Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYA TRÄNINGSTIGHTS

 

casall ida warg träning blogg kläder träningskläder casall träning kläder tights träningskläder

(Inlägg i samarbete med Casall)

Tights – HÄR // Top – HÄR

God morgon mina vänner! Hoppas att ni mår toppen idag en söndag som denna 🙂 Själv ska jag njuta av söndagen med en långpromenad och god mat och bara ta det lugnt. Behöver lite återhämtning efter en vecka med fullt ös med jobb.

Men jag vill tipsa om att ni nu har hela 20% rabatt på Casalls nya kampanj IT-MATTERS som hyllar självförtroende, beslutsamhet och självförverkligande. Sååå snygga och sköna tights som ni måste kolla in HÄR.

Ange koden: Ida_Casall20 så får ni hela 20% rabatt fram tills 30 september.

Vill ni se mina 2 favorittights från kampanjen till styrketräning och löpning så kan ni se dem i videon nedan. Testar dem även på så ni kan se hur de sitter + att ni även kan se de röd/rosa när jag tränar längre fram i vloggen 🙂 Wohoo blir så glad av nya snygga träningskläder! Så passa på att shoppa nu nr ni har 20% rabatt. happy shopping! Puss, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Ida! Jag har precis köpt massor av produkter från welloteket, bland annat chlorella-tabletter från holistics. Jag undrar om man ska svälja dem hela? (De är ju rätt stora) och hur du skulle rekommendera mig att dosera i början? Undrar dessutom om de är bäst att ta på tom mage eller tillsammans med mat? Tack på förhand och för bra service från welloteket! Kram Caisa

  Caisa 2016-08-29 22:05:55
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är en tjej på 14 år, som har väldigt mycket problem med mitt hår. Hårbotten är väldigt fet och längderna/topparna slitna (dock har jag nyligen klippt det axellångt för att få bort det slitna). Har du något tips på något jag kan göra, eller något tillskott jag kan införskaffa från Welloteket?

  Matilde 2016-08-28 21:51:29
  Svara
  • Svar på Matildes kommentar.

   Jag säger bara MSM. Det kan göra underverk för hårkkvaliten 🙂 Sedan är även spirulina en favorit. Läs mer om dem här…

   MSM: http://welloteket.se/produkt/holistic-msm/
   Spirulina: http://welloteket.se/produkt/spirulina/

   idawarg 2016-08-29 08:51:53
   Svara
 • Så grym blogg! Jag tänkte kolla med dig vad du tycker om aminosyror bcaa. Jag har blivit rekommenderad av min pt att ta den och undrar lite vad dina åsikter om dem är?
  Kramar!!

  Jennifer 2016-08-28 21:51:13
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Ja man kan känna sig starkare och piggare under träningen med den. Jag själv tog det när jag tränade varje dag men nu när jag bara tränar några gånger i veckan så känner jag inte att jag behöver det. Bästa är att testa det och se om du får bättre resultat av din träning. Vi har en jättebra BCAA på Welloteket utan massa sötningsmedel mm. Tycker inte du ska ta någon med sötning i. Kolla in BCAA här: http://welloteket.se/produkt/bcaa/

   Kram

   idawarg 2016-08-29 09:41:17
   Svara
 • Snygga!:)

  http://www.devote.se/lisalarsson

  lisa 2016-08-28 13:31:51 http://www.devote.se/lisalarsson
  Svara
 • Snygga byxor.

  Johan 2016-08-28 10:32:09 http://finest.se/soulful
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt