Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WOOK MED SÖTPOTATISNUDLAR (vegan) – RECEPT

vegan wook receptvegan wook lunch enkel recept

God morgon älsklingar! Hoppas ni sovit gott! Det har jag i alla fall! Igår hade jag typ världens härligaste måndag! Eller det började ju i och för sig med ett tandläkarbesök för att spänna tandställningen, haha. Inte dröm starten men efter det gick jag hem och käkade frukost, sedan till kontoret för måndagsmöte och jobb med Welloteket. Sedan mötte jag upp Alexandra för en lång sushilunch på east följt av shopping. Efter det mer jobb på kontoret, lägenhetsvisning, thaimiddag med jossan och sedan en liten kvällspromenad. Wiii. Ingen träning igår så det får bli gymmet idag istället. Ska bara ladda upp med lite frulle först.

Men nu till det som inlägget skulle handla om, min nya upptäckt… sötpotatisnudlar. Hittade dem på min ICA här om dagen och var bara tvungen att testa. Så galet gott är det! Som vanligt när jag hittar något gott så äter jag det hela tiden och min favorit är sötpotatisnudlar med tofuwook till. MUMS! Receptet kommer här…

RECEPT VEGANSK WOOK MED SÖTPOTATISNUDLAR

Ingredienser:
– sötpotatisnudlar (eller de nudlar man föredrar)
– tofu
– morot
– romansallad
– tomat
– groddar
– soja
– sesamolja
– salt, peppar

Gör så här: Koka nudlarna enligt anvisning. Skala morot och skär morot, sallad och tofu i bitar och wooka i sesamolja och soja i ca 5 minuter på låg värme. Lägg ner groddar och hackad tomat när det nästan är klart och wooka lite till. Angående mängden på grönsaker så kan ni ta precis hur mycket/lite ni vill, bara att köra på! Häll av vattnet på nudlarna och lägg ner i stekpannan och wooka lite till. Krydda med salt och peppar om så önskas. Smaklig måltid!

Läs också:
Glutenfri granola
Bananbröd recept

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Ser ju super gott ut! Har dock aldrig hört talas om sötpotatisnudlar förr, var hittar man det?

  Tack för bra inspiration och motivation till ett hälsosammare liv 🙂

  andrea 2016-09-30 09:05:45
  Svara
 • Hur ser förpackningen ut? Googlar och googlar, utan resultat dock. Finner bara den äckliga förpackningen som finns i alla asiatiska affärer. Smakar det riktig sötpotatis?

  kramar!

  Jenney 2016-09-28 20:46:16
  Svara
 • Hej Ida! Vad för slags soja är det du har i detta recept? 🙂 KRAM!

  Malin 2016-09-27 22:26:41
  Svara
 • Ser otroligt gott ut! Detta måste provas!

  Kram Olivia | http://ordinaryvegan.blogspot.com/

  Olivia 2016-09-27 21:41:16 http://ordinaryvegan.blogspot.com/
  Svara
 • Hej Ida! Jag funderar antingen på att köpa spirulina eller Acai-pulver. Jag är inte vegetarian (än) så jag fokuserar inte så jättemycket på protein. Jag vill mest blanda något hälsosamt i mina smoothies och yoghurtar! Vad skulle du säga är bäst? Kram

  Emilia 2016-09-27 21:13:58
  Svara
 • Tack för en fantastisk blogg och youtubekanal! Lärt mig så mycket tack vare dig! <3 kram!

  Bella 2016-09-27 20:31:07
  Svara
 • Det både låter och ser jätte gott ut Ida 🙂 Jag ska verkligen testa 😀 …Jag vill också tipsa dig om och andra att testa att woka savoykol 🙂 Det är jätte gott. Så fort man wokar det så blir det en söt god smak. Litet tips bara 😉

  Louise 2016-09-27 20:25:11
  Svara
 • Så gott!!

  Lovisa 2016-09-27 17:29:16 http://nouw.com/lovisabergquist
  Svara
 • Hej! Såg din senaste vlogg, love it!!
  En fråga, vad hette modellen på väskan från Stella som du köpte och vad kostade den ca?, den var så fin!!

  Camilla 2016-09-27 16:46:16
  Svara
 • Måste tipsa om www.tikei.se. Jätte bra puder utan det där ämnet.

  Johanna 2016-09-27 16:13:31
  Svara
 • Hej ida!! Jag är vegetarian, undviker mjölk, ägg osv så gott jag kan. Men har den sensate tiden haft ganska svårt att komma på bra mellanmål som är enkla att ta med sig och som inte behöver vara i kyl? Har du några tips?
  Kramisar

  jennifer 2016-09-27 11:50:11
  Svara
 • Hej ida! ville bara tipsa om världens mildaste ansiktsserire, nonique. Ett märke som finns på life bland annat, ekologiskt samt veganskt såklart 😀 Superbra verkligen, finns för olika hudtyper så rekommenderar dig att kolla in de 😀

  jonna 2016-09-27 11:37:29
  Svara
 • Hej Ida! Hoppas allt är bra med dig! 🙂
  Jag har en fråga till dig och jag undrar om svett har ett samband med kosten man äter? För jag älskar att gå på spinningpass och svettades så mycket förut, (jag skojar inte, det var mer eller mindre en pöl under min cykel..) Men sedan jag gick vegan så svettas jag inte alls i närheten av det jag brukade. Har det att göra med kosten? Och är det på något sätt sämre att svettas mindre?
  Kramar!! 🙂

  Melinda 2016-09-27 09:44:46 http://nouw.com/melindaforsberg
  Svara
 • Jag hittade sötpotatisnudlar i en asiatisk butik här i Malmö och jag tyckte att de smakade grönt te haha. Vilket märke kommer dina nudlar ifrån?

  Marinda 2016-09-27 09:23:56 http://marinda.blogg.se
  Svara
 • De där sötpotatisnudlarna låter hur spännande som helst! Älskar sötpotatis och kan äta det enbart! MUMS!
  Receptet låter inte alls dumt heller 😛

  Caroline 2016-09-27 09:15:30 http://blackmary.blogg.se
  Svara
 • Ser jätte gott ut! 🙂

  Petra Nordqvist 2016-09-27 07:49:26 http://petra.for.me
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind