Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINA FAVORITTIGHTS

casall tights ida warg

Hej mina älsklingar! Hoppas ni mår toppen en söndag som den här. Själv kom jag precis från gymmet efter att ha kört ett svettigt benpass. Berättar mer om det imorgon 🙂

Idag vill jag bara tipsa om mina absoluta favorittights. Jag är väldigt kräsen då jag vill att tightsen ska vara mjuka och sitta skönt och inte klämma in, samtidigt som de ska sitta tight och ge bra form på rumpan och inte vara för korta. Haha, mycket som ska stämma in. Men nu har jag hittat dem från Casall och det är de gröna på bilden ovan. Jag kommer även införskaffa mig dem i grått och kanske till och med dubbla par 😀 haha.

 Jag vill även tipsa er om att ni har hela 20% rabatt på Casalls nya kampanj IT-MATTERS som hyllar självförtroende, beslutsamhet och självförverkligande. Mina favorittights och många andra snygga finns med där så passa på att shoppa loss HÄR.

Ange koden: Ida_Casall20 så får ni hela 20% rabatt fram tills 30 september.

Ni kan se hur de gröna tightsen + 2 andra tights sitter på i videon nedan 🙂

(Inlägg i samarbete med Casall)

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Ida.
  Jag hänger inte med på vilken modell dom gröna tightsen är??

  Kram,
  Josefine

  Josefine 2016-09-09 22:26:35
  Svara
 • Hej finisen! Vill bara börja med att säga att du är en utav mina absolut största inspirationskällor och att jag följer dig dagligen både på instagram och här på bloggen. Riktigt förebild verkligen.

  Jag är en glad och sprallig tjej som nyligen startat en hälsa&tränings blogg. Jag brinner för det och tycker det är svinkul att blogga. Därför hade det ju varit hur kul som helst att verkligen lyckas med bloggen och locka många läsare då jag vill motvera och inspirera andra.

  Därför hade jag blivit hur glad som helst ifall du ville kika in på min blogg och kanske lämna en kommentar med lite feedback och tips med vad jag kan förbättra/vad som är bra? Jag ser ju att du har lyckats med din blogg, och att du har många läsare. Kan du dela med dig lite av vad du tror lett till din framgång? Hade verkligen, verkligen uppskattat det.

  Tack på förhand, puss på dig.

  Nikita 2016-09-04 23:09:34 http://nikitalindblad.isilife.se
  Svara
 • hej Ida 🙂 jag undrar hur modellen är på tightsen? (de gröna på bilden ovan). Är modellen mindre/väldigt tight? Ska man öka eller minska i storlek eller tror du man kan köra på sin vanliga storlek? Jag blev verkligen intresserad på att klicka hem dom 🙂 Hade varit jätte snällt med svar 🙂 kram

  Louise 2016-09-04 20:15:47
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   De är väldigt stretchiga så kör din vanliga storlek 🙂 Tightsen är såååå sköna, du kommer älska dem 🙂 <3

   idawarg 2016-09-04 21:46:09
   Svara
 • Hej! Jag har länge haft problem med min mage då den ofta är väldigt trög, dock har den blivit mycket bättre sen jag blev vegan. Problemet är att jag är väldigt svullen i området under naveln. Tycker det ser så onormalt, typ som att jag är gravid. Vill inte gå med byxor som är höga i midjan för jag skäms för hur det ser ut. Jag märker dock skillnad på när jag mest äter frukt, då håller den sig hyfsat platt. Har du tips på vad man kan göra?! Mår så dåligt över det! Skulle uppskattat det sååå mycket om du kunde svara :/

  Louise 2016-09-04 20:09:53
  Svara
 • Sååå fin träningsbyxor. 🙂

  Louise 2016-09-04 16:05:18
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt