Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS LÖPTRÄNING

adidas running 8 adidas running 9adidas running 7

God morgon älsklingar! Nu är jag i full gång med löpningen och har hittills kört 4 pass. Jag kan tyvärr inte påstå att jag är i bra form, haha men det funkar. Jag får helt enkelt ligga i hårdträning för att komma runt det där midnattsloppet. Är även lite feg för att köra på då jag sedan förra årets löpning har en skada i vänster knä. Men efter 2 naprapatbesök och efter att ha följt min löpcoach Lisas råd om löpteknik så har jag inte känt av mycket alls. Dock så tar jag det ganska lugnt och håller tillbaka farten. Så frustrerande när man känner att konditionen orkar men att kroppen håller tillbaka.

Veckans löpning har sett ut så här:

Torsdag: Lugn jogg 5min X 4 + Power walk

Fredag: 30 min löpning med naturliga intervaller. (ca. 5km)

Söndag: 4 km löpning + stegrande intervaller med löpteknik. (Totalt: ca 5km)

Är supernöjd att jag är igång och längtar typ lite efter att gå ut och springa och det är ett bra tecken. Det fina med löpträning är ju att det blir skönare ju mer man kör. Yeey.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida!

  I inlägget skrev du att du körde ‘löpteknik’. Jag undrar vad detta kan vara och om det är viktigt att köra det om man springer mycket som jag gör.
  Kram S

  S 2016-07-28 15:53:38
  Svara
 • Hej Vill först tacka för en bra och inspirerande blogg!
  Jag har en fråga angående vikten som lyder följande, jag är en tjej på 20 år och är ganska kort. Jag har alltid vägt lite mer än vad jag skulle behöva då jag är 153cm lång. Men i julas gick jag ner i vikt och såg normalviktig ut. Tråkigt nog så har jag gått upp igen…
  Jag undrar hur många gånger kan man gå och ner i vikt innan kroppen säger ifrån? Måste tillägga att jag vanligtvis brukar träna 5 gånger i vecka men nu under sommaren har de blivit lite mindre träning. Hur bibehåller man vikten?
  Kram
  En orolig tjej

  Matilda 2016-07-05 21:13:33
  Svara
 • Hej Ida! Jag är snart 20 år och har väldiga problem med kost och hälsa. Har under hela våren löpt och ätit bra mat. Tills jag fick en förkylning som nu varat i 4veckor. Vilket innebär att jag inte kan träna alls..
  Känner mig extremt trött konstant, väldigt svängig i humöret. Men framför allt min laktosintoleranta maga sväller upp mycket. Funderar dessutom på om jag är gluten. Men orken att försöka ta tag i kosten finns nästan inte.

  Dåliga vanor som jag inte orkar bryta. Jag känner mig helt orklös.

  Det hela jag ska komma till är att jag har beställt spirulina tabletter. Du har ju pratat så mycket positivt om dom så jag tänkte att det kanske är en start på det hela. Få tillbaka min energi! Är bara orolig över biverkningarna… Att man kan få feber osv nu när jag nyss vart sjuk? Är det dåligt? Ska jag vänta? Vad tycker du? Ska man börja med 1 tablett om dagen eller?

  Kram på dig Ida! Fantastisk blogg och youtube kanal! <3

  Paulina 2016-07-05 13:52:40
  Svara
 • Åh vilket fin bild på dig! Jag har en sån hat/kärlek till löpning. Superjobbigt när man gör det men så skönt när man är färdig. Kram och tack för en superinspirerande blogg!

  Ida 2016-07-05 11:19:43 http://nouw.com/happinessbyida
  Svara
 • Jag började springa för ca 6 månader sen. Tyckte att 2 kilometer var jobbigt då, men nu springer jag 1 mil utan problem! Det är häftigt att se hur kroppen kan ändras till att gång från att inte gilla löpning alls, till att faktiskt längta till det och se fram emot det som du säger! Jag ska också springa Midnattsloppet, hoppas vi ses där!

  Olivia 2016-07-05 07:53:14 http://ordinaryvegan.blogspot.co.uk/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind