Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LÖPPASS MED INTERVALLER

adidas-lopning-1 adidas-lopning

God morgon mina älsklingar! Min kropp är så trött efter all löpning jag kört det senaste! Har kört 3-4 pass i veckan och eftersom jag inte sprang alls innan så är vader, fötter, hälsenor, hamstrings och höfter inte vana med den belastningen så jag är lite småöm minst sagt. Ska ta mig en omgång på min foam roller idag och rulla ut rumpa, utsida ben och sedan stretcha vader och höftböjare. Behöver det verkligen!

Men i alla fall så går löpträningen bra och körde riktigt jobbiga intervaller igår. Eftersom jag var lite öm så körde jag på löpband då jag tycker det inte blir lika hård belastning eftersom jag annars tränar på asfalt och grus vilket inte är optimalt för mina ben och fötter. (Ska nog försöka växla lite). Upplägget på passet kan ni se nedan.

LÖPPASS INTERVALLER:
Uppvärmning:
15 min löpning i lugnt tempo
Intervaller: (15s – 30s – 45s – 60s – 45s – 30s – 15s) X3
Vilade 15s-30s mellan varje intervall och sedan när jag kört alla 7 intervaller vilade=gick PW i ca 2 min innan jag körde nästa varv med intervaller.
Nedvarvning: 10min löpning i lugnt tempo

Det blev en bra bit alltså och jag har varit hungrig som en Warg sedan passet igår. Det är lite jobbigt med löpträningen faktiskt att man blir så sjukt hungrig! Finns liksom ingen botten på mig. Haha. Så nu blir det frukost mina vänner! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej där.

  Ville bara tacka för en väldigt intressant sida.:)

  Seb 2016-07-20 10:28:13 http://www.hälsoshoppen.se
  Svara
 • Hej Ida.. Måste först seja att jag blir så superglad när man ser dej härlig energi & så positivtet alltid =) UNDERBART !!!
  Nu till frågan vart kommer ditt mobilskal ifrån =)
  Tacksam för svar <3

  anna 2016-07-20 09:42:31
  Svara
 • Hej Ida! Vad roligt att du börjat springa! ? det är ju så himla härligt 🙂 jag har haft ett långt uppehåll från löpningen pga graviditet, sprang sista rundan i januari sen har jag bara promenerat och kört crosstrainer resten av graviditeten, nu är det snart 6 veckor sen förlossningen och jag började så smått börja springa för 3 veckor sen och allt har känts bra. Vill bara inte skada knät så hat börjat försiktigt men kunde inte låta bli att prova springa 10 km förra veckan.. Tog det lungt på 56 min, men ska springa tjejmilen och vill iaf klara den på 45-50 min, är intervaller bra för knäna? Hur ska man börja om som nybörjare? Och hur många pass/långt ska man springa i veckan utan att skada sig? Kram ?

  Sanna 2016-07-18 14:13:07
  Svara
 • Ida, jag är lite nyfiken på det här raw to 4 och high carb som du håller på med… känner du inte att du tappar andra nyttiga näringsämnen och att du bara får i dig massa fruktsocker? Själv känner jag mig aldrig mätt om jag äter frukt, kan liksom äta hur mycket som helst och fortfarande vara hungrig. Jag vet att alla är olika, men tänkte bara eftersom du ändå har så mycket kunskap inom kost och näringslära… Det är ju inte såhär det är rekommenderat att äta.

  Inget påhopp, mest nyfiken! Hade gärna velat gå över till en vegansk kost själv men är lite rädd att det ska gå åt skogen då jag haft ätstörningar förut.

  Kram!

  Sofia
  www.thegfbible.com

  Sofia 2016-07-18 09:11:04
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind