Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG HAR HITTAT LIVET

IMG_3761.JPGIMG_3774-0.jpgIMG_3773-0.jpg

God morgon från Marbella mina älsklingar! Aaaaallltsåååå jag älskar mitt liv just nu! Jag får en sådan härlig känsla här nere i Marbella! Vädret är på topp, maten är på topp och fast jag jobbar mycket här nere så känner jag ett lugn som jag inte kan hitta i Stockholm hur mycket jag än försöker. Jag tror jag har kommit på varför. Fört och främst är det naturen. Jag känner samma lugn även i Thailand fast att jag har sjukt mycket jobb när jag åker dit då jag håller i ett helt träningscamp samtidigt som jag ska sköta alla mina sociala kanaler med ett wi-fi som suger. Jag tror det är att man är nära naturen, vattnet och att människorna har en lugnare inställning till livet. Tempot är inte alls på samma nivå och här njuter människorna av livet. Jag måste ha mer av det här i framtiden!

I alla fall så har jag startat mina dagar med en stor frukost med vattenmelon, apelsin, grapefrukt, ananas och citronvatten. Så himla fräscht och så gott när det är 27 grader och sol. Efter det har jag druckit te och jobbat en stund för att sedan ge mig ut på lite träning. Igår körde jag en promenad med 12 ”styrkestopp” då jag varvade mellan armhävningar, squats, dips och utfall. Riktigt bra workout blev det och slutade totalt på 30 armhävningar, 60 squats, 60 dips och 120 utfall och en promenad på 1 timme och 10 min.

Efter det tog jag med mig datorn och satte mig på ett av mina favoritställen Dezentral. Där käkade jag en stor macka med rödbetshummus, avokadoröra, grönsaker + delade en chiapudding och grön smoothie med Alex. Efter den braklunchen jobbade jag som aldrig förr 😀 Haha.

Har vloggat alla dagar här nere som jag kommer börja posta när jag är tillbaka i Sverige igen så håll utkik. Nu ska jag njuta av sista dagen här! Ha en grym söndag finisar och glöm inte lyssna på dagens avsnitt av –> Den Friska Wargen då Viktor berättar om hur det var att komma ut. Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Måste bara kommentera om hur bra jag tycker det är att du tar dig tid att svara på kommenterar!! Dels för att jag tror alla uppskattar det och känner sig speciella och dels för att det är roligt att läsa för oss andra, jag kan gå in på din blogg bara för att läsa kommenterar och det gör jag endast på din och fornis blogg, så tror verklgien att du vinner på det! 🙂

  Filippa 2016-09-12 00:02:45
  Svara
 • Låter underbart Ida!

  Jag vill verkligen prova på att bo nånstans i världen där klimatet är varmare och man är närmare naturen. Det gör nog väldigt mycket med en som person.

  Olivia | http://ordinaryvegan.blogspot.com/

  Olivia 2016-09-11 20:19:29 http://ordinaryvegan.blogspot.com/
  Svara
 • Jag tror att det har mycket med solen att göra också, även om det är varmt så blir man så sjukt glad. Jag har också upplevt att stämningen i Marbella är helt annan än här i Sverige och allt är så mycket mer.. Chill. Så skönt! Njut nu även fast du jobbar – du är bäst!

  Elaine Lilje Fotograf 2016-09-11 18:14:34 http://elainelilje.se
  Svara
  • Svar på Elaine Lilje Fotografs kommentar.

   Ja men även om det är sol i sthlm så känns det inte samma.Jag tror att folk i sthlm är mer stressade och det sprider sig medans spanjorernas lugna stämning sprider sig. Tack finis det ska jag 🙂 <3

   idawarg 2016-09-11 21:03:50
   Svara
 • vad härligt att läsa detta, jag känner samma när jag kommer till USA. Mår såå bra där, även om jag gör samma saker som hemma. Kram!

  ISA 2016-09-11 16:04:19 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   Ja så konstigt att det kan bli så, men jag tror detd har med energier att göra 🙂 <3

   idawarg 2016-09-11 21:02:27
   Svara
 • Hej Ida!
  Hoppas du har det helt underbart i Merbella! 🙂
  Men har du något tips på ett vegansk proteinpulver som ändå är okej i smaken om man vill blanda det i sin smoothie?
  Hampa protein gillar jag inte, smakar som hö tycker jag och har svårt att få i mig det…
  Men har du testat ris protein eller ärtprotein? Vilket gillar du bäst?
  Kram!!

  Melinda 2016-09-11 13:24:48 http://nouw.com/melindaforsberg
  Svara
  • Svar på Melindas kommentar.

   Jag brukar ha Inflamino i mina smoothies då jag tycker det är mest neutralt och sååå bra för magen. Vissa risprotein tycker jag har för mycket smak men Inflamino är det mest neutrala jag smakat + att innehållet är grymt då det även innehåller vitaminer, mineraler, aminosyror och örter som är helande och bra för magen. Det som MG tipsar om nedan har jag smakat men jag fick ont i magen av ärtproteinet och sötningsmedlet + att det ej är ekologiskt tyvärr. Hoppas att de kommer med en eko variant så vi kan ta in det på Welloteket 🙂

   Här hittar du Inflamino: http://welloteket.se/produkt/risprotein-2/

   Kram Ida

   idawarg 2016-09-11 20:57:34
   Svara
  • Svar på Melindas kommentar.

   Tipsar om detta: http://www.svensktkosttillskott.se/produkter/85__art___havreprotein. Det är ärt-och havreprotein. Jättegott 🙂

   MG 2016-09-11 18:26:56 http://marinda.blogg.se
   Svara
 • Gud vad underbart det låter! Som tur är så är det helt fantastiskt väder här hemma nu också, men ha det fortsatt bra i Marbella och njut av naturen! 😀 <3

  Maja 2016-09-11 12:11:42 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Gud så härligt! Ser precis som andra fram emot vloggarna!!
  Men jag har en liten fråga. Jag har precis blivit vegetarian (1 månad) och älskar det, trots att det är många som inte stöttar mig. Jag tar ”mitt val – vegetarian” varje morgon men undrar om man får i sig det man behöver då eller om det kan vara bra att ta något annat också? Vet att du oftast snackar om MSM, Spirulina osv, i dina what i eat in a day videos (som för övrigt är de allra bästa), är det något du rekommenderar?
  Tack på förhand!!!! <3

  Kajsa Arnesson 2016-09-11 10:49:17
  Svara
  • Svar på Kajsa Arnessons kommentar.

   Jaaa så härligt!!! Första vloggen är uppe nu 🙂 <3 Mina favoriter är B12, Spirulina och MSM och jag mår så bra av dem! Som vegan behöver du endast ta B12 men Spirulina är en grym källa till protein och MSM är grymt för allt. Svarar på en fråga om MSM imorgon som du kan kolla in. Jag tar de 3 dagligen 🙂 Kramis

   Spirulina: http://welloteket.se/produkt/spirulina/
   B12: http://welloteket.se/produkt/b-12/
   MSM: http://welloteket.se/produkt/holistic-msm/

   idawarg 2016-09-11 21:01:23
   Svara
 • Låter som du har det helt underbart! Ser framemot vloggarna från Marbella, älskar verkligen din youtubekanal 🙂

  Janina 2016-09-11 10:34:19 http://www.dietiststudent.com
  Svara
 • Låter helt underbart du!
  Och njut så hårt du bara kan av den sista dagen där! 🙂

  Vore något för dig och Alex, om ni kunde bo utomlands på hösten/vintern. Men antar det är lite svårt med Alexs jobb och så :S

  Caroline 2016-09-11 10:09:26 http://blackmary.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind