Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FÖRRA VECKANS LÖPSCHEMA

_OON1725 _OON1817-2 _OON1997 _OON2033 _OON2072 _OON2214

God morgon mina hjärtan! Hoppas ni mår toppen? Själv mår jag bra men är lite sliten då jag kört ganska tuffa löppass det senaste. Midnattsloppet börjar närma sig så distanserna i mitt löpschema ligger på 8-10km nu vilket jag absolut inte är van med men det går ändå bra när jag kör i lugnt tempo. Förra veckan var jag även på ett superroligt löpevent med min löpcoach Lisa och adidas. Vi körde backintervaller och teknikträning i en av backarna som vi kommer springa i på midnattsloppet. Det var riktigt roligt och annorlunda att springa i grupp! Kan verkligen rekommendera alla att testa löpträna i grupp!

FÖRRA VECKANS LÖPSCHEMA:

Måndag:
8 km löpning i skönt tempo

Onsdag: 
Uppvärmning: 15 minuter lugn löpning
Intervaller: (60s löpning i 12km/h + 30s vila X 6) X 3 Med ca 2 min vila mellan seten.
Nedvarvning: 15 min lugn löpning

Torsdag: 
Uppvärmning: Lätt jogg i 10 min
Löpteknik med olika övningar
Backintervaller: 20s rusha upp för backen och sedan lätt jogg ner X 10
Nedvarvning: Jag och Hannah tog en långpromenad hem på 45min

Men måste säga att jag är väldigt stolt över mig själv som lyckats få upp konditionen så snabbt. Kan säga som så att för drygt en månad sedan när jag började löpträna höll jag på att dö efter 3 km och 1 mil kändes väldigt långt borta. Nu känns ändå 1 mil rimligt och jag ser fram emot lördag och Midnattsloppet. Wohoo. Någon av er som ska springa?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Vilka snygga t-shirtar som är som ombré (grå till vit), vart kan man köpa dom?

  Sandra 2016-08-15 08:38:04
  Svara
 • Jag ska springa 🙂

  Emma 2016-08-09 23:16:17
  Svara
 • Ska springa men är så nervös för att hitta med tidsgränsen. Skulle vara jättekul att träffa dig där, lycka till sedan på loppet bästa Ida

  Ella Knuutinen 2016-08-09 19:45:16
  Svara
 • Ja! Vad kul att du ska springa – jag springer för sjunde året i år. Det är ett himla roligt lopp – njut när du kommer upp i Sofia och möts av gospel. Det är det bästa. Och målet såklart :p

  Amina 2016-08-09 18:51:11 http://www.aminas.se
  Svara
  • Svar på Aminas kommentar.

   Men wow vad kul och ååå jag ÄLSKAR gospel! hade ingen aning om att det var där! Wohoo nu längtar jag till lördag. Man ska alltså inte ha musik i öronen?

   idawarg 2016-08-10 15:52:35
   Svara
 • Jag ska springa! Är supertaggad! Hoppas vi ses där, skulle vara väldigt roligt då jag läst din blogg hur länge som helst!

  http://ordinaryvegan.blogspot.com/

  Olivia 2016-08-09 17:38:07 http://ordinaryvegan.blogspot.co.uk/
  Svara
 • Hej Ida! Tänkte bara säga att jag och min sambo ätit din linsgryta (http://idawarg.se/2015/12/01/vegetarisk-linsgryta-recept/#comments) sååå himla mycket och igår ändrade jag om den lite med andra ingredienser och smaker – fortfarande vegansk. Kika in receptet här om du vill prova! 😀

  http://dandelioness.blogg.se/2016/august/vegansk-chili-med-ris.html#post-comments

  Svara
 • När man ser dina bilder blir man ju allt lite sugen på att springa en runda! 🙂

  Charlotte Uleskog 2016-08-09 15:58:58 http://charlotteuleskog.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag har en fråga som inte har med inlägget att göra.
  Jag har under ca 1 år haft väldigt mycket problem med finnar. Dem sätter sig nästan bara runt munnen, de försvinner ibland men kommer alltid tillbaka under mensen. Jag antar att det beror på hormonerna. Jag är väldigt noga med att rengöra ansiktet, inte peta i ansiktet och att i övrigt byta ut handdukar och örngott. Undrar om det finns nått ytterligare jag kan göra? 🙂

  Inez 2016-08-09 15:36:44
  Svara
  • Svar på Inezs kommentar.

   Kolla in produkterna MSM och Progesterall och läs lite mer om dem. MSM rensar ut och gör så hud, hår naglar får bättre kvalité och Progesterall balanserar hormonerna.

   MSM: http://welloteket.se/produkt/holistic-msm/
   Progesterall: http://welloteket.se/produkt/progesteronkram/

   idawarg 2016-08-10 15:55:34
   Svara
 • Hej Ida! Kan börja med och säga att din blogg är helt fantastisk! Jag har en fråga till dig! Vilka vitaminer/mineralet rekommenderar du att man äter om man är runt 15års åldern?

  Matilda 2016-08-09 14:00:54
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Hj Matilda och tack snälla vad glad jag blir! Jag tycker att spirulina är toppen att börja med då det fungerar som en multivitamin/multimineral + innehåller massa bra aminoryror. Sedan beror det på vad du har för problem? Spirulina kan du dock ta även om du inte har problem då det är bra för allt. Kramar

   Spirulina: http://welloteket.se/produkt/spirulina/

   idawarg 2016-08-10 15:57:24
   Svara
 • Hej! Jag har fått en stressfaktor i benet efter för mycket löpning, men det kan också bero på för dålig kost. Jag äter bra men har du någon ide vad det kan vara?

  Lisa 2016-08-09 11:52:34
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Har du rådfrågat din läkare? Kan bero på brist av vitaminer/mineraler men bästa är att kolla upp det genom en hårmineralanalys. Googla på det så kan du beställa på nätet.

   idawarg 2016-08-09 11:58:11
   Svara
 • Vilka härliga bilder! Att springa just backintervaller i grupp är bland den bästa grupplöpningen. Alla blir taggade, man tar i det lilla extra och får nytt ochh snyggt tryck i steget. Härligt tränar inför loppet, tror du kommer överraska dig själv med resultatet sedan!

  uppochhoppa 2016-08-09 09:01:09 http://uppochhoppa.se
  Svara
 • Jag såg på din snap att du har en otroligt fin bomber jacka. Kan du göra ett inlägg så vi får se mer av den? Vart hittar man den? Kramar!

  Bella 2016-08-09 08:04:58
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har läst allt jag kan hitta på din blogg om msm/andra preparat och jag har en fråga. Jag har ätit msm i snart tre veckor nu och vet inte riktigt hur jag känner kring det. Jag har väldigt mycket magproblem, samt problem med gaser och jag vet att du haft problem med magen. Jag är redan uppe i 1/2tsk, sedan någon dag tillbaka (hade utrensningssynpom i nån vecka), men min fråga är då, när blir magen bättre? Kommer gaserna att försvinna? Vet inte hur dina magproblem var/är men jag börjar bli väldigt desperat och ledsen nu när ingenting funkar 🙁 (ja jag är gluten och laktos intollerant och sköter mig) Fungerar något annat bättre? För msm ska ju vara de bästa till magen, eller?

  Amanda 2016-08-09 07:29:34
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda! Jag förstår din frustration och magproblem går inte över bara så där på 3 veckor. 3 veckor är ingen tid alls och för mig har det tagit flera år att komma dit jag är nu men man blir successivt bättre. Det tar tid att läka och rensa ut och dessutom så är det bra om du äter ”rätt” under tiden.Jag har ingen aning om hur/vad du äter men se till att undvika sådant som du blir mer uppblåst av. Jag skulle verkligen råda till att utesluta alla mjölkprodukter och gluten under några månader och se om det blir bättre. Sedan saker du kan hålla koll på är ägg, vitlök, lök, nötter, avokado, bönor. Sedan blev min mage betydligt bättre när jag blev vegan. Kött, fisk, fågel tar ganska lång tid att smälta vilket stoppade upp mitt system. Har du inte testat Cellenzym så kan jag rekommendera att köpa det och ta 2 st innan varje måltid som du känner att du kommer bli uppblåst av och ta dem innan. Jag har alltid med mig det på restaurang och när jag reser. Lycka till!

   idawarg 2016-08-09 08:52:56
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind