Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS PÅ PULSHÖJANDE STYRKEPASS

IMG_4166.JPGIMG_4203.JPG

God söndag älsklingar! Igår hade jag en sådan riktig lyxdag. Först gick jag till gymmet och körde ett riktigt härligt pass. Ni kan se hela nedan. Efter det så gick jag hem och duschade för att sedan möta upp min kompis Anna. Vi sågs på mitt nya favoritställe Koloni för att käka lunch. Blev först en grön juice med varsin sallads bowl. Såg först efter jag tog kortet att jag fått fetaost på min sallad. Den fick jag lägga över till Anna istället. Först tänkte jag gå och be om en ny sallad då jag inte fick över allt men vad fan, man ska inte slänga mat. Det är det här jag menar att jag inte är 100% vegan. Det gjorde mig inget att jag hade spår av fetaost i min sallad. Det känns mycket mer fel att slänga den.

Efter lunchen så tog vi varsin roiboslatte på havremjölk och sedan gick vi och kollade på nya kameror. Jag vill skaffa en kamera som är grym på att filma. Har ni några bra tips så kom gärna med dem? Vill ha någon riktigt grym! 🙂 Efter det så gick vi och käkade middag. Hahaha vi käkade oss igenom dagen. Det blev en god sushi till middag på favoritstället Ikki. Träffade många av er där också och tack älsklingar för all kärlek!

Så här såg gårdagens pass ut:

Uppvärmning: 10 min Power Walk 15% lutning

Triset:
15 latsdrag
30 utfall
16 bicycle crunch
X 3

Superset:
10 ryggresningar med viktplatta
8 smala armhävningar
X 3

Triset:
10/sida enarmslatsdrag
15 raka hantellyft åt sidan
10 rotation cable cross
X 3

Superset:
15/sida sidogång med gummiband
12 knäindrag med boll
X 3

Superhärligt pass verkligen och det blev längre än jag tänkt men hann ändå med det på under en timme så fick upp pulsen bra. Nej nu ska jag börja fixa lite här för ska snart iväg på Power Walk med Natasha. Ha en fin söndag finisar! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Ida! Älskar din blogg & youtubekanal 🙂 Har alltid undrat, vilken bloggportal bloggar du på? Funderar på att byta från bloggplatsen men vet inte till vilken. Kram!

  Nicole Svensson 2016-09-18 21:36:06 http://www.nicolesvensson.se
  Svara
 • Hej Ida.
  Jag beställde MSM för ett par veckor sedan och ja älskar de och nu har ja lagt en ny beställning hos Welloteket och ja bara älskar Welloteket , De bästa med Welloteket är att man får sitt paket så himla snabbt. 🙂
  Nu har även beställt lite grejer till smoothie . Hoppas ja kommer gilla de. 🙂
  Ha en fortsatt fin Söndag

  Louise 2016-09-18 16:38:54
  Svara
 • Hej! Jag har länge funderat över detta men inte riktigt kommit fram till någont svar. Jag undrar om man efter ett endast tio minuters långt magpass bör äta något? Jag försöker att bli av med mitt överhudsfett så att magrutorna ska synas. Tacksam för svar, du är bäst, kram.

  M 2016-09-18 15:57:47
  Svara
 • Är ju så mysigt och gott med mat. Och ännu godare är det efter ett hårt träningspass! 🙂
  Verkar som du haft en asfin dag hittills, och hoppas du att du fortsätter med det! 🙂

  Caroline 2016-09-18 14:57:37 http://blackmary.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida
  Avgudar verkligen din blogg galet mycket, du är en sån inspirerande person!
  Jag har en fråga angående proteinpulver. Jag tränar ca 3 konditionspass och 3 styrkepass i veckan samt promenader.
  Är vegetarian och försöker äta en varierad kost med linser/bönor, massa grönsaker och frukt.
  Hur pass viktigt är det att ha ett proteinpulver efter träningspassen?

  Vore så tacksam för svar ! Mvh Fattig sjuksköterskestudent

  Ellen 2016-09-18 11:25:46
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind