Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VÄNNER SOM SVIKER – HUR GÖR MAN SLUT MED EN VÄN?

viktor frisk ida warg den friska wargen podcast

God morgon mina fina vänner! Hoppas ni mår toppen idag. Själv är jag så taggad på träning och ska efter frukosten kila iväg till gymmet för lite träning. Vill bara säga till alla er som missat min och Viktors podd Den Friska Wargen att ni borde lyssna på de 2 senaste avsnitten. Förra söndagen så gjorde vi ett helt avsnitt om hur man sätter upp mål, varför det är viktigt och vad våra mål är våren 2016. Nu i söndags släppte vi ett avsnitt där vi berättar om vänskap, hur man gör slut med en vän och  berättar även om hur vi varit med om vänner som sviker.

Ni kan lyssna på avnitten HÄR och glöm inte prenumerera för varje söndag kommer nya avsnitt 🙂

Har ni önskemål och frågor ni vill att vi ska ta upp i podden så in och kommentera eller maila oss på vår FaceBook sida HÄR.

Sedan berätta gärna om ni gjort slut med en vän någon gång? Hur gjorde ni? Jag tycker det där är så svårt! När det är ett kärleksförhållande så är det normalt att göra slut och man vet oftast hur man ska göra men när det gäller vänner så blir det annorlunda. Dock så tror jag många skulle må bra av att även göra slut och avsluta förhållanden även med vänner så har ni tips så skriv nedan. Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej! Jag och min kille håller på att göra om vårt kök och tyckte att kaklet du fick i köket på ditt kontor var väldigt snyggt! Vart har du köpt det någonstans? Skulle vara jätte snällt om du skulle kunna svara, skulle hjälpa mycket i vårt letande efter det rätta köket 🙂 mvh Jennie

  Jennie 2016-09-01 21:33:11
  Svara
 • ….Hittade pastan på en sida som heter ”grön gåva” 🙂

  Louise 2016-09-01 20:47:15
  Svara
 • Snälla Ida, kan inte du försöka ta hem den bovetepastan som du brukar äta till welloteket om det går?? Vet att man kan köpa det från mathem. Men jag bor i Skåne och kan inte få det levererat hit. Eller finns det någon annan hemsida som man kan köpa det ifrån?….den pastan ser så jäkla god ut. Speciellt den som heter torteglioni 🙂 …Löjlig fråga säkert men jag är nyfiken bara 😉 Ha det bra!!

  Louise 2016-09-01 17:05:30
  Svara
 • Alltså Ida! Du är så inspirerande!

  Anna 2016-09-01 14:53:56 http://www.heeylie.blogg.se
  Svara
 • Det senaste avsnittet var ett härligt ärligt poddavsnitt. Tack för det <3

  Sara Möller 2016-09-01 14:05:03 https://nouw.com/saramoller
  Svara
 • Håller så med dig! Det vore nog bra för många att göra slut med sina vänner som inte är bra att ha. Det gör man sällan, man står ut eller undviker för det känns mysko att typ ”göra slut”. Men jag har en bekant som var en otroligt nära vän sedan många år tillbaka, som jag skulle behöva göra slut med men det har jag istället bara låtit rinna ut i sanden. Samma med en annan person, hon är så sjukt negativ och klagig att man spyr, ser henne inte ens som en vän heller, våra barn leker ihop, thats it, ibland, sällan. Så henne undviker jag bara. Orkar bara inte ta tag i det och vill heller inte såra någon så då är det lättare att låta det rinna ut i sanden. :/

  Diana 2016-09-01 10:03:39 http://lamadre.se
  Svara
  • Svar på Dianas kommentar.

   Ja verkligen och du har nog rätt. Att låta det rinna ut i sanden kanske är det absolut bästa. Lycka till! Kramis

   idawarg 2016-09-01 16:17:40
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Att låta vissa relationer som ”bekantskaper” rinna ut i sanden är en sak. Men ”vänner” tar man ett riktigt samtal med och vädrar ut åsikterna. Hur jobbigt det än känns. Ett långt brev tycks ha fungerat för mig varje gång jag tvingats avsluta en relation. Antingen har personen förstått budskapet eller så går denne på defensiven och relationen avslutas på ett någorlunda ärligt sätt.

    Danne 2018-01-07 14:11:46
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind