Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSPASS BEN OCH RUMPA

träning blogg träningsblogg ida warg TRÄNINGSPASS BEN RUMPAtränigspass ben rumpa träning

God morgon älsklingar! Nu är jag tillbaka i Sverige igen och det kanske syns på bilderna. Haha. Det här med att ta bilder på gymmet är inte lätt då jag i stort sett alltid tränar själv, det är folk överallt och ljuset är gult och mörkt. Men men jag hoppas att ni har överseende.

Igår körde jag en ben och rumppass som var riktigt jobbigt men roligt. Försöker att köra så mycket superset och cirklar som det går så jag inte blir uttråkad av att vänta mellan seten. Nedan kan ni se gårdagens workout.

FÖRRESTEN så fick jag igår reda på att jag och Viktor är nominerade till årets podcast i Social Media gala 2016. Alltså WOW säger jag bara! Så himla roligt! Har ni 30 sekunder över så vore jag och Viktor så tacksamma om ni ville lägga en röst på oss HÄR. Vi gör verkligen podden från hjärtat och våran ambition med podden från början var bara att göra något roligt som kan peppa och hjälpa andra och att den blivit så stor som den blivit ä helt galet! Tack alla ni som lyssnar ♥

BEN OCH RUMP TRÄNING
Uppvärmning:
10 min crosstrainer

Triset: 15 benpress + 12 abduktor maskin + 12 lårcurl X 4
Superset: 10 rygglyft med viktplatta + 30 utfall bakåt X 3
Superset: 10/sida enbensbenpress + 8 smala armhävningar X 3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hur gör du när du ”hoppar runt” mellan maskinerna? Jag menar, om du kör 15 på benpress och ska direkt gå på 15 på abdukturmaskinen och den är upptagen.. Ofta när jag tränar är alla andra också och tränar så vet inte hur jag ska få till såna här superset. Men blir inspirerad av att prova! Tack för din underbara blogg! När jag tappar träningssuget är det bara att gå in på dom blogg så kommer den tillbaka. Tack!!!!❤️?

  Kajsa 2016-09-17 23:23:50
  Svara
 • Var kommer dina träningskläder ifrån ? 🙂

  Ulrika 2016-09-17 10:53:23
  Svara
 • Hej! Tack för grym läsning som vanligt! Jag undrar vart är den fina hoodien du har på dig?
  Kram!

  Amanda 2016-09-16 10:22:56
  Svara
 • Hej!

  Kan du inte göra fler yogapass? 🙂

  Linnea 2016-09-15 23:49:33
  Svara
 • Vad är ett ”triset” och ”superset” ? 🙂
  Har sett att många skriver om det i deras träningsscheman, men har inte fattat vad det är för något…

  Sabina 2016-09-15 10:56:34
  Svara
 • Röstat på din och Viktors podd! Ni är grymma! 🙂
  Men blev lite besviken, på att du inte fanns inom kategorin årets Youtube 🙁

  Men trevligt med ett hårt rump och benpass. Ska nog också försöka mig på ett idag! 🙂

  Caroline 2016-09-15 10:54:07 http://blackmary.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en fråga om spirulina, jag äter ner i princip dagligen – för det mesta i smoothies vilket jag älskar! Men jag har en fråga, som jag hittat så olika svar på; vad händer om man värmer upp spirulina? tex har det i bananpannkakor (älskar) osv, försvinner en del av alla näringsämnen?
  Tack för en grymt peppande blogg!

  Anna 2016-09-15 08:12:59
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Ja spirulina är verkligen fantastiskt!!! 🙂 <3 Värmer du spirulina så kan det tappa i näring tyvärr precis som all annan mat egentligen. Kramis

   idawarg 2016-09-15 15:03:50
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt