Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BLI PIGG AV GUARANA – RECEPT GUARANALATTE

guarana

Guarana är ett fantastiskt livsmedel som gör dig pigg. Testa detta goda recept och byt ut ditt kaffe.

God morgon mina hjärtan! Hoppas ni mår toppen denna härliga lördag. Själv mår jag superbra och ska snart dra iväg till nya kontoret för att fixa.

Men först vill jag bara tipsa er om en grymt recept! Vill du bli piggare men gillar inte kaffe? Då måste du testa guarana och göra denna magiska guaranalatte. Guarana ger en uppiggande effekt men till skillnad från kaffe så stegrar uppiggningen och håller i längre och är mycket skonsammare för magen. Så till alla er som inte gillar, klarar av eller bara vill ha något nyttigare så testa –> Guarana.

RECEPT GUARANALATTE

Ingredienser:
1/2 tsk guaranapulver
1 tsk kakaopulver
1 tsk agave
2 dl valfri mjölk

Gör så här: Blanda guaranapulver, kakao och agave tillsammans med en skvätt vatten i en kopp. Värm eller skumma mjölken och fyll på koppen. Njut!

(Inlägg i samarbete med Macacos)

Läs också:
Recept Acai Bowl
Recept raw bollar med Acai och kokos

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tack för tipset! Detta ska jag försöka pröva 🙂

  Lovisa Magnusson 2016-07-17 12:43:17 http://lovisamagnusson.se/
  Svara
 • Hej Ida,

  Jag har en fråga angående kost. Jag väntar mitt första barn till hösten och äter idag en kost fri från gluten, mjölkprotein, socker och all halvfabrikatsmat sedan 5år. Jag lagar all mat själv och mår helt fantastiskt. Jag la om kosten då jag hade problem med magen, migrän, pms, eksem, infektioner etc, och alla problem är borta sedan dess 🙂 Då jag är väldigt påläst angående kost, genom förläsningar, böcker och egen erfarenhet etc, så kommer jag låta mitt barn växa upp utan socker, gluten och mjölkprotein (undantag kalas). Detta gör att jag får väldigt mycket pekpinnar från omgivningen. De som har kunskap tycker det är jättebra, och tvärtom. Jag tycker det är hemskt när jag ser barn i 1-2 års åldern få godis, pizza, läsk m.m. Jag vill ju ge mitt barn en så näringsrik kost som möjligt med prio grönsaker, frukt, nötter, frön, baljväxter, rotfrukter m.m.

  Hur ställer du dig till detta?
  Mvh J

  Johanna 2016-07-17 07:15:03
  Svara
 • Tack för tipset! Låter gott och jag visste inte att guarana går att köpa separat. Vore kul att testa.

  Anna - Trend o träning 2016-07-16 20:21:35 http://www.trendotraning.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind