Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NÄR DRÖM BLIR VERKLIGHET

IMG_2337.JPG

God morgon mina vänner! Är uppe tidigt idag och packar ihop eftersom jag ska åka tillbaka till Stockholm efter nästan 2 veckor i Åmål hos mina föräldrar. Har haft det så himla härligt med massa god mat, blåbärsplockning, löpning, sol, bad och umgänge med familj och släkt. Här på bloggen är jag inte så personlig utan vill man se närmare på hur jag har haft det så kolla mina vloggar på youtube (lägger de 2 senaste nedan).

Men alltså nu måste jag bara få sprida min glädje. För nästan ett år sedan tog jag beslutet att lägga upp lite mer klipp på youtube. Har haft en kanal länge men bara använt den för att visa någon övning som redskap till min blogg. Hade knappt några följare alls för 1 år sedan men i onsdag nådde jag gränsen 100 000 prenumeranter! HUR GALET! Jag fattar inte vad som hände?! Har verkligen fastnat för det här med video och redigering då jag känner att det ger en mer äkta bild av vem jag egentligen är och det blir inte lika ytligt som det kan bli på blogg och instagram. Har alltid känt att folk har förutfattade meningar om mig efter att bara se mig på bild men genom youtube så känns det som jag verkligen kan visa mitt rätta jag. SÅ TACK till alla er som följer mig där och prenumererar man inte så gör det gärna här.

Jag är så otroligt glad men även extremt chockad! Haha lilla jag liksom?! Men återigen TACK! Ni är bäst ♥ Massa kärlek, I

MINA 2 SENASTE VLOGGAR FRÅN ÅMÅL

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Hej!
  Jag är verkligen inte en person som använder youtube särskilt mycket, har knappt ett konto och ”prenumererar” inte. Men kollar ganska ofta på dina träningsvideos, ganska mycket dom om stretch eftersom jag är en väldigt stel i kroppen av nån anledning. Dina tips och övningar har varit så bra för mig!!!Jag är verkligen inte ”vig” nu men har verkligen kunnat se lite resultat efter att jag börjat stretcha mer frekvent (och mer som en egen del istället för ”efter ett träningspass”) och börjat hålla stretcharna längre. Tack som fan Ida du är grym!!!!!!!! Kram

  Anonym tjej 24 år 2016-07-31 12:58:35
  Svara
 • Hej Ida!! Grattis till prenumeranterna fina du, verkligen välförtjänt. Lite off topic för inlägget haha men tänkte bara fråga vad du brukar ha i dina smoothiesar. Kikat in på din webbutik och blivit oroligt intresserad av hälsokost och vad vitaminer och mineraler verkligen kan göra för kroppen! Särskilt kollat på Spirulina, Acai, guarana och Acerola och undrar om de är bra att mixa ihop för att göra goda smoothies! Känns som en jättekonstig fråga haha men vill verkligen skapa bra rutiner och få kroppen att må bättre. Tack på förhand, kram Isabella! 😀

  Isabella 2016-07-30 02:55:19
  Svara
 • hej! känner verkligen att jag vill bränna fett och inte för att jag känner mig tjock är faktiskt nöjd med min kropp
  men vill gå ner i vikt pga att jag rider en ponny som jag är på gränsen till att vara för stor för och har lite överflödigt fet så min kropp skulle bara må bra av att göra sig av med lite
  har du nått bra tränings metod som skulle kunna funka? helst snabbt är livrädd för att få en ätstörning då tankarna på att hoppa över mat vissa dagar kommer oftare…

  Matilda 2016-07-29 23:03:32
  Svara
 • Wow! Vad häftigt, stort grattis. 🙂

  Hanna 2016-07-29 19:34:45 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! 🙂
  Jag har beställt hampaprotein från welloteket och försöker hitta hur mkt jag ska ta i min morgon-smoothie men hittar bara där det står en skopa. Min fråga är då hur mkt är en skopa?

  Emma 2016-07-29 16:46:26
  Svara
 • Stort grattis! Ungefär hur mycket tid i veckan lägger ud på att skapa youtubeklipp? Tar du hjälp av någon eller gör du allting själv?

  FIT by Emma Hå 2016-07-29 13:17:08 http://fitbyemmaha.com
  Svara
  • Svar på FIT by Emma Hås kommentar.

   Tack snälla <3 Jag lägger väldigt mycket tid. När jag filmar vloggar så är det ju pågående under hela dagen annars tar en video kanske 1 timme/tillfälle att spela in och jag gör ca 4-7st/v. Sedan så klippningen tar 2-5timmar/video. Så bara klippningen lägger jag nog 20-30 timmar/v på. Jag gör allt själv 🙂

   idawarg 2016-07-29 13:44:38
   Svara
 • Grattis, du förtjänar det verkligen 😀 Heja Heja Heja!

  Ljuva Julia 2016-07-29 12:09:35 http://ljuvajulia.se
  Svara
 • Jag har en fråga. Jag bor fortfarande hemma och äter oftast det mina föräldrar lagar. Jag vill inte bli helt vegetarian/vegan men vill ändå hålla en bra kost. Vad ska man äta och vad ska man inte äta/hålla sig borta ifrån? Tacksam för svar <3

  Maja Jensen? 2016-07-29 08:52:16
  Svara
 • Stort grattis till dig Ida!
  Du är klart 100.000, och fler än så 🙂

  Caroline 2016-07-29 08:09:02 http://blackmary.blogg.se
  Svara
 • Du är så grym Ida, fortsätt precis som du gör! <3

  Maja 2016-07-29 07:50:22 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Kul! Förstår att många vill följa dig. Du är en glädjespridare! Kram ?

  Rebecca 2016-07-29 07:33:46 http://www.nouw.com/kampenmotanorexin
  Svara
 • Härlig blid.

  Johan 2016-07-29 07:12:18 http://finest.se/soulful
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt