Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS PÅ FÖRBRÄNNANDE TRÄNING?

Ni hittar massor av träningspass på min youtubekanal HÄR. Fler kommer så glöm inte prenumerera.

Hej Ida!! Vill först säga att jag älskar din blogg! Jag undrar om du skulle göra ett pass för kondition eller nämna några bra övningar? Kan nämligen inte sticka ut springa en runda pågrund av en skada i ljumske/höft. Också några fettförbrännande övningar. Tacksam för svar så snart som möjligt kram kram

SVAR: Hej fina du och bra fråga då många har ex knäskada eller annan skada som gör att man inte kan springa. Men det finns alltid bra alternativ och det absolut bästa tycker jag är cirkelträning. Det är pulshöjande och väldigt förbrännande att blanda både styrka och kondition.

Välj ut 5-6st övningar som funkar att göra för dig. Kör alla 1 minut var utan vila. Vila sedan 1 min och kör 3-6 varv beroende på hur mycket du orkar.

Förslag på sådant pass hittar du på videon ovan eller här nedan.

CIRKELTRÄNING
Jobba 1 min på varje övning utan vila.
Armhävningar
Hoppande squats
Vandrande plankan
Burpees
Utfall
Vila 1 min och kör 3-6 varv.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Jag skulle vilja försöka mig på att skaffa magrutor. Jag har varit vältränad förut men har inte haft några mål om just utseendet. Men nu skulle jag, mest på kul för att se om det ens går med min kroppstyp, vilja försöka få rutor på magen! Som det ser ut nu så har jag några trivselkilon. Om jag går ner ca 3-5 kilo så är jag fast i kroppen utan överflödigt fett. Ska jag gå ner dessa först? Och sedan tokträna magen? Puss och kram! Tack för en bra blogg

  Isabelle 2016-07-23 22:15:10
  Svara
 • Sån inspiration! 🙂

  Kram

  Sofia 2016-07-23 21:03:26 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara
 • Hej såg på din snap att du gjort en pizza, jag undrar om du kan lägga ut receptet på den och vad använde du för bröd? Tack för en superbra blogg,puss

  Js 2016-07-23 21:02:54
  Svara
 • Har en fråga som inte berör det inlägg men som du kanske kan svara på ändå…

  Vet att du innan du blev vegetarian inte åt några mjölkprodukter eftersom du mådde bäst av det. Jag har läst på lite och förstått att utesluta mjölk från sin kost kan ha sina fördelar. Men funkar det att dricka/äta typ havremjölk, mandelmjölk eller typ havregurt eller har det också en negativ påverkan på hälsan? Vad anser du om dessa produkter?
  Vill utesluts mjölk och se om jag får bättre hy och om min mage blir lugnare. Funkar det då att ändå äta dessa produkter?

  Stina 2016-07-23 17:17:07
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind