Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS INSPO

IMG_1485.JPGIMG_1483.JPGIMG_1484.JPG

#WARGPOWER

God morgon mina älsklingar! Hoppas ni mår toppen! Här ovan ser ni mina favoriter ur veckans #wargpower. LOVE IT!

Idag kommer en ny löpinspirerad video upp på min youtube så kolla in det HÄR om ni vill ha lite inspo. Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Ida!??
    Jag är discodansare och dansar en hel del timmar per vecka. Jag försöker samtidigt köra så mycket kompletterade styrka som möjligt, för att stabilisera muskler kring knän, anklar och liknande eftersom det är hög belastning på dessa delar som du vet:) Men jag känner mig just nu ganska ”lost”, och undrar om du kan tipsa om några styrkeövningar för en discodansare? Och helst övningar som är skadeförebyggande samt stärkande. Det känns viktigt för mig att försöka hålla min kropp hel, och det vore super om du kunde hjälpa mig med det här! Tack för en superbra blogg!!:)?

    Lovisa 2016-07-10 12:09:29
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind