Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ENKEL VEGANSK LUNCH – RECEPT

vegan-lunch-sötpotatis-nyttig

Enkel, nyttig vegansk lunch.

God lördag finisar! Själv sitter jag här med världens träningsvärk i överkroppen. Har nu äntligen kört mitt första riktiga styrkepass på över 2 månader och det känns. Haha. Men berättar mer om det imorgon. Nu kommer här ett supergott recepet på en vegansk lunch. Så gott och nyttigt och jag kan inte få nog av sötpotatis! Bästa jag vet just nu!

VEGANSK LUNCH

Ingredienser:
2 sötpotatisar
blomkål
grönkål
Groddar
Tomat
Basilika
Avokado
Havssalt, peppar
Bjäst (reklamlänk)

Gör så här: Skala sötpotatis och hacka alla grönsaker till bitar. Ångkoka allt förutom basilika, avokado, bjäst och kryddor. Har man ingen ångkokare så går det bra att koka eller ugnsbaka. Toppa med hackad färsk basilika, salt, peppar och bjäst. Bjäst är veganskt och är fylld med B-vitaminer. Det bästa är också att det smakar som parmensanost. MUMS! Jag har det även på pasta och som smaksättning i såser.

Läs också:
Vegansk pasta med sötpotatis
Enkel vegansk pizza

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej ida!
  ville bara säja att du är sååååå snygg och fin
  jag uppskatar verkligen dina blog inläg och dina videor på Youtube!!!
  skulle vara roligt om du tog med det här i en video/vloog
  Göm inte att jag älskar dig du är sååå fin!!!
  (du är min förebild)!!!!!!!!!!!!! ILYSM

  selma 2016-11-01 10:17:38
  Svara
 • Hej ida! Har mailat dig o victor några ggr ang numret till eran spådam marisol, skulle bli jätteglad om ja kunde få de då ja verkligen behöver hjälp! Tack för en toppen blogg!! ?? Kram

  angela 2016-08-20 19:55:10
  Svara
 • Hej! Har du någon rekommendation på majs? Spelar det någon roll vilket märke eller sort man köper? Någon som är nyttigare?

  Elin 2016-08-20 18:30:26
  Svara
 • Hej Ida!

  Ville bara börja med att säga att jag älskar din blogg! Jag gillar verkligen dina fräscha inlägg och alla tips på mat 🙂 Har följt den sporadiskt till och från i några år nu, och kommer alltid tillbaka på hösten för att finna peppen.

  För ungefär 5 månader sedan la jag om hela min livsstil eftersom att jag ville förändra mig. Innan åt jag vegansk mat men nu äter jag ”normalt”. Med hjälp av bra kost och träning har jag i alla fall gått ner 15 kilo (81kg -> 66kg) och nu är det så att jag har börjat känna mig tillräckligt trygg i min nya livsstil och kosthållning (hur man ska tänka) att jag vill börja gå mer och mer åt det veganska hållet (kommer nog sluta som vegetarian eftersom ägg och mejeri är najs att laga mat med) men jag skulle ändå vilja variera vegetarian och vegan en del, varva liksom.

  Men min fråga är väl hur man ska äta som vegan/vegetarian om man vill kunna få i sig tillräckligt med protein utan att få i sig det där extra fettet eller de andra extra ämnena som t.ex. kikärtor innehåller. T.ex. för kidneybönor innehåller ju massvis av protein men också massa kolhydrater, samma med kikärter.

  Tacksam för svar 🙂

  Linnea Isebrink 2016-08-20 11:16:07
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt