Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RECEPT BANANBRÖD (vegan, glutenfritt)

bananbrod-vegan-glutenfrittbananbrod-vegan glutenfrittbananbröd-vegan

Recept på glutenfritt, veganskt bananbröd med pepparkakssmak.

Alltså detta bananbröd! Bakade det här om dagen och jag hade typ glömt hur galet gott det är! Har aldrig varit med om att ett vegasnkt, glutenfritt bröd kan vara så gott och saftigt! Tror det är bananerna som gör det (se till att använda mogna bananer). Passar lika bra till frukost som till fikan och mina små kusiner älskar det också så det verkar vara barnvänligt. Ska ta mig några skivor bananbröd nu innan jag drar ut på en löprunda 🙂

Här hittar ni recept på det mitt veganska och glutenfria –> bananbröd med pepparkakssmak!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Ida! Jag vill verkligen prova receptet men kommer inte fram? Ingen av länkarna går att trycka på verkar det som? pls halp!!

  Molly 2016-07-28 20:15:31
  Svara
 • Mums!!!! Banan är grymt i bröd!!! Jag gjorde även veganska (raw) banan pannkakor med chiafrön å massa gött i du får titta in 🙂 kram, Victoria

  Victoria 2016-07-25 10:37:14 http://rawvegan.se
  Svara
 • Tack för tipset! Låter grymt gott, måste provas snart tror jag!

  C 2016-07-24 21:04:32 http://nouw.com/mittannorlundaliv
  Svara
 • Bakade faktiskt också bananbröd idag hehe, fast ett annat recept! Finns uppe på min blogg om någon vill kika in 🙂

  Sofia 2016-07-24 18:54:39 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara
 • Hello Ida!
  Har provat brödet och GUD vad gott det blev! Så nyttigt och mättande, tack för tipset! Min sambo är glutenintolerant och vi kör allt glutenfritt så detta bröd var kanon! Perfekt att ha med till stranden!
  Tack för din blogg och dina tips, jag har käkat spirulina och msm i 1 mån nu och jag har aldrig mått bättre! Köpte av dig på Welloteket! Massa kramar till dig!
  Kika gärna in på min blogg! Kram Eva

  Eva 2016-07-24 18:36:27 http://nouw.com/evayoga81
  Svara
  • Svar på Evas kommentar.

   Hej Eva och tack för din kommentar! JAAA visst är det gott!!! 🙂 Åh vad kul att höra. Älskar också MSM och Spirulina och har aldrig mått så bra som när jag börjat med dem! Wohoo så kul att kunna dela med sig av dessa godingar! Kramis

   idawarg 2016-07-25 15:54:49
   Svara
 • Hej Ida! Älskar din blogg, har en fråga till dig! Skulle du kunna börja med veckans blogg?? 🙂

  Emelie 2016-07-24 16:06:46
  Svara
 • Hej Ida! Älskar dig och din blogg och du betyder väldigt mycket för mig <3 Jag har varit vegetarian ett år och försöker äta mer veganskt. Jag äter nu väldigt mycket färdiga sojaprodukter men vill helst trappa ner lite på det och variera lite mer. Men jag vill känna att jag får i mig tillräckligt med protein, vitaminer och mineraler. Jag tränar alla dagar i veckan, dock inte så jätte intensivt. Jag har tänkt att köpa proteinpulver och tillskott, men jag vet inte vad. Funderar mellan inflamino och hampaprotein, verkar som om hampaprotein har mer protein och B1 men att inflamino har annars mer vitaminer och mineraler. Sen tänker jag att man borde ta b-vitaminer och järnvitaminer, men går dem tabletterna bra för kroppen att ta upp? Eller går det att äta något annat som kroppen lättare tar upp? Fast är det bättre att köpa multi-vitamin och veta att man får i sig allt? Har testad min värden och hade inte brist på något, men under den tiden tog jag järnpiller. Men man kanske inte behöver köpa såna piller om man äter T.ex. havtorn, gojibär, chlorella och spirulina? Bör man äta både chlorella och spirulina, eller räcker det med en och vilken föredrar du? Känner mig som ett frågetecken, skulle vara jättesnällt om du kunde hjälpa mig!

  Elin 2016-07-24 14:45:55
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej fina du och tack snälla vad glad jag blir att höra! <3 Kroppen kan ha svårt att ta upp B12 på tabletter men just den jag länkar nedan kan kroppen ta upp. Jag tar den dagligen + spirulina och chlorella som är fyllda med alla vitaminer, mineraler och aminosyror som kroppen behöver. Både spirulina och chlorella är grymma
   (väldigt lika) men bästa är att variera mellan dem. Spirulina innehåller även bra med järn så känn efter om du behöver extra järn. Både inflation och hampa är bra så bäst är om du köper varannan gång av varje kanske så får du i dig båda 🙂 Sedan finns det protein i allat och linser, bönor, tofu, frön, nötter, havregryn, quinoa, bovete mm är väldigt proteinrikt 🙂 Lycka till! Kramis

   Spirulina: http://welloteket.se/produkt/spirulina/
   Chlorella: http://welloteket.se/produkt/holistic-chlorella/
   B12: http://welloteket.se/produkt/b-12/
   Järn: http://welloteket.se/produkt/jarn-25g-100kps/
   Hampaprotein Holistic: http://welloteket.se/produkt/hampaprotein-active-by-holistic/
   Inflamino: http://welloteket.se/produkt/risprotein-2/

   idawarg 2016-07-24 14:59:51
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind