Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JOBBANSÖKAN

IMG_4119.JPG

Hej igen älsklingar! Jag har funderat så länge fram och tillbaka och har nu bestämt mig för att söka en högra hand som kan hjälpa mig med olika saker men först och främst foto, film och redigering.

Jag söker en Tjej på 20+ som kan fotografera, filma och redigera videos och som har tid att hjälpa mig varje vecka med det. Du måste kunna jobba i Stockholm och kunna fakturera. Känner du någon eller tycker du kanske att det passar dig så maila mig CV och till idawarg@gmail.com.

Ser fram emot att kanske få jobba med någon av er framöver 🙂 ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Kul! Låter väldigt intressant 🙂 Du har mail av mig <3

  Linda. S 2016-09-07 14:15:13
  Svara
 • Hej Ida! Jag har haft ätstörningar i ca 5 månader nu, men det börjar bli bättre då mina föråldrad har ryckt in och hjälpt mig! Så jag är på bättringsvägen men dock långt ifrån bra! I början låg jag på 900 kalorier per dag och tränade hårt 6 dagar i veckan.. Nu ligger jag på 1700 kalorier per dag och tränar 5-6 dagar i veckan.
  Känner väl att jag inte får LIKA mycket ångest över maten, sålänge det är nyttigt.. Men träningen! Jag lyssnade på eran podd idag och då sa du att du tränade 4 dagar i veckan ungefär. Jag skulle få panik om jag tränar 4 dagar i veckan eller mindre.. Är det fortfarande sjukt?
  Skulle vara jätte kul om ni kunde prata om ätstörningar på den friska wargen!
  Kram anonym

  Anonym 2016-08-29 20:00:50
  Svara
 • Åh det hade varit så roligt, synd bara att jag bor i Skåne. Men du kommer säkert hitta en toppen-tjej som kan hjälpa dig med det du behöver!! 🙂

  Kram

  Elsa Nilsson 2016-08-29 18:55:16
  Svara
 • https://www.youtube.com/watch?v=OzjugHM-AKc Tipsar dig om detta. Du borde åka på det, Vegan World Festival. Några av amerikas största vegan youtubers arrangerar det. Kolla in länken:)

  isabella 2016-08-29 16:01:12
  Svara
 • jag är långt ifrån den åldern och mina vänner med så jag kan tyvärr inte tipsa om någon men annars hade jag fler som var bra.

  Diana 2016-08-29 14:46:00 http://lamadre.se
  Svara
  • Svar på Dianas kommentar.

   Men jag skrev 20+ vilket jag menar att man minst ska vara 20 år sedan får man vara hur gammal som helst 🙂

   idawarg 2016-08-30 09:51:20
   Svara
 • Vad fint av dig! Misstänker att du gör det i det syftet att du lyssnar på dig själv men kul också att du önskar en ung tjej. Vi behöver lyfta varandra, så jag gillar det här initiativet. Lycka till! 🙂

  Evelina 2016-08-29 14:22:11
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind