Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSMÅL HÖSTEN 2016

utfall träningsmål träning målträningsmål mål träning pole dance

TRÄNINGSMÅL 2016

God morgon mina vänner! Idag är första dagen som jag känner att min kraft och energi börjar komma tillbaka efter helgens matförgiftning. Wohoo. Jag vet verkligen inte vad som hände med min kropp men den har varit helt slut, men kanske inte så konstigt när man springer en mil och sedan inte kan äta ordentligt på 3 dygn. Haha.

I alla fall så har jag vilat massor och jag känner mig mer taggad än någonsin på att börja träna på gym igen. Jag har inte gymtränat sedan maj då jag först åkte på träningsresa där jag ej hann med att träna själv förutom massa promenader och sedan efter det så har det enbart varit löpträning inför midnattsloppet. Det har varit galet kul och så bra träning under semestern då jag annars ej hade haft tillgång till gym. Dessutom var jag SÅ trött på styrketräning i våras! Men med en lång vilopaus från gymmet så är jag nu taggad.

Mina träningsmål för hösten 2016 kommer vara:

– Bygga tillbaka min styrka i ryggen. För drygt 1 år sedan kunde jag göra 5 breda chins utan vila. Nu kan jag inte göra en enda 🙁 haha, tyvärr är det färskvara det där. Så höstens mål blir att stärka upp ryggen, förbättra hållningen och klara av i alla fall 1 chin.

– Sedan ska jag bara underhålla resten av kroppen med styrketräning. Har inga speciella mål med vikter eller så utan bara hålla den i bra form och utan skador.

– Vill även börja gå på riktiga yogapass någon gång i veckan men tyvärr så är det så svårt för mig att passa tider. Vill även gå på Pole men samma sak där så är det svårt att få in speciella tider i schemat så jag får se hur det blir med yoga ovh Pole under hösten.

– Ska även försöka få in något löppass då och då nu när jag ändå fått upp löpvanan och konditionen.

Wohoo är så taggad att jag vill hoppa upp ur soffan här men jag tror det får bli en dag till med vila innan jag kör igång.

Men nu är jag nyfiken, vad har ni för träningsmål under hösten 2016? Berätta för mig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Jag skulle vilja börja med kravmaga och strip chair. Jobbar för lång tid hemifrån för att hinna just nu men när jag hittat annat jobb så blir defenitivt mer satsning på annan träning.

  Arw 2016-08-18 15:17:07
  Svara
 • Hej Ida, jag har en tanke jag gärna skulle vilja höra din aspekt på! När det pratas om hälsa, träning och mat så sägs ofta att idealet i samhället är att vara smal och vältränad för att sedan säga att det är orimligt och att alla ser olika ut osv. Detta sägs väl i all vämening och för att undvika hets och ångest men är det bara jag som kan tycka att det blir fel att säga att det är idealet i samhället? Då skapar man ju ändå ett ideal fastän man försöker skapa motsatt effekt? Förstår du hur jag menar?

  Filippa 2016-08-18 00:52:18
  Svara
 • Hej fina Ida. Mitt mål under hösten är att bli av med dom sista 4-5 mamma kilona så jag kommer i mina favorit jeans (har stått helt still i både vikt och cm runt kroppen i 6 veckor nu fastän jag tränar regelbundet och äter bra mat). ?

  Emelie 2016-08-17 22:27:59
  Svara
 • Höstens träningsmål är att bygga större muskler och spräcka mina PR i bänkpress, knäböj och marklyft ? Tresiffrigt är nästa steg i marklyft, har kämpat väldigt länge med det nu ??

  Louise B 2016-08-17 21:55:14
  Svara
 • Hej!! Skulle så gärna vilja träna min rygg också för att få bättre hållning då den nu är jättedålig. Tycker även det är sjukt snyggt med ryggmuskler men det enda problemet är att jag inte vet hur? Jag har tillgång till gym men jag behlver hjälp. Skulle du kunna göra nån video o visa övningar osv? Kram du är bäst!

  Maja 2016-08-17 19:56:52
  Svara
 • Hej!
  Mitt mål hösten 2016: yogapass varje torsdag och sedan yoga själv hemma.
  Fortsätta med crossfitpass på måndagar och försöka hinna styrketräna nån dag i veckan, mest fokus på rygg och bål.
  Kram Eva

  Eva 2016-08-17 18:51:19 http://nouw.com/evayoga81
  Svara
 • Jag ska träna för att kunna springa 5 km på under 25 min mitt första lopp till våren. ?

  H 2016-08-17 18:19:27
  Svara
 • Hm mitt träningsmål i höst, så svår fråga! :O Men tror jag mest vill köra på att göra sånt jag tycker är kul. Inte sikta på en viss vikt i övning eller på kroppen utan bara köra det jag känner för. Har under sommaren satsat mycket på HIIT-pass så tror jag ska fortsätta med det även om det är egna pass eller gruppass. Sedan försöka hålla kosten striktare – så ja det är väl mina funderingar 🙂

  Nathali 2016-08-17 18:06:50
  Svara
 • Ja, de där chinsen är alltid en utmaning. Jag får också kämpa med mina och har precis som du en magisk gräns på 5, men jobbar på det. Ett av mina träningsmål under hösten – annars är det mest att underhålla det jag har. Fortsätta springa, som du – försöka gå på något yogapass i veckan, och styrketräna lite tyngre än i somras.

  Anna - Trend o träning 2016-08-17 17:35:34 http://www.trendotraning.se
  Svara
 • Fint att höra att du börjar må bättre nu. Styrketankar till dig!
  I höst blir det en hel del gymbesök och sen så har jag hoppat på en kurs i Bachata, en latinodans, som börjar om ungefär en vecka. Det ska bli superskojigt att få börja dansa! : )

  Jennifer 2016-08-17 16:44:39 http://lordjennifer.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga som inte alls har med inlägget att göra. Om jag uppfattat det rätt så äter har du helt gått över till vegansk kost nu? Jag vet att du endast äter ex veganskt proteinpulver, men jag blir lite förvirrad när du rekommenderar ex D3 som utvinns animaliskt. Min fråga är om det är ett medvetet val att ha ”undantag” för vissa kosttillskott eller om du helt enkelt inte visste om det, kram 🙂

  Johanna 2016-08-17 16:31:30
  Svara
 • Hej Ida! Först och främst vill jag tacka så jättemycket för en alltid så inspirerande blogg! Till min fråga – Jag tror jag lider av hetsätning, och det är inte så att jag äter massor av godis och andra nyttigheter då utan det kan vara att jag trycker i mig mängder av frukt, nötter, riskakor, massa mjölkprodukter etc. Sedan mår jag väldigt dåligt över det och äter inte mer på resten av dagen.. Varje dag är inte såhär, utan det kommer och går i perioder. Jag tränar mycket och äter väldigt hälsosamt, men ibland kan jag få sådana ”infall” och börjar just hetsäta allt i skafferit. Vet inte om du själv har någon erfarenhet/har kunskap gällande hetsätning, men du brukar ha så bra svar på allt annat gällande välmående, hälsa och mat så har du några tips på hur man kan bryta denna onda cirkel?
  Kram Caroline 🙂

  Caroline 2016-08-17 15:05:39
  Svara
 • Jag ska yoga hemma måndagar, gå Poledance tisdagar, boxning onsdagar, vila Tors, kort springtur fredag och vila under helgen. Det är balans för mig!

  Cilla 2016-08-17 14:32:32
  Svara
 • Mitt främsta mål är att stabilisera mina knän så jag kan börja löpa igen! Dvs mycket balans- och lättare styrkeövningar.
  Fokuserar just nu på styrketräning så överlag vill jag öka muskelmassa.

  Jag ha räven mål att träna 4-5 gånger i veckan, + 2-3 yogapass. Är också så himla pepp på allt!!

  Tack för en superbra och pepp blogg, kraaam!

  Malin 2016-08-17 10:40:06
  Svara
 • Skönt att du börjar komma tillbaka efter den jobbiga helgen du haft! 🙂 Jag känner mig otroligt taggad på att börja träna på gym igen, känns som att man blir mer motiverad att köra inne nu när det börjar lida mot höst som ett tecken på att de är dax att dra på sig skorna och kötta inne. Jag har som mål i höst att stärka upp bål och rygg känns att de behövs förbättras, speciellt eftersom jag fick en skada för ett år sedan. Har själv funderat på att börja gå yoga klasser men som du så är det otrolig svårt att ha ”bestämda tider” i veckan.. Men om du hittar något bra stället kan du kanske hojta till! 🙂 Står i valet var jag ska gymma nu i höst, SATS Stureplan eller Fitness 24seven(?)Var går du? (har tidigare varit på Nordic Welness men känner för att byta) 🙂 Tack för all inspo du ger Ida 😀

  Charlotte 2016-08-17 10:18:54
  Svara
 • Träningsmålen för hösten är att klara milen under en timme, och att klara en chin respektive dips.

  Maja 2016-08-17 08:05:50
  Svara
 • Mina träningsmål för hösten är att dra igång tennisen igen med en gammal tenniskompis (vi har båda tävlat mycket förut med sedan lagt tennisen på hyllan, nu bor vi i samma stad igen så tänkte hålla igång det!) Ska bli så himla kul! Sen ska jag också (troligtvis) springa ett maraton i november med en annan vän så blir en hel del löpning och sedan även lite styrka för att hålla kroppen hel och stark 🙂 Ser fram emot en bra höst med mycket variation som jag gillar! 🙂

  Kram på dig!

  Sofia 2016-08-17 07:51:35 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara
 • Mitt mål med träningen under resterande 2016 är att jag tar mig dit först och främst, blir ju gärna att man hellre gör något annat… Men Iallafall två, tre gånger varje vecka. Ska träna upp konditionen som jag längre inte har lika mycket av som förut. Sen blir det de maskiner och vikter jag känner för!! Mitt största mål är att jag ska känna mig nöjd över min insats!! Kram kram
  Du är en stor inspirationskälla

  Anna Sjöström 2016-08-17 07:35:12 http://nouw.com/SjostromA
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt