Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EKOLOGISKT VEGANSKT SMINK

eko smink ekologiskt vegan vegansktvegan smink ekologiskt ekosmink ekologiskt veganskt veganekologiskt smink vegan

1. Mineralfoundation HÄR // 2. Rouge HÄR // 3. Highlighter HÄR

God morgon mina älsklingar! Jag får ofta många frågor om jag kan tipsa om ekologiskt smink som är veganvänligt och om jag ska vara ärlig så har jag väldigt dålig koll, men nu har jag hittat ett grymt märke. Zao har massa olika produkter som är:

– 100% naturligt
– ekologiskt
– ej djurtestat (cruelty free)
– vegansäkert
– glutenfritt

Sedan hur fina är inte förpackningarna som är gjorda på Bambu? Jag har börjat använda rougen och highlightern och jag älskar dem! Brukar ta på rougen först och sedan highlighta kindbenen. Så fint! Har även highlightern under ögonbrynen. Så här fick ni ett riktigt bra sminktips och jag tycker ni ska kolla in alla deras produkter HÄR.

(Inlägg i samarbete med Novaconcept)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej fina fina Ida!
  Jag kom och tänka på att jag vill åka på yoga resa, sen kom jag på att du har varit på en! Där man var heeeelt tyst. Vad var den hette nu igen? Och vad fick man för mat? Puss och kram

  Jenny 2016-08-25 23:14:14
  Svara
 • Hej Ida 🙂 ska testa och göra dina nyttiga wraps med potatisröra. det såg så gott ut. Men jag undrar om det är lika bra att använda ekologisk majs på konservburk, som att använda fryst? Vad anser du är bäst? Är det lika bra?? Eller är vissa matvaror bättre om det är fryst från början? //Mvh Louise Lindén. Du är bäst!!!

  Louise 2016-08-25 20:36:53
  Svara
 • Vilket härligt tips! Jag har faktiskt inte ens reflekterat över den här typen av produkter. Det är så lätt att man bara tänker i matväg dvs vad man lägger i munnen, men givetvis är det minst lika viktigt att tänka på vad man lägger på huden 🙂 Kanske en kommande produkt på welloteket? 😉

  Sara Möller 2016-08-25 20:14:03 https://nouw.com/saramoller
  Svara
 • HEJ idag! måste bara säga att du är så himla klok och en stor förebild 🙂 Mailda welloteket angående ”veganpaket”, fick svar att jag skulle hålla utkik. Vet du på ett ungefär när det kommer ut? 🙂 Kram

  jonna 2016-08-25 18:28:31
  Svara
 • Hej Ida! Jag har den senaste veckan räknat ut vad jag äter i kalorier, jag åt i genomsnitt 1640 kcal per dag. Jag är 16 år och tränar väldigt mycket( 7-8 pass/vecka). Och gör därför av med minst 2000 kcal per dag och ibland mer. Men jag har ändå inte gått ned i vikt, varför? Jag vill inte gå mer i vikt men tycker det är konstigt att jag inte har gjort det nu när jag kollar på kcal. Om jag nu ska börja äta mer mat,( så mycket som jag gör av med) kommer jag då få upp i vikt? Jag vill nämligen inte det då jag är normalviktig. Hur tycker du jag ska göra? Ska jag äta mer och riskera att gå upp i vikt?

  Frida 2016-08-25 17:55:57
  Svara
 • Fråga om vardagsmotion :
  Vad jag har hört måste man gå minst 10.000 steg om dagen och inte sitta still mer än 20 min i taget för hälsans skull. Alltså att om man tränar 2-4 dagar i veckan men inte rör sig regelbundet under hela dagen har träningen inte hälsoeffekter. Jag undrar hur mycket vardagsmotion man faktiskt behöver, då det är väldigt svårt att inte sitta sill när man har ett kontorsjobb eller går i skolan :/

  My 2016-08-25 13:53:39
  Svara
 • Kul med djurvänligt och naturligt smink. Är så bra också att de kommer upp allt mer och mer sådana alternativ, får hoppas de dumma sakerna försvinner så småningom med!
  Vore kul också om tog in sådant på Welloteket också, som Liza ovan säger 🙂

  Caroline 2016-08-25 10:25:18 http://blackmary.blogg.se
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Ja men verkligen och vad kul att höra! Ska verkligen kolla upp med mina kollegor om att ta in sminket till Welloteket 🙂 <3

   idawarg 2016-08-25 13:40:17
   Svara
 • Jag blev först jätteglad när jag såg inlägget och trodde att Welloteket hade tagit in detta sminket, men ack så fel jag hade. ?
  Är det något ni funderar på? Det hade varit väldigt uppskattat. ?

  Svara
  • Svar på Lizas kommentar.

   Hej Liza! Ja vi har funderat på det då vi nu under hösten ska utveckla vårt skönhetssortiment 🙂 Då kanske vi tar in lite där från. Vi har inte så stor koll på om våra kunder efterfrågar även smink så kul att höra 🙂 Vi ska kolla på det! Kramis

   idawarg 2016-08-25 10:00:21
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind