Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CIRKELTRÄNING FÖR ÖVERKROPPEN

traning övning ida warg träningsblogg ben traning övning ida warg träningsblogg

God morgon från Marbella! Dessa bilder är dock inte från Marbella utan från det gråa och trista gymmet i Stockholm. Jag fattar inte varför det alltid ska vara så grått, mörkt och gult i alla gym. Haha. Hallå kan de inte tänka på oss bloggare när de bygger gymmen, vi behöver bättre ljus! (Skojade)

Nej men jag var i alla fall på gymmet en sväng i onsdags och körde 2 kortare cirklar. Jag har kommit på att det är det jag tycker är roligast då det här med att vänta mellan övningar inte är min grej. Jag blir ofokuserad och uttråkad av det, så att köra cirklar utan vila passar mig bättre. Träningspassen blir på ca 40-50 minuter med uppvärmning och det är lagom tycker jag. Ni kan se hela passet nedan.

Tyvärr var det fullproppat på gymmet när jag var där så de övningarna jag tänkt göra gick inte då utrustningen var upptagen så fick hitta på lite annat istället men det gick bra det med 🙂

Uppvärmining: 10 min crosstrainer

Cirkel 1:
8 smala armhävningar från tårna
15 raka hantellyft åt sidan
10 crunch på rulle
X 3

Cirkel 2:
10/sida raka marklyft på ett ben
10 övning baksida axel maskin
20 vandranded plankan
X 3

Cirkel 3:
10/sida enarms latsdrag
10 Wargens buttkiller
X 3

Hoppas ni fick lite inspo. Nu ska jag och Alex ut och njuta av Marbella. Ha en fin fredag mina älsklingar! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag beställde MSM för några månader sedan men har ännu inte börjat med de då jag inte förstår riktigt.. Känner mig så otroligt dum när jag läser beskrivningen men min fråga är. När man ska blanda MSM med vatten, ska man ta varmt eller kallt vatten? Framkommer de tydligt i beskrivningen eller är jag inte så dum som jag känner mig. Kan du ta upp detta i en dagens fråga är du snäll. Samtidigt som du repeterar vad MSM är bra för och för samt nackdelar med det. Jag vill börja använda det för jag tror att de är bra för kroppen men vad är de bra för? HJÄLP mig är du snäll! Jag förstår inte alls. Kram Emma

  Emma 2016-09-09 23:23:27 http://www.nouw.com/emmasj
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma svarar på din fråga i ett inlägg på måndag 🙂 Kram

   idawarg 2016-09-10 19:21:42
   Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma!
   Jag tänkte att jag hoppar in här och svarar sålänge, har använt MSM från Holistic i över ett år (sedan Ida tipsade om det från allra första början) och jag är helt förälskad i produkten, den har verkligen gjort underverk för både min mage och verkar antiinflammatoriskt för min del, vilket är helt fantastiskt då jag har en medfödd sjukdom som gör att jag får problem och ont i lederna vid varmt väder tex, vilket har minskat. (naglar, håret växer dessutom som attans samt hyn blir fin). Så, jag är så nöjd!
   Jag tar MSM varje morgon innan jag sätter igång och lagar frukost. Jag blandar 1tsk med ca ett halvt glas vatten (lite ljummet, har märkt att pulvret löser sig lite lättare då) blandar runt och dricker det direkt. Gäller och dricka det samtidigt som det fortfarande ”virvlar” (haha hoppas du fattar vad jag menar?) för pulvret är svårlösligt så jag brukar fylla på med lite vatten för att få ”bottenrenset” när jag druckit upp en gång. Det brukar nämligen bli lite kvar i botten på glaset 🙂 Det smakar ingen vidare, men du vänjer dig samt drick lite vatten efteråt 🙂 Sedan startar jag med mina övriga morgonrutiner 🙂

   I början mådde jag dock illa, som om jag var lite åksjuk, tecken på utrensningssymtom , men gick över efter ca 4-5 dagar och nu mår jag prima. Så börja verkligen med en liten dos i början, ungefär en 1/4tsk (typ bara precis i kanten av teskeden om du använder en vanlig (vilket jag gör) och trappa sedan upp lite i taget, typ lite mer vecka för vecka tills du når ca en 1tsk. Det tar jag nu och har gjort lång tid :). Är på min andra burk, de varar så länge!

   Hoppas du fick ett litet hum, jag är ju ingen expert, men jag gör såhär iallafall 🙂

   Ema 2016-09-10 16:19:59
   Svara
 • Hej Ida! Du har inspirerat mig nu i ca 4 år sedan jag såg dig för första gången i tv programmet ”kickstart”, har följt dig sedan dess och du utvecklas och bkir bara bättre och bättre på allt du gör! Så inspirerande <3 jag är 27 nu och hat hatat min mage sen tonåren! Den ser ut som en gravidmage 24/7 🙁 jag måste försöka acceptera min mage nu som den är jag är verkligen trött på att varje dag lägga energi på den, man slösar verkligen bort tiden! Och jag tränar löpning 3-4 gånger i veckan, äter väldigt lite kolhydrater, men mycket frukt och grönt, kyckling och fisk, utesluter mjölkprodukter och gluten nästan helt! Äter däremot choklad och godis 2-3 gånger i veckan men i lagom mängd, kan bara inte sluta med det 🙁 har försökt i flera år och nu orkar jag inte längre 🙁 är inte tjock i övrigt är bara magen som vägrar försvinna! Försöker istället nu att lägga energi på att tycka om min kropp som den är istället men det är inte lätt när kläderna sitter så fult och magen syns! Haha förlåt var bara tvungen att skriva av mig 🙁

  Sanna 2016-09-09 20:19:50
  Svara
 • Kan du inte titta lite på Ahiflower olja, jag har hört att det ska vara bästa veganska omega 3 tillskottet. Stämmer det? Och i så fall kanske det skulle vara något för welloteket?
  Tackar 🙂

  H 2016-09-09 15:11:33
  Svara
 • Hej!

  Vad tycker du om att tävla som atlet och om sådana tävlingar överhuvudtaget? 🙂

  linnea 2016-09-09 12:54:09
  Svara
 • Vilket härligt pass!

  Hanna 2016-09-09 10:58:50 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt