar, man undrar ju direkt vart den där klänningen är ifrån, supersnygg!

  Minna 2016-10-05 11:57:48
  Svara
 • Jag tycker det är fantastiskt bra att du länkar, men är samtidigt smått ambivalent just när du länkar till din egen shop och märker ut det som reklam. Samtidigt som du ju får in pengar via Welloteket så har du ju ändå inte fått någon ekonomisk ersättning för just den länken. När varje inlägg innehåller länkar, och varje länk är reklammärkt så ger det tyvärr intrycket av att varenda inlägg är köpt. Jag är själv bloggare så förstår dilemmat. Kanske ska du prova att lägga ut länkar som inte är affiliatelänkar ibland, så du slipper reklammärka dem? (förutsatt att de inte är reklam då givetvis). Det kanske ger några kronor mindre, men skulle kanske lätta upp flödet i bloggen lite?

  FIT by Emma Hå 2016-10-05 11:40:04 http://fitbyemmaha.com
  Svara
  • Svar på FIT by Emma Hås kommentar.

   Ja jag vet så störande! Länkarna till Welloteket är inte affiliate men jag måste märka dem ändå. Affiliate jobbar jag väldigt lite med faktiskt och är bara någon enstaka gång det händer. Puh, bloggdilemma 😀

   idawarg 2016-10-05 13:18:05
   Svara
 • Tänker inte alls på om något är sponsrat eller inte. Bara bra att det läggs ut länkar!

  Josefine 2016-10-05 10:08:25
  Svara
 • Vilket svammel, är ju superbra att du länkar! Du är en riktigt glädjespridare, fortsätt med det du gör. Du är bäst. Kram på dig!

  Sofia 2016-10-05 09:44:52
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt