Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VINN PLATS TILL MIDNATTSLOPPET + OUTFIT FRÅN ADIDAS

print-screen-stadium-2print-screes-stadium

I videon får du tips på hur du kommer igång med löpningen och tips på att klara milen.

(Inlägg i samarbete med Stadium och adidas)
God morgon älsklingar! Är så galet taggad idag då jag äntligen får berätta att jag kommer fortsätta mitt samarbete med Stadium och denna gången även tillsammans med adidas. Jag ska nämligen springa midnattsloppet tillsammans med dem och kommer 6 veckor framöver släppa videos med alla tips man behöver för att komma igång och lyckas med sin löpning.

Som ni säkert vet så är jag ingen erfaren löpare och 1 mil för mig är tufft. Jag behöver ert stöd och om någon är taggad på att haka i Team Join The Movement på Midnatsloppet 13 augusti i Stockholm så kan ni nu vinna en plats. Det kommer vara 5 st vinnare som får ta med varsin vän. Alla kommer även bli kittade med den galet snygga outfiten från adidas som jag har på mig i videon. Wohoo.

TÄVLINGSREGLER!
Det enda ni behöver göra för att vinna är att motivera i kommentarerna under detta inlägg varför just du och din vän ska vinna en plats. Så vad väntar ni på?!

(Vinnare presenteras i min blogg v 29.)

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
166kommentarer
 • Hej fina Wargen!
  Jag hade blivit så glad om jag hade fått överska min starka lilla mamma med att få springa detta lopp! Min mamma har ensam tagit hand om mig och alltid gjort allt för mig. Därför skulle det vara såååå roligt att få ge henne ett äventyr! Vi båda älskar att träna!

  Stor kram och tack för all energi du ger till oss tittare/läsare. <3

  Wiveca 2016-07-19 19:24:03
  Svara
 • Jag har aldrig sprungit Midnattsloppet men tycker att det verkar vara ett så trevligt lopp. Skulle vara så roligt att springa det! Skulle jag vinna en plats så skulle jag bjuda med min syster att springa med mig då hon tycker om löpning precis som jag! Det blir då en sporre att träna ännu lite mer! 🙂

  Marie 2016-07-19 13:16:21
  Svara
 • Hoppas få delta i sommatens stora löparfest, Det motiverar mig till en aktiv sommar allra bäst, Vill sätta tvåbarnsmamma-kroppen på test, I snyggaste outfiten som lockar mer än mest!

  Maja 2016-07-19 06:52:08
  Svara
 • Efter att ha kämpat länge med skador hos både mig och min vän är vi nu tillräckligt bra för att försöka oss på milen. Ny motivation vore otroligt uppskattat

  soie 2016-07-19 06:20:23
  Svara
 • Jag och min kompis springer oftast tillsammans, t.ex maran i Helsingborg, men nu när har vi inte har haft ett gemensamt mål så har det tyvärr inte blivit så många rundor. Vi behöver alltså genast ett nytt mål! Ett annat intresse är fina (tränings)kläder, ett tillskott i garderoben vore därmed perfekt!

  Laura Hedlund 2016-07-18 19:08:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag skulle vilja delta i loppet eftersom jag är i stort behov av att ha ett mål med min träning just nu. På grund av skada kan jag inte friidrotta denna sommar som jag gjort i princip hela mitt 20-åriga liv och har nu svårt att hitta motivation till att träna igen trots att jag vet hur bra jag mår av träning. Det känns som någonting saknas när jag inte har något mål att kämpa för och jag har inte mått bra av det. Så detta är exakt vad jag behöver, både fysiskt och psykiskt sett!! ??❤️

  Ida 2016-07-17 23:35:58
  Svara
 • Löpningen för mig är avkoppling och nedvarvning. Det enda som funkar när livet står på sin spets vare sig det är stort eller smått. Löpning är också lycka. Lycka att kunna röra på sig kropp och upptäcka vilka fantastiska saker man kan åstadkomma när man är frisk och fungerande.
  Nu på sommaren är löpningen som bäst. Jag är dock dålig på värme så först runt 9-10 på kvällen ser man mig komma farande. Jag springer oftast med musiken dånande i öronen. Jag springer helst i naturnära spår och favoriten är längs med vattnet (kan också ha att göra med att det ofta blir ganska platt då). Jag älskar att känna blodet pumpa genom min kropp och lyckoendorfinerna när man sedan stannar och känner att fasen vad jag är grym!

  Att springa Midnattsloppet vore fantastiskt kul! Skulle dra med mig min ständiga tisdags-löparvän på loppet. Vi varvar att agera hare mellan loppen, och nu är det hennes tur. På midnattsloppet skulle jag dock springa utan musik tror jag, och riktigt känna stadspulsen och folkfesten när Stockholm är som bäst, på sommaren.

  Katarina 2016-07-17 22:30:38
  Svara
 • Hej Ida! Jag har tvekat in i det sista om huruvida jag verkligen ska anmäla mig till din tävling eller inte. Det här meddelandet har skrivits om ett antal gånger, det är inte helt enkelt att motivera varför just jag ska få chansen att vinna före någon annan, men nu kör vi.
  I augusti 2014 sprang jag mitt första, och tyvärr hittills ända, lopp. Midnattsloppet i en härligt chockrosa tröja. Löpning har inte alltid funnits i mitt liv, jag är precis som du dansare i grunden, men efter en överansträngd och skadad rygg var jag tvungen att sluta. Det var då jag fann löpningen. Som student har jag dock tyvärr inte någon överdriven summa pengar gömd i madrassen, så det var min pappas fru som bjöd med mig på mitt första lopp. Jag vart helt såld och lovade mig själv att springa många fler. Det är någonting med att få springa med andra, jag ÄLSKAR det. Tyvärr har jag ofta svårt att få med mig vänner på mina rundor, så det senaste halvåret har jag sprungit i en löpargrupp. Vi har tränat tillsammans en dag i veckan och det har varit fantastiskt! Övrig tid har jag dock haft svårt att finna motivationen att ge mig ut ensam. I brist på en tydlig målbild har jag istället valt andra idrotter. Löpningen stärkte min rygg vilket möjliggjorde chansen att dansa vilket jag försiktigt gör en gång i veckan. Jag har även prioriterat spinningpass, bodypump och simning före löpningen. Nu har jag precis insett vikten av att ha en tydlig målbild med löpningen. Äntligen. Och den är inte komplicerad. Mitt första mål är att jag vill hitta tillbaka till min kärlek för löpningen. Mitt andra mål är självklart att slå min föregående tid på midnattsloppet! Jag skulle så gärna vilja springa midnattsloppet i år igen. Det känns tråkigt att jag var tvungen att avstå på grund av dålig ekonomi, men nu får jag åtminstone en lite chans att vinna en plats! Och förhoppningsvis kan vän-platsen också motivera en vän att ge sig ut på benen med mig i juli-augusti. För mig skulle det vara en ära att få representera Team Join The Movement, och snygga kläder är självklart också en extra sporre! Det blev en rätt lång motivering men kort sagt – jag vill vinna plasten för att jag ÄLSKADE att springa loppet förra gången och har längtat tillbaka sen dess, men har inte råd att anmäla mig. Att ha någonting greppbart att träna inför skulle verkligen motivera mig, och förhoppningsvis även fungera som en morot för en vän. Tusen tack för en underbar blogg och all motivation. Och stort lycka till, till dig och alla som får chansen att springa loppet 🙂

  Matilda Åberg 2016-07-17 21:47:05
  Svara
 • Hej Ida! Har nyligen börjat titta på dina videos och jag tycker verkligen om dig och pärlan!
  Jag har haft magrutor jag har varit i bra form, jobbar som kock på en populär restaurang någonstans i Mellansverige från och med när ja börja arbeta som kock i 20 års åldern gick allt åt helevet(vikten) och från och med idag har jag ett nytt liv, jag väger numera 90kg drygt och vill hitta tillbaka till mitt gamla första målet är 80 kg.

  Du e bäst Ida!

  Mackan 2016-07-17 19:57:19
  Svara
 • Både jag och min bästa vän började på nytt jobb i år och har därför ingen semester, vore så himla kul att åka upp till Sthlm och springa tillsammans och bli belönade med varsin ny snygg outfit! Vilken överraskning jag skulle få komma med till henne! ?

  Anna 2016-07-17 15:26:57
  Svara
 • Hej
  Har aldrig sprungit ett lopp på 10 km.
  Men skulle vilja testa! Särskilt Midnattsloppet verkar så roligt och magiskt. Om jag vinner en startplats till mig o min kompis blir det precis den puff olyckospark vi behöverför att våga vara med! ?

  Magaretha 2016-07-17 15:09:12 http://fb
  Svara
 • Hej Ida! Jag skulle vilja vinna för att min värld går ut på att springa och vara med i lopp. Tyvärr bor jag högt upp i landet så för att vara med i ett lopp går på minst 2000kr eftersom jag måste ha förälder med mig. Och att då få chansen å vinna en plats vore ju underbart kul och helt fantastikt.

  Elina Ottosson 2016-07-17 14:39:49
  Svara
 • Vad glad jag blir över ert samarbete och den här tävlingen! Jag skulle väldigt gärna få chansen att springa ett första lopp ihop med min äldsta, bästa träningskompis som nyligen kommit igång med löpningen igen efter många år av knäskada. Vi skulle båda motiveras ytterligare i löpträningen under sommaren av att få svettas tillsammans i det kända Midnattsloppet i höst! 🙂

  Andrea 2016-07-17 13:48:02
  Svara
 • Enda chansen att jag skulle kunna springa ett lopp vore nog om jag den här tävlingen. Med barn och annat som rullar på så finns ingen tid eller ekonomi för att prioritera ett lopp. Vilket är så tråkigt, jag älskar att ha ett mål med min löpning. Just nu är det bara en bra ljudbok i öronen och springa en halvtimme för att få lite egen tid. Jag skulle vilja ta med min syster så vi kan få göra något roligt tillsammans bara vi två <3

  Alexandra 2016-07-17 13:06:04
  Svara
 • Det vore helt fantastiskt att vinna ett plats i Midnattsloppet! jag vill vinna för att få upp motivationen för träningen igen! Då har jag något att träna till. Om jag skulle vinna skulle jag försöka göra en bättre tid en den jag gjorde när jag sprang kretsloppet, då med ryggsmärtor. Det kan bara bli bättre tänker jag!
  Kram ?❤️

  Julia Wallington 2016-07-17 13:05:10
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle gärna vara med och tävla om en plats till Midnattsloppet.
  Om jag hade vunnit hade jag tagit med min syster att springa med mig. Vi har anmält oss till tjurruset i slutet av september och träningen har börjat. Midnattsloppet hade varit ett bra sätt att titta hur man ligger till samt ett roligare sätt att springa på, just eftersom känslan.
  Det hade varit superkul att få komma och springa Midnattsloppet med Team Join The Movement!

  Kram på dig & ha det bäst!

  Vera Hydfors 2016-07-17 12:50:10
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag har länge tränat på gym, oftast väldigt enformigt. En av mina vänner anordnade ett välgörenhetslopp i maj på 11 km och in samband med det började jag löpträna utomhus med min syster. Varje gång vi ger oss ut för en runda så känner jag sådan glädje och frihet. Loppet gick jättebra och jag har utvecklat träningen alltmer efter det och vågar testa nya saker. Midnattsloppet verkar vara en fantastisk upplevelse och skulle gärna vilja dela den med min syster och alla andra härliga löpare ❤

  Kram,
  Annika

  Annika Alenholt 2016-07-17 12:43:47
  Svara
 • Jag och min syster har flera gånger stått i kassan på stadium och ska köpa biljetter men ångrat oss i sista sekunden. I nuläget kan vi båda genomföra kanske 5 km löpning och är dötaggade på att palla 1 mil och målet var satt till Midnattsloppet. Skulle verkligen va så kul att vinna och få springa tillsammans med min syster och ta oss igenom en mil tillsammans

  Gina 2016-07-17 12:12:33
  Svara
 • Jag skulle gärna vilja vara med och tävla om en plats i Midnattsloppet. Trots jag inte är någon som springer många gånger i veckan så känner jag att om jag sklle springer midnattsloppet skulle jag få upp ögonen för löpning. En vän som jag skulle vilja ta med mig är min bästa vän men även pojkvän. Vi båda två älskar att träna och att hitta någonting man kan göra tillsammans får oss att vilja bli ännu bättre i löpspåret.
  Kramar

  Clara Andersson 2016-07-17 12:10:10
  Svara
 • Skulle vara såå kul att vinna och vara med i Midnattsloppet! Är en tjej som älskar att träna såsom löpning och fys. Jag började att komma igång o träna när min häst var skadad , vi tävlade på hög nivå och när min häst var skadad så var ju jag fortfarande tvungen att hålla igång mej på något sätt. Då började mitt intresse för egen träning såsom löpning. Din blogg och youtube kanal har även insorterat mej! De skulle va så kul att vara med o springa , jag skulle tagit med mej min killkompis för att utmanad honom 😉 kram

  Tilde persson 2016-07-17 12:05:35 http://nouw.com/tildeeepersson
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag är egentligen en tjej som ääälskar träning men kom totalt av mig pga graviditetsillamående. Nu har illamåendet äntligen minskat och träningslusten börjat komma tillbaka. En plats i midnattsloppet vore en perfekt motivation för mig men även för min mamma som skulle vara den jag vill springa med då hon nu börjat träna för att minska sitt blodtryck. Jag håller tummarna för vinst i den här tävlingen? kram❤

  Marlene 2016-07-17 11:41:32
  Svara
 • Jag har alltid idrottat som barn och när jag var 16 tog jag en paus från träningen och kom inte igång igen förens jag var 20-21(nu 25) år. I fotbollen löpte vi mycket, de var inga problem och jag kunde springa hur länge som helst när jag var yngre. Idag har jag en hatkärlek till konditionsträning. Jag vill vara så bra som jag var när jag var liten och har därför svårt att komma ut och springa för att de tar tid att komma in i löparformen. Förra året gjorde jag något stort, då sprang jag WeRun och servar första gången i mitt liv som jag vågar springa ett lopp, pressen av att vara bra och folkmassorna har stressat mig, men ack vilken upplevelse jag fick, jag fick sån adrenalineush av stämningen och allt tjohej och det var så jäkla kul och en sån härlig känsla. Det skulle därför vara så roligt att springa motta andra lopp, och Midnattsloppet hör man om att de är sån himla fest!

  Pernilla 2016-07-17 11:32:33
  Svara
 • Jag skulle jättegärna vilja vinna en plats i midnattsloppet för om jag vinner så skulle jag ta med min mamma och så skulle vi springa den tillsammans!
  Hon har precis som jag tagit tag med träningen ordentligt nu senaste månaderna men eftersom vi bor på olika platser så blir det svårt att träna ihop vilket vi vill göra
  Så om jag skulle vinna denna tävling skulle det vara så kul att få göra det tillsammans med mamma! 🙂

  Puss
  /Magda

  Magda 2016-07-17 11:31:29
  Svara
 • Hej jag skulle gärna vilja vinna en plats i Midnattsloppet! Jag har sprungit 4 gånger i veckan i 3 år och jag har länge funderat på att springa ett lopp, men det blir aldrig av. Jag tycker detta skulle varit jätteroligt och även få springa med en av mina bästa vänner som också gillar att träna. Tack på förhand, kram 🙂

  Lisa 2016-07-17 11:28:15
  Svara
 • Enda sättet att få min bästa vän att våga springa ett lopp är nog att säga, en startplats till dig en startplats till mig nu gör vi det.

  Linnea 2016-07-16 23:35:48
  Svara
 • Åh, jag skulle så gärna vinna en startplats till mig och till min kompis Marie! Vi sprang förra året, och det var superrolig! Skulle gärna uppleva det i år igen, och då med ett gäng glada tjejer!

  Ulrika 2016-07-16 16:28:51
  Svara
 • Här är två trötta småbarnsföräldrar. Vi har idrott som största intresse, vi utövar, vi kollar, vi deltar i barnens idrotter – vi är sportnördar som älskar sport helt enkelt. ?⚽️⛷?⛹?????En start i Midnattsloppet skulle vara en boost för familjelivet och ett spännande äventyr för oss och våra 2 boys. ? Mamman vill tävla i löpning med (/mot?) pappan för det är den enda grenen som hon har en chans att vinna i! ???? Hoppas på en vinst för oss nu (och för mamman sen…?)!

  Anna 2016-07-16 14:50:16
  Svara
 • Det är alltid kul att vara ett glatt gäng,
  som skenar på Söders gator i fart och fläng.
  Med snygga kläder från Adidas,
  känner man sig extra vass.
  Midnattsloppet är ett fantastiskt lopp,
  att vinna jag nu håller mitt hopp.

  hanna.fornhem.se

  Hanna Fornhem 2016-07-15 13:22:44
  Svara
 • […] 15/7 Ida Warg har en tävling där man kan vinna startplatser till Midnattloppet och riktigt snygga outfits från […]

  Tävlingar där man kan vinna startplatser till lopp 2016 | Hannas blogg 2016-07-15 13:13:20 http://hanna.fornhem.se/vinna-startplatser-till-lopp-2015/
  Svara
 • Heeej
  jag och Mia min kompis borde göra något kul ihop efter att inte setts på …. 5 år? ja så e det… jag löptränar… hon löptränar…. vi borde dela denna midnatt och lopp tillsamman i jogg rusets tecken.
  jag önskar att vi får göra detta tillsammans, jag vet liksom att hon vil fastän jag inte sagt nått än 🙂
  / veronica

  veronica larsson 2016-07-12 21:08:52
  Svara
 • Hej! 😀 Jag löptränar mycket men har aldrig sprungit 1 mil, det blir ofta 5-8km och i september ska jag springa lidingötjejlopp (rosa bandet-loppet 10km)som avslutning på en tjejklassiker! Det här hade varit en perfekt uppladdning inför en bra avslutning på klassikern och samtidigt längtar jag efter att få utmana min farbror i ett lopp, då passar midnattslopp in perfekt! Han är dessutom boende i Stockholm så han kan inte dra sig ur utmaningen heller 😉 Det hade varit den perfekta vinsten för mig och oerhört roligt att få utmana mina kusiners pappa i loppet! 😀 Och outfiten är gudomlig – galet snygg och min garderob (och jag hehe!!) skulle älska att få bli ägare av den!

  Med vänlig hälsning Jessica Lundgren

  Jessica Lundgren 2016-07-12 11:38:56 http://www.jesicalundgren.blogg.se
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna för att:
  1. Få träffa dig då du är en stor inspiration
  2. Det skulle få mig att börja träna löpning då jag inte kan ta några genvägar utan måste springa för att orka milen.
  3. Jag har ALDIRG sprungit en mil utan bara typ 8 km och massa intervaller så de vore coolt om jag skulle springa milen.
  4. Hur mysigt skulle det ej vara att springa mitt I natten?
  5. Jag vill verkligen ha den där outfiten också?

  Ida 2016-07-11 22:38:27
  Svara
 • Hej!
  Om jag vann en plats, skulle jag ta med min storasyster. Trots att hon är nästan fem år äldre, så är vi otroligt nära och ställer alltid upp för varandra. Vi har tagit oss igenom mycket tillsammans och genom löpningen kommer vi varandra ännu närmare. Det är under gemensamma rundor som vi har våra bästa samtal och då vi delar sorger och glädje. Att springa Midnattsloppet tillsammans hade varit en otroligt fin upplevelse. Tack för rolig och inspirerande utmaning!
  Lycka till med all träning inför loppet!

  Matilda Lindman 2016-07-11 15:19:23
  Svara
 • Hej! Jag hade så gärna vunnit biljetter till midnattsloppet till mig och min kille. Vi bor i Uppsala och har under den här våren kommit igång med att träna löpning. Jag har haft svårt för löpning tidigare, men är förvånad över hur snabbt jag har kommit in i det och börjat längta efter nästa pass. Midnattsloppet hade varit en perfekt mål för oss träningsmässigt i sommar, så jag håller tummarna för att vi vinner.

  Elin Karlsson 2016-07-11 11:52:03
  Svara
 • Vilket rolig tävling 🙂 Jag skulle vilja vinna eftersom det skulle vara en bra morot för mig att orka träna på. Jag fick en stroke i mars, dagen efter min 26 års dag och livet har inte varit det samma. Det har varit en lång resa som ännu inte är över. Jag har haft turen och inte fått så jätte mycket kroppsliga men mer än lite skakningar och sämre balans. Det hade varit kul att få springa ett lopp för att bevisa för mig själv att jag kan. Det blir lättare att motivera sig till att springa när man har ett mål med sin träning 🙂 så de dagar när benet släpar efter lite extra kan jag tänka på loppet och förhoppningsvis pusha mig själv lite extra!

  denise larsson 2016-07-10 20:42:50 http://deniselarsson.spotlife.se
  Svara
 • Jag har tränat löpning i snart tre år nu och älskar det! Jag har funderat på att springa ett lopp förra sommaren men också den här sommaren. Det stod mellan tjejmilen och Midnattsloppet men jag har inte anmält mig än och kommer antagligen inte att göra det. Jag har inte vågat, jag tror absolut att jag skulle klara det men har problem med ångest och tror att jag skulle bli väldigt nervös. Men jag vill samtidigt så väldigt gärna och tänker att om jag vinner en plats så kommer jag pusha mig själv och ha en underbar upplevelse som jag kommer att minnas, mitt första lopp. Jag skulle ta med min mamma för hon älskar också löpning och är min favorit person. Men de senaste månaderna har hon varit lite nere/stressad och vi har glidit lite ifrån varandra. Men det skulle vara fint att dela en sådan upplevelse tillsammans!

  Matilda 2016-07-10 15:56:29
  Svara
 • Hej!

  Jag vill vinna en startplats till mig och min kompis. Det är en så rolig aktivitet att göra tillsammans och samtidigt jättebra att ha ett mål med sin träning så att man kommer ut och springer regelbundet även under sommaren. Fina träningskläder blir man ju så glad och motiverad av också. Heja oss!

  Kristin 2016-07-10 10:55:27
  Svara
 • Hej Ida, jag skulle jättegärna vilja vinna en plats på midnattsloppet tillsammans med min bästa vän. Här kommer min motivering till varför jag ska få den chansen:

  När man är en fattig student,
  är det lätt att i träningssammanhang få underkänt.
  För att nå mina styrkemål,
  krävs det därför mycket kompromisser och en vilja av stål.
  En chans som denna skulle ge mig något att kämpa för,
  väljer du mig får du se världens gladaste framtida ingenjör.

  Massa kramar 🙂

  Sofia 2016-07-09 12:00:40 https://swiceprincess.wordpress.com/
  Svara
 • Hej Ida,
  Jag skulle verkligen vilja vara med och springa Midnattsloppet, har endast sprungit ett 5km lopp tidigare. Det skulle vara en utmaning och otroligt kul att springa på Södermalm. Ida, det är kul och inspirerande att läsa din blogg.
  Mvh, Frida

  Frida Lejon 2016-07-08 20:18:26
  Svara
 • löpning är verkligen min passion, men tyvärr är plånboken för tunn för några lopp eller träningsgrupper. mest älskar jag att springa i naturen, men jag snörar på löparskorna var som helst! på stadsresan, på väg till jobbet, på julaftonsmorgonen <3
  kram från en finlandssvensk vegan

  lilla my 2016-07-08 16:59:18
  Svara
 • För att det är SÅ JÄVLA KUL och NAJS med löpning!!! Vinden som kittlar en i ansiktet, endorfinerna som rusar i blodet och hur man bara hör hur hjärtat ropar ”TACK!” där bakom bröstkorgen. Need I say more? Löpning is the shit.

  Alice 2016-07-07 21:07:47
  Svara
 • Åh jag blev så extremt glad och positivt peppad då jag såg den här tävling då jag galet gärna skulle vilja få springa midnattsloppet tillsammans med dig och Team Join The Movement!! Jag älskar att springa men har aldrig sprungit ett riktigt lopp så att få ha min lopp debut tillsammans med dig och några andra som team vore fantastiskt. Tillsammans är man starkare! 🙂
  Jag brinner verkligen för kroppen, hälsa, styrka, välmående och balans vilket är vad jag vill förmedla, inspirera och hjälpa folk med varje dag och just det här hade varit en otroligt givande boost för mig på traven.Vilken extra power kick inför höst starten. Och att äntligen få träffa dig efter alla år av inspiration 🙂
  Håller alla mina tummar.
  Kram.

  Miranda 2016-07-07 20:01:47 http://mirandakallhage.isilife.se
  Svara
 • Wow vilken ära det hade varit att få vinna en startplats till midnattsloppet och till denna superfina outfit från adidas! Vilken extra träningsglädje detta hade varit och att få sprida denna glädje vidare till en vän. Att tillsammans kunna peppa varandra att nå målet, ta sig runt milen och med tidsrekord för oss. Vi har tidigare sprungit i Göteborg och Malmö men aldrig Stockholm. Så att vinna en startplats till midnattsloppet i Stockholm plus den otroligt fina outfit hade gett en så mycket träningsglädje och energi! Hoppas Hoppas!! /Matilda. PS du är en sådan inspiration Ida! <3

  Matilda 2016-07-07 17:10:28
  Svara
 • Löpning är det bästa jag vet, att ge sig ut och springa ger så mycket energi och motivation för mig. Den lyckan jag känner vid löpning pikar verkligen vid lopp. Då får jag en möjlighet att se hur jag har utvecklats sen senaste gången och en chans att få pressa ut all kraft jag har tack vare publiken vid sidan och löparna man springer med. Har sprungit en hel del lopp innan men har aldrig fått iväg mig på midnattsloppet som verkar vara så otroligt roligt och häftigt att springa. Vore JÄTTEkul att få prova på det loppet och ha en chans att se hur min form är innan höstens andra lopp. Skulle nog ta med min pappa som kämpat ett tag för att komma igång med löpningen igen men inte lyckats då jag vet att något sådanthär verkligen skulle peppa igång honom!

  Cecilia 2016-07-07 12:59:19
  Svara
 • Hej Ida varför jag verkligen skabb vinna denna tävling är för att jag skulle verkligen vilja springa just Midnattsloppet,är för att det verkar kul att springa då alla andra på banan med säkerhet är mer taggade än på andra lopp eftersom det säkert är en annan kännsla med en mörkare himmel. Jag har sprungit ett lopp tidigare vilket var jätte kul och jag fick en bra tid, jag är en. Helt okej löpare i grunden men det skulle vara kul att få se om ens tid förbättrats eller inte. det hade varit väldigt kul att även få testa att göra ett samarbete med två stora märken som affären stadium och adiddas.

  Alice 2016-07-07 10:58:02
  Svara
 • Hej Ida! Vad roligt samarbete, kommer så lägligt det är så att jag och min pojkvän precis börjat springa tillsammans. Vi försöker springa två gånger i veckan minst, men gärna tre. Tränar själv cheerleading och är van att jobba och träna intensivt under en kort period (man har en stentuff koreografi med gymnastik, hopp, bygg då man lyfter varandra man ska framföra i högt tempo på endast 2,5 min) men vill verkligen bli bättre på att löpa och att låta kroppen jobba under en längre period och distans också! Vårat mål har sedan vi startade löpa är att springa milen i slutet av sommaren, så det var verkligen så kul med timingen med din video och ditt samarbete! Hade varit så peppande och engagerade att vinna denna tävling, speciellt med så snygga träningskläder och ett sånt stort event att se fram emot! Hade verkligen satt eld i rumpan på oss! Kram på dig Ida <3

  Sofie Karlsson 2016-07-06 19:38:08 http://nouw.com/sofiekarlsson
  Svara
 • Den närmaste tiden ska jag försöka få min kompis att älska löpning lika mycket som mig. Vi var ute och sprang häromdagen och började som coachen i din video – kort och lugnt! Att fortsätta peppa henne och vinna biljetter till detta lopp vore väl det bästa möjliga moroten för att få henne att härda ut den kanske jobbigaste första passen. Tror att morötter är så viktigt och är övertygad om att vi tillsammans kan se till att hon klarar milen under en timme om vi kommer igång ordentligt.

  Hejja Maja 😀

  Fanny Nordström 2016-07-05 21:22:19
  Svara
 • Jag tänkte faktiskt skriva en motivering för 2 dagar sedan men avbröt min anmälan pga att jag tvekade på min egen förmåga. ”Varför ska jag vinna, jag har ju aldrig sprungit en mil ens?”

  MEN…

  Imorse var jag ute på en fantastisk PW och som alltid lyssnade jag samtidigt på Den Friska Wargen. När avsnittet tog slut började jag konstigt nog att tänka på vad jag skulle göra om det kom fram en älg ur skogen… 30 sekunder senare hände precis det!! Älgen klev ut och blockerade min väg (ca 5 min från mitt hus).

  Så det var bara att vända om och gå en extra kilometer för att ta sig hem.

  När jag gick den där extra kilometern slog det mig…. Herregud, detta är ju typ vad Ida och Viktor pratat om i podden! ”The Secret”. Jag tänkte på en älg och älgen dök upp.

  På tal om The Secret så insåg jag också att jag omedvetet förberett mig för att springa mer genom att jag i lördags (en dag innan tävlingen kom upp på bloggen) helt spontant köpte ett par nya löparskor.

  Nu blir detta väldigt flummigt men nånstans runt 7 på morgonen halvt i chock efter älgmötet insåg jag att jag KAN och jag VILL springa Midnattsloppet tillsammans med er och min vän Nicole. Jag har som sagt aldrig sprungit en mil innan men om en jäkla älg kunde få mig att gå den där extra kilometern så kan jag tametusan springa den där extra milen också! ?

  Emilia 2016-07-05 20:23:31
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna detta för att bevisa för mig själv och min omgivning att jag kan. Efter att ha varit sjuk i anorexia i fyra år (friskskriven sedan ett år tillbaka) hade det varit så otroligt roligt att bevisa hur stark jag blivit sedan jag blev frisk och att jag kan ställa upp i ett sådant lopp utan att jämföra mig med andra och bara ha kul! <3

  Lovisa 2016-07-05 14:38:29 http://lovisahammar.forme.se
  Svara
 • Hej! Jag har under flera år är älskat att springa, men har varit ganska dålig på att utmana mig själv genom att springa lopp eller så..
  Därför sprang jag två lopp förra året, ett ihop med min pappas jobb där jag kom 3a och ett på en friluftsdag i skolan som jag faktiskt vann! 🙂
  Jag har insett att när jag väl tar tag i det älskar jag adrenalinkicken med lopp, plus att jag faktiskt verkar vara ganska bra på det 😉
  Så tror verkligen det här loppet vore en perfekt utmaning!

  Emy 2016-07-05 12:31:30
  Svara
 • Hej! Vilken kul tävling som uppmuntrar att kämpa, våga och röra på sig. Super kul! Jag skulle verkligen behöva tänka just så nu. Bara gör, våga och var solt över stort som smått. Eftersom jag gång på gång lätt halkar in i dåliga tankar om krav på prestation vilket gör att jag blir rädd för att ens försöka och aldrig nöjd med det jag väl åstadkommer.

  Jag skulle vilja ta med min moster på Midnattsloppet! Hon utmanade mig på ett lopp för ett tag sedan och nu vore det så himla kul att kunna göra samma sak tillbaks! Dessutom bor hon långt bort och vi ses otroligt sällan.

  My Landerholm 2016-07-05 09:44:52
  Svara
 • Jag har alltid älskat att träna och träning är min största passion. Jag älskar att äta hälsosamt och den känslan man får när man lever hälsosamt. Min träning är dock mest muskelstyrka och uthållighet. Jag tränar jätte gärna på gym, går på olika timmar och älskar att få upp flåset. Löpning är dock främmande för mig. Jag älskar tanken om att löpa och att tycka om det men har inte kommit igång med det ännu. Eftersom jag tidigare haft problem med mina fötter, knän och höft så har jag inte vågat springa. Detta är en orsak varför jag är så taggad inför dessa löpnings videon med tips för att jag är helt och hållet nybörjare med löpning men också helt 100% säker att jag skulle kunna klara det. Därför tycker jag också att det skulle vara helt super coolt och grymt att kunna komma med och springa midnattsloppet med dig! Det skulle vara mer än nog med motivation och bara tanken ger mig rysningar. Förresten du är så grym Ida!!❤️

  Veronica 2016-07-04 22:33:47
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna för att få tillbaka motivationen inför löpningen. Sprang womens Health halvmara förra året och slutade helt sedan av olika anledningar. Har länge försökt komma igång igen men finner inte motivationen så vad vore bättre än detta? 🙂

  Corinne Säll 2016-07-04 22:13:45
  Svara
 • Jag ær en riktig periodare nær det gæller løpning, men nær jag væl ær i en ”løp-period” ælskar jag det! Att ha ett roligt lopp som mål och morot hade fått mig ænnu mera taggad på att løp-træna! Om jag kænner mig snygg nær jag trænar gør det att jag faktiskt trænar bættre, tyngre och effektivare, ”løp-outfitten” du springer i ær vansinnig snygg, och jag hade hemskt gærna haft en likadan! Min fina væn Josefin har sprungit midnattsloppet flera gånger tidigare men det har aldrig jag, men vill hemskt gærna gøra det!

  Tack før en fin blogg!

  Una Billgren 2016-07-04 22:06:19
  Svara
 • Hej Ida!

  Vilket roligt intiativ med tävling! 🙂 Jag har själv aldrig sprungit ett lopp och tycker det skulle vara hur kul som helst, midnattsloppet känns extra spännande! Tänker att det vore ett perfekt tillfälle att försöka komma in i den här ”loppvärlden”. Jag skulle vilja springa med min vän som för några år sedan bröt sin fot väldigt illa och varit så duktig och tagit sig tillbaka trots att det gör ont. Tror det skulle vara en rolig push för henne där hon kan visa att hon verkligen är tillbaka. Kram!

  Emma 2016-07-04 22:06:01
  Svara
 • Vilken rolig tävling! Nu håller jag tummarna och hoppas på tur! Jag sprang mitt första Göteborgsvarv i år och blev så otroligt taggad till att springa många fler lopp efter det. Men som mamma ledig har jag inte råd att springa alla lopp som jag önskar! Min sambo och son hejade på mig och även han blev sugen att springa! Det vore roligt att vinna och Kunna göra detta ihop med honom! Kram Emma

  Emma 2016-07-04 20:52:13 http://www.nouw.com/emmaslivsstil
  Svara
 • Hej fina Ida 🙂 Blev så glad av denna tävling! Jag har nyss funnit kärleken för löpning och springer mycket med min pappa. Om jag vann skulle jag helt klart överraska honom med en plats till loppet, jag är övertygad om att det skulle vara ett roligt gemensamt mål. Tack för en inspirerande blogg. Stor Kram , Pauline

  Pauline 2016-07-04 20:40:46
  Svara
 • Hej!!!
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna för min stora dröm med min löpning är att klara milen och vara med i ett midnattslopp. Löpning är den enda sporten som jag tycker är jättekul ochsom jag känner att jag är ganska duktig på. Jag skulle även vilja ta med mig min vän för våran dröm är att göra de 2 grejerna tillsammans för vi vill verkligen kämpa för varandra när vi ska springa en mil. Lopp är det roligaste som finns oxå och det skulle vara fruktansvärt kul att springa i Stockholm oxå❤️ vi vill kämpa tillsammans och använda oss av #wargpower. Älskar dig Ida ❤️❤️

  Julia Yngvesson 2016-07-04 20:28:54
  Svara
 • Det skulle vara en dröm att få vara med i Midnattsloppet! Jag började gilla löpträning mer förra hösten och nu under sommaren har jag verkligen satsat på att ha en träningsplan där jag har mål att springa längre, ha bättre tempo under vägen och tillslut kunna springa en mil. Det är mitt mål under denna period iallafall, i det långa loppet skulle jag vilja kunna springa ett marathon men det är ganska långt borta för tillfället. Hur som helst ska jag bort en vecka till Österrike på en ”vandrings resa”, vi åker dit varje år men för mig har det alltid varit en resa som jag ägnar hela dagarna åt att springa eler jogga och tänk hur det skulle vara att springa i bergen med den sjukt snygga outfiten från adidas!! Om jag vann skulle det verkligen vara the point of no return till att verkligen gå i mål med min dröm att springa 1 mil, och priset innebär ju mer än en plats till Midnattsloppet och ett sett från adidas, man får ju också bättre kondition och framsteg i löpningen +att det skulle vara mitt första lopp någonsin! Jag kan verkligen se framför mig vilken underbar känsla när man går i mål den 13 augusti. Även om löpning blev roligare för mig under hösten har det alltid varit en stor del av min vardag att röra på mig och det är främst pågrund av min pappa som alltid hållit mig så aktiv ända sen jag var liten och nu har vi börjat med att vi springer en tur i skogen tillsammans varje helg så självklart skulle han få springa med mig om jag vann. Det vore en underbar överraskning och ett nytt härligt minne med pappa!!
  Kramkram!!

  Vanessa French 2016-07-04 15:45:18
  Svara
 • Åh herregud vad roligt!! Jag och min bästa vän som jag har tränat med i snart två år hade älskat att få vinna denna tävling. Vi håller jämt på att leta efter saker som kan hålla oss motiverade nu under sommaren och detta lopp hade ju suttit suveränt. Vi är inga super erfarna löpare, trots att vi klarar av milen, men att vinna tävlingen hade suttit suveränt då vi får en milstolpe, och förhoppningsvis blir väldigt motiverade till att utvecklas och klara milen på snabbare tider än tidigare!

  Amanda Östling 2016-07-04 13:46:08 http://nouw.com/amandacecilia
  Svara
 • Jag och min vän vill gärna springa Midnattsloppet då vi båda sprang mycket ihop tidigare, sedan fick vi pausa för att få barn förra året. Kroppen är så häftig som klarar sådant! Men en lång paus gör också att startsträckan till att återuppta löpning är lång. Nu vill vi se om vi kan springa ännu bättre med små barn som hejarklack!

  Jenny 2016-07-04 12:29:03
  Svara
 • Det här med motivation till träningen har gått lite sådär för mig. Efter att ha tränat på elitnivå genom gymnasiet var det en njutning att få träna lite som jag ville när jag ville. Sedan kom suget till träning tillbaka. Kört gym ett bra tag genom universitetet då det låg nära och erbjöd en paus i pluggandet. Ett halvt år utomlands gjorde att jag fick upp suget för löpningen, gjorde ett lopp därborta på 5 km på 25 min och fick äntligen uppleva njutningen av att nå ett uppnått mål. Efter loppet dog lite inspirationen ut och jag tror att midnattsloppet hade kunnat vara motivationen som behövs för att komma igång och träna ordentligt mot ett mål igen.

  Jasmine Isgren 2016-07-04 10:29:50
  Svara
 • Ida Ida Ida!

  Oj oj oj, att springa midnattsloppet skulle vara så mycket mer än skoj.
  Det skulle vara som en dans på rosor, nästan så att jag nu direkt vill ge mig ut i trosor.
  Att löpa är enligt mig helt underbart, att stå vid start och få sätta full fart. (En dag sprang jag milen på trekvArt).

  Vissa dagar är annat än kul, solen lyser inte gul och man känner sig ful.
  En löprunda kan då alltid få dagen att stråla, man kan bli så glad att man efteråt vill skåla.
  Sjunga och susa i full kareta, lika snabbt som vinnarna i tour de france på bicykleta.

  Att få göra detta med Ida själv, förebilden nummer ett, skulle kvara SÅ fett och kännas rättaste rätt.
  Jag skulle tacka och bocka och lova att hela loppet rocka.
  Jag skulle även ta med min bästa vän, hon är som Barbies Ken.
  En räddare i vått och tort och precis som jag älskar hon sport.

  Det sprätter i kroppen av att skriva det här, precis som när man är nykär. Vilket är precis det jag är.
  Efter månader av resa har jag nu kunnat börja springa igen, och med detta skulle jag börja längta som bara den.

  Tack tack tack för denna möjlighet finaste du, ut och springa ska jag göra prick nu!

  Linn Thullberg 2016-07-04 10:24:21
  Svara
 • Vill gärna tävla om detta tillsammans med min dotter!Skulle vara så himla kul att göra detta tillsammans! Hon behöver en kick för att komma i gång med träning, och vilken kick skulle inte detta va?! Jag älskar löpning och skulle görna dela med mig av lite pepp! Behöver också en liten positiv morot då diverse sjukdomar och konstiga skador bromsat min träning! Det här skulle verkligen göra oss gott! För att inte tala om kicken man får av nya, bra och snygga träningskläder, går så mycket lättare att träna då! Hoppas verkligen vi ses, annars varmt Lycka till! Kram Maria H.

  Maria Henrikson 2016-07-04 10:18:23
  Svara
 • Sedan jag flyttade till Stockholm i höstas har jag kommit av mig med löpningen då det har varit mycket med plugg, flytt, ny stad osv. Men nu i sommar känner jag mig taggad på att komma igång igen, för jag älskar ju löpning! Därför vore det perfekt att ha Midnattsloppet som en milstolpe (hehe) för min fortsatta löpning. Och att göra detta med min kompis är ju ett grymt kul sätt att umgås på!? Du verkar vara en skön person och det vore kul att träffa dig!

  Vera 2016-07-04 10:17:11
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag håller igång min träning i form av löpturer regelbundet, cirka tre gånger i veckan, men det händer att motivationen brister då träningsformen kan bli enformig. Annars älskar jag att springa – det ger mig tid att reflektera över mitt liv, andas frisk luft och få känslan av att jag verkligen tar ut mig. Extra roligt är det med en peppande kompis som springsällskap!
  Det skulle vara så roligt att vinna en plats på midnattsloppet med min bästa vän Clara. Det skulle ge mig en ny motivation att springa framöver då jag aldrig kommit upp i en mil tidigare, och ett perfekt tillfälle att tillsammans med min bästa vän och andra i teamet peppa varandra i mål!
  Ha det fint!

  Sofie 2016-07-04 10:03:15
  Svara
 • Hej!
  I år skulle det bli 5 året jag springer Midnattsloppet, Skulle vara kul att kunna fira det lite extra genom att springa med en vän och såklart dig. Jag har alltid som mål att försöka slå min tid från året innan. Det är alltid lite nervöst men motiverande. Vore toppen att kunna göra detta år till något speciellt och träna lite extra så jag kan nå mitt mål. Jag tycker alltid det är roligare att träna med någon och hoppas jag får lite extra krafter!
  Ha en toppen dag så kanske vi ses i Augusti! Så taggad:)
  /Bea

  Beatrice 2016-07-04 09:56:24
  Svara
 • Hej bästa Ida;) När jag hörde om detta så blev jag så taggad på att börja springa och träna, allt tack vare dej. Jag tränar två gånger i veckan badminton och löper två gånger i veckan. Jag har aldrig sprungit ett lopp så det skulle vara jätte kul att få vara med med teamet och dej. Det ända som är krångligt är att jag bor i Finland. Men jag skulle ändå komma, eller jag skulle göra allt för att jag skulle få komma. Jag vill ta med min bästakompis Celine. Hon har alltid varit en som ställt upp för mej och alltid hängt på i olika sammanhang. Det var meningen att vi skulle ha varit med i ett lopp men det ställdes in;((( Men detta skulle vara en grym upplevelse för oss båda att få träffa dej framförallt och att få springa ett lopp.
  Hoppas att du förstår mej och att det inte gör något att jag bor i Finland;)<3
  Hälsningar Malin Alén<3

  Malin Alén 2016-07-04 09:01:56
  Svara
 • Hej!
  Jag råkade ut för en brandolycka sommaren 2015 och var i god form just då men tappade all motivation och vilja att komma tillbaka. Genom vänner och familj har jag nu börjat komma tillbaka och idag är jag ofta på gymmet och springer en del. Det hade varit roligt att få ge mig själv en utmaning som heta duga och se om jag klarar det. Jag vill vara den forna tjej som sprang varje dag och gav allt i alla situationer. Glöden pyr i sinnet och viljan smyger sig sakta tillbaka. Jag skulle vilja springa med min mamma vid min sida som aldrig lämnat den, den starkaste kvinnan jag vet. Som alltid kämpar och ger allt. Vi hade mått bra av att tillsammans ta oss över ytterligare ett hinder i livsresan./ felicia Christenson

  Du skulle inte bli besviken!

  Felicia Christenson 2016-07-04 06:46:08
  Svara
 • Hej Ida! Min motivering; Jag älskar att träna och varje vecka tränar jag i gymmet, jag springer intervall-turer ute, jag dansar poledance och jag gympar i en gymnastikhall. Jag må röra på mig ofta men tyvärr lyckas jag inte ta mig ut och springa längre än max 5 km, ändå har mitt mål och min önskan varit sedan 1 år tillbaka att springa just Midnattsloppet. För att klara milen skulle jag behöva peppning och tips, samt min bästavän med mig. Min bästa tjejkompis som alltid peppar mig och skapar glädje och inspiration kring träning. Loppet skulle vara en riktigt rolig utmaning för oss båda och min önskan är att springa i mål med henne och tillsammans med dig Ida och Team Join The Movement. Ha det så bra! Kram /Claudia

  Claudia 2016-07-04 03:05:22
  Svara
 • Hej Ida! Superduper kul tävling.
  Jag är precis en tjej som du som älskar att träna, nästan i princip vad som helst, styrka som löpning, ensam eller som med flera men mitt huvudintresse är rodd. Fast jag har dock en underbar mamma som älskar att springa, och tyvärr då jag flyttat ifrån henne så kan vi inte träffas så ofta. Så detta skulle vara en sån kil grej att bara få göra tillsammans, få springa och ha en mysig tid! Håller alla tummar och tår jag kan 🙂
  Puss och kram, och älskar din blogg, youtube och allt vad du gör! Hälsa Pärlan med 😉

  Ebba 2016-07-04 00:57:26
  Svara
 • Hej!
  Först men främst vill jag säga vilken otroligt bra människa du verkar vara, du är nästan alltid positiv och verkar vara full med livsglädje och energi. Fler människor med samma inställning på livet som dig borde finnas.
  Sedan över det själva ämnet. Jag vill vinna en plats att springa midnattssloppet tillsammans med dig för att jag älskar att springa och framför allt på kvällarna, då blir det ju bara ännu mysigare att springa. Jag har sprungit ganska många lopp inom loppet att de senaste månaderna. Ex, vårruset, blodomloppet, sätar mara osv och känner mig i ganska bra form. Så det skulle vara så himla kul att kunna punkta av en till punk för midnattsloppet. Sedan är det ju bara en bonus att man får springa snyggt i adidas sättet och att få träffa dig såklart.
  Jag håller tummarna hårt för att ha chansen att vinna. /Evelina

  Evelina 2016-07-04 00:00:57
  Svara
 • Först och främst – tack för en bra blogg! 🙂

  Jag skulle vilja vinna två platser till midnattsloppet då det skulle bli en perfekt överraskning till min mamma. Jag själv springer och ser snabbt resultat när jag lägger ner tid medan mamma kämpar och kämpar utan att aldrig riktigt komma dit hon vill. Detta skulle komma som en perfekt liten motivationskick till henne för att ge 105% alla träningar under sommaren – och därmed äntligen få se lite resultat vilket skulle medföra ännu mer motivation och löparglädje inför hösten och vintern.

  Ha det fint!

  Unni 2016-07-03 23:46:56
  Svara
 • Hejsan Ida!!
  Löpning verkar såå kul, men jag har aldrig riktigt gett mig in på det trots att jag jättegärna vill. Jag tror att detta hade gett mig en liten push och kanske gör så att jag kommer igång med löpningen för en gångs skull!
  Det hade varit jättekul att vinna, först och främst för att få träffa dig men framförallt för att träna med dig!! Du har ett fantastiskt tränings- och hälsoliv och att få vara med om något från det hade varit sjukt roligt! Stockholm är en underbar stad och detta är ju ett fantastiskt sätt att få se mer av den. Jag vill gärna ta med en kompis som jag tränar 3-5 gånger i veckan med, mest för att vi har så hilma kul när vi tränar tillsammans men även för att jag vet att hon också gillar dig väldigt mycket!!
  ??

  Victoria 2016-07-03 23:10:03
  Svara
 • Jag skulle verkligen vilja springa Midnattsloppet! Jag älskar att träna o att få springa tillsammans med dig vore jättekul. Älskar dina videos o ditt sätt att se på mat osv. En annan anledning till att jag skulle vilja vinna denna tävling är att jag har en kompis som aldrig sprungit ett lopp förut. Hon säger alltid att hon har dålig kondition trots att jag vet att hon är väldigt tränad (vi tränar tillsammans). Om jag skulle vinna vill ja ta med henne och på såsätt visa att det kan vara kul att springa och dessutom att hon klarar av det. Överlag ser jag detta som en fantastisk möjlighet, jag får träffa dig (vilket känns helt overkligt), min kompis och jag får springa vårt första lopp tillsammans, vi får fina kläder från adidas (som för övrigt är mitt absoluta favorit märke när det kommer till träningskläder), jag får besöka Stockholm. Ja det finns hur mycket som helst som gör att jag skulle vilja vinna! Men det är inte bara tävlingen jag ser fram emot utan även de löpvideos som du kommer lägga ut! Du är bästa youtubern och bloggaren!! ilysm <333

  Agnes 2016-07-03 22:47:01
  Svara
 • Jag skulle vilja vara med i ditt lag och vinna kläderna för att jag är inte den personen som tränar direkt men jag känner att om jag springer det Midnattsloppet så kommer jag igång lite smått. Och dessutom vem vill inte springa med Ida Warg liksom. Jag skulle vija ha med mig min kompis Patricia La för att hon och jag har alltid sagt nu går vi en powerwalk och så hamnar vi på Espreso Haouse istället. Haha. Så om man skulle få chansen så skulle jag ta den. Hoppas att den som vinner få ha det superkul med dig och deras kompis. Detta var min motivering hoppas att du förstår mig Ida. Puss och kram / Nicole

  Nicole 2016-07-03 22:42:07
  Svara
 • I år var jag med på mitt första lopp någonsin. Jag är ingen tävlingsmänniska utan springer endast för känslan och endorfinerna som gör mig fylld av lycka. Bara att skriva detta gör mig näst intill tårögd.
  För FY sjutton vad härligt det var att umgås med en vän och springa bland massor av människor. Har aldrig varit så pepp på att springa som då.

  Jag vill mer än gärna uppleva detta igen. Inte bara för peppen utan även för att få ett litet upplyft efter denna intensiva jobb-sommar.
  Jobbar för att spara till resande, så är inställd på att jobba mycket i sommar dock skulle detta pris delta göra mig helt GALET glad och bli ytterligare en motivering till att fortsätta med allt jag gör!

  Minna 2016-07-03 22:23:11 http://mittkokoshjarta.se
  Svara
 • Jag och min kompis skulle bli superglada om vi fick chansen att springa Midnattsloppet!! Vi har länge tänkt att vi vill springa ett lopp tillsammans men har inte haft råd då båda vi går i gymnasiet och lever på studiebidraget haha.
  Och att på köpet få fina kläder gör saken bara ännu bättre! Det skulle vara superkul och även bra motivation till att dra ut och springa.
  Hoppas vi vinner!! Kram

  Lina 2016-07-03 22:18:13 http://nouw.com/linaedvinsson
  Svara
 • Heeey Ida ! Jag vill verkligen springa midnattsloppet för jag älskar löpning och träning i alla dess former! Jag är helt nyinflyttad till Stockholm och har precis gått med i Runday. Jag har alltid tänkt att jag ska springa midnattsloppet en dag och nu när jag bor här så känns det självklart att jag borde springa! Har hört så mycket positivt om stämningen och känslan under loppet! Att träna inför ett lopp är det bästa sättet att motivera sig och jag skulle verkligen vilja ta med min kollega som precis har kommit igång med löpningen på riktigt för första gången i hennes liv. Tror det skulle ge henne en extra kickstart, där hennes mål är att bli en bättre löpare. Att få springa i ett team skulle också vara huuur härligt som helst! Delad glädje är dubbel glädje 🙂

  Christine Fransson 2016-07-03 21:50:51
  Svara
 • Hej ida!

  Jag vill väldigt gärna vinna då detta skulle ge mig motivation till att träna ännu mera! Jag älskar löpning och springer väldigt mycket. Förra året var jag i min bästa form och anmälde mig till helsingborg maraton nu i höst. Men ganska kort efter det drog jag på mig en hälseneinflammation och fick vila i 12 veckor. Jag är i dagsläget långt ifrån mina gamla tider från förra året och motivationen långt ifrån den med. Jag skulle verkligen bli glad av att vinna de snygga kläderna och loppet skulle ligga perfekt i tiden inför mitt maraton som jag vill försöka klara av 🙂

  Kram på dig!!

  Moa 2016-07-03 21:45:18
  Svara
 • Hej Ida. Jag skulle vilja vinna för att jag tror på att testa nya grejer. Jag har sprungit ett tag och jag tränar friidrott flittit men är absolut inte i drömformen. Från början är jag kastare och det hade varit extremt kul att visa alla fördomsfulla människor där ute att kastare också kan springa. Eftersom man ofta föreställer sig kastare som stora, tunga och kraftiga nästan klumpiga. Det kan jag lova är motsatsen till vad andra egentligen tror. Eftersom jag tränat friidrott under många år och har varit med på de varse lag DM och kraftmätningar (lag tävling) så skulle jag säga att jag verkligen har lag känsla och älskar att peppa och jobba med andra människor. Jag älskar att springa på sena kvällar och springer också gärna när sjärnorna lyser på himlen därför tror jag midnatts loppet skulle passa mig. Jag tror det skulle vara kul att utmana och sticka ut!

  Enny Björk 2016-07-03 21:31:00
  Svara
 • Jag vill att jag ska vinna för att då blir vårt team bara inte det som snabbt kommer i mål, utan också det som har roligast! Jag behöver en rolig utmaning och detta är perfekt, samt att vi tillsammans kommer se riktigt fräna ut 😀

  Serafina 2016-07-03 21:24:25
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna eftersom det skulle vara perfekta tillfället att få med min kompis till ett lopp, för inte kan hon tacka nej om jag har vunnit en biljett till henne? Det vore väldigt kul och skulle nog motivera oss båda till att fortsätta och utveckla vår löpträning!

  Emma 2016-07-03 21:17:23
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag skulle vilja vinna denna drömvinst för att jag brinner för löpning. Jag älskar att springa men diverse skador har gjort att det blivit periodvis senaste åren. Nu har jag lyckats springa i ett par månader utan tårar och vad vore roligare än denna fantastiska utmaning ? Att dessutom vinna läckra kläder och få ta med en vän, låter ju för bra för att vara sant! Du inspirerar mig så mycket och jag läser din blogg varje dag. Jag vill gärna vara en del av ditt team:)

  Jenny Maaruf 2016-07-03 21:10:45
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag skulle helt enkelt vilja springa midnattsloppet för att jag älskar att springa i alla dess former! Antingen för en egen tankestund, för att bli av med ilska eller för att bli taggad med musik i lurarna. Midnattsloppet verkar som ett ASFETT lopp!!! Snygga kläder är alltid ett extra plus såklart, jag som är en fattig student som lever på studiebidraget springer fortfarande i mina gamla tröjor från mini maraton 2005 typ, haha.
  Tack för bästa bloggen, följt dig i flera år!
  Kram!

  Frida 2016-07-03 21:03:36
  Svara
 • Hej Ida! Jag är en tjej som älskar träning och hälsa och du är en stor inspiration. Har länge funderat på att anmäla mig till ett lopp så blev så glad när jag såg att du hade detta samarbete. Just nu tränar jag regelbundet ca. 3-5 gånger i veckan med både löpning och styrka och det skulle vara så roligt att sätta upp mål inför Midnattsloppet. Inte bara inför detta lopp utan även efter för att börja satsa mer på träningen.

  Kram!

  Malin Nilsson 2016-07-03 20:43:56
  Svara
 • Jag skulle jättegärna vilja vinna! Jag började springa 2012 och fann lyckan till det direkt! Sedan dess har jag sprungit 3ggr/veckan och att äntligen få springa ett lopp vore hur kul som helst! När jag började springa orkade jag knappt 1 km, men har under åren byggt upp min kondition och att få den här utmaningen vore en jättestor motivation och lycka för mig! Jag skulle ta med mig min storasyster som är den som fick mig att börja springa, och även hon älskar att springa men har knappt tid för det längre pga allt plugg!

  Sen skulle jag tycka just det här loppet vore superkul eftersom du ska springa det! Jag brinner för träning/hälsa och du har sen några år tillbaka varit min största förebild, så det vore minst sagt riktigt häftigt!

  Amanda Forsman 2016-07-03 20:34:10 http://amandaforsman.blo.gg
  Svara
 • Ida ❤️ Jag skulle så hemskt gärna vilja få en plats i loppet och ta med min vän Rebecca. Vi har precis funnit lyckan i att springa och vi sätter mål och springer endast tillsammans. Loppen skulle där med bli ett nästa mål tillsammans, vilken underbar tävling. Håller tummarna. Kärlek, från Pauline 🙂

  Pauline Langbo 2016-07-03 20:21:30
  Svara
 • Jag vill vinna dessa två platser till midnattsloppet då jag varje år springer loppet. Min ”vän” som jag skulle ta med är min pappa. Han har varit väldigt aktiv men har dem senaste åren gått upp en hel del så jag tror detta skulle kunna trigga honom att börja träna litegrann inför ett lopp som han och jag isf genomför tillsammans.

  Sandra 2016-07-03 20:11:52 http://www.halsojunkie.blogg.se
  Svara
 • Hej,

  Jag har det senaste 1,5 åren gått ner 38 kilo och sprang i höstas tjurruset.
  Midnattsloppet är ett lopp många människor refererar till som folkfest, glädje och gemenskap! Ett lopp som jag många år velat springa men inte kunnat.. Att få möjlighet att springa det och dessutom i fantastiska kläder vore helt fantastiskt! Även en bra motivation för att hålla vikten och bevara hälsan nu i semestertider!

  Allt gott!☺️

  Linda 2016-07-03 20:08:33
  Svara
 • Hej! Jag vill verkligen vinna de två platser till midnattsloppet!! Jag har haft jättebra kondition men nu de senaste månaderna så har det gått lite dåligt. När jag såg poster om midnattsloppet började jag tänka att jag måste förbättra konditionen och just nu med dina videos och med den här tävlingen känner jag jättemotiverande igen och har kommit igång med att springa nästan varje dag!! Om jag och min kompis skulle vinna, skulle det betyda så mycket för oss! Älskar dig!! ❤️❤️

  Isabell Kasesalu 2016-07-03 19:46:09
  Svara
 • Hej.
  Jag har varit ryttare hela mitt liv och ridit ganska höga klasser där, men för några år sedan tog min karriär slut då jag ramlade av så illa att axeln och knäet skadades. Min sena i knäet har tagit år av tårar och smärta att läka. Jag har gått ifrån att inte kunna gå till köket utan smärta till att äntligen äntligen kunna springa 1 mil utan att ha ont. Det är sån otroligt lycka som jag så gärna skulle vilja fira med att springa Midnattsloppet. Just de loppet och Göteborgsvarvet är något jag drömt om ända sedan jag kunde börja gå kortare sträckor.
  Jag har följt din blogg sedan olyckan och är så inspirerad av dig. Även om inte jag är personen som springer med dig denna gången så kommer jag helt klart att hejja på dig & alla andra duktiga deltagare. Alla springer för olika mål och i någons ögon är alla en vinnare, glöm aldrig det. Det är inte alltid pall platsen som är vinsten. ?

  Emelie 2016-07-03 19:01:52
  Svara
 • Jag vill vara med och tävla!:) Jag är en ung 3 barns mor som skulle älska att få komma iväg och vara med på Midnattsloppet. Den senaste tvillinggraviditeten har gjort så att löpningen hamnat lite på sidan, skulle därför uppskatta så mycket att få vinna det här:)

  Marlene 2016-07-03 18:46:13
  Svara
 • Hej ida!
  Jag och min vän skulle jättegärna vilja vara en del av teamet då vi båda brinner för löpning.
  Jag själv tycker att löpning gör att man känner sig fri på ett sätt samt att man blir så skönt utmattad av det och får rensa tankarna under löpturen. Jag är väldigt duktig på att övertänka saker så jag älskar just den rensande, utmattande känslan man får av löpningen, frihet är det jag känner.
  Min vän är också väldigt motiverande och är grym på att peppa och jag tror att vi alla i ett team skulle göra att du flyger fram under loppet! Vi alla peppar alla! Tänk vilken känsla loppet kommer ge, och känslan när man kommer i mål!
  Jag har aldrig sprungit ett millopp tidigare men har gått på löpträningar med Runacademy samt varit och löpt på Gran Canaria med Runacademy. Jag springer milen här hemma och min vän jag skulle vilja ta med har precis blivit av med sin astma så nu flyger hon fram också!
  Jag hoppas jag/vi får bli en del av teamet så vi alla kan få känna frihetskänslan, du kommer aldrig vilja sluta med löpning efter det! Kram / Natalie 😀

  Natalie Aggarwal 2016-07-03 18:26:19 http://nouw.com/natalieaggarwal
  Svara
 • Hej Ida, vad kul att du får chansen att göra detta tillsammans med Stadium och Adidas. Jag vet nämligen att känslan när man har gått i mål efter ett lopp på 10 km är helt magisk! Själv tävlade jag endel förra sommaren och skulle säga att det gick riktigt bra, tyvärr har jag nu tappat motivationen så det här vore verkligen det ultimata tillfället för mig! Vill verkligen ta tag i löpningen och om jag skulle få se fram emot att springa Midnattsloppet med Dig och resten av teamet tror jag inte att det skulle vara svårt! Åh vad kul det hade varit!!
  Kram Elvira?

  Elvira 2016-07-03 18:14:06
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har sedan ett tag tillbaka börjat följa dig här på bloggen och andra sociala medier och du har verkligen blivit en stor inspirationskälla.
  Jag har alltid varit intresserad av att träna både styrke- och konditionsträning. Att springa Midnattsloppet skulle vara riktigt roligt, det är även någonting som jag funderat på att göra under några år nu. Jag tror att det skulle vara en riktigt häftig upplevelse!
  Om jag vinner så skulle jag vilja ta med mig min pojkvän, vi tränar ofta tillsammans, men det var framförallt förut. Nu tränar vi tyvärr allt mer på olika tider. Om vi skulle få möjlighet att springa Midnattsloppet tillsammans tror jag att detta skulle vara bra motivation för att börja träna tillsammans igen med vårt gemensamma mål!
  Ha de bra!
  Kram Sara

  Sara G 2016-07-03 18:06:56
  Svara
 • Ja har en kompis som har tjatat på mig i flera år om att springa lopp med henne. Hon har gett upp nu hehe… Hade varit kul att överraska henne med detta. För första gången på väldigt länge blev jag peppad att springa efter att ha sett din video. Detta var sparken i baken jag behövde!!

  Camilla 2016-07-03 17:14:20
  Svara
 • Hej Ida! Jag skulle såå gärna vilja vinna dom där två platserna till midnattsloppet för att jag äääälskar löpning. Jag tränar det flera ggr i veckan, var av några pass gör jag med en underbar människa som alltid peppar mig i spåret. Tillsammans har vi sprungit många lopp, både 2, 5 och 10 km, men endast på hemmaplan. Det skulle vara en sån upplevelse att få åka iväg tillsammans med henne och göra det vi älskar i en ny terräng i matchande kläder. 10km är ett nytt trappsteg vi nådde i år, men fortfarande något vi vill förbättra oss i så detta skulle passa perfekt som slutmål. ?

  Maya 2016-07-03 17:12:35
  Svara
 • Jag vill vinna för att mitt mål är att springa milen på under 40 minuter och detta skulle vara ett perfekt tillfälle att få göra det på!

  Märtha 2016-07-03 17:07:29
  Svara
 • Jag skulle bli överlycklig över att kunna överraska och pigga upp min vän Gunilla genom att ta med henne på Midnattsloppet. Det var länge sedan vi hade något roligt lopp att se fram emot! Så *hoppas* hoppas* hoppas*

  Johanna Halsius 2016-07-03 16:56:52
  Svara
 • Jag skulle vilja springa med dig i loppet för att jag älskar dina videos och dig hahah… Och för att jag aldrig har sprungit ett lopp och skulle väldigt gärna vilja göra det.

  Alexandra 2016-07-03 16:56:19
  Svara
 • Jag är en 18 årig tjej som alltid tränat och hållit igång. Jag springer runt 5km några gånger i månaden och har milen som mitt mål. Vet dock inte riktigt hur jag ska klara det, känns som ett stort steg att ta. Att få vara med i ett ”lag” och springa midnattsloppet hade definitivt givit mig den motivationen och extra styrkan till att öva mer och tillslut förhoppningsvis klara milen i och med loppet. + Älskar Adidas outfiten!
  Håller tummarna på att jag vinner 🙂 KRAM och hälsa pärlan! #veganpower

  wilma 2016-07-03 16:23:55
  Svara
 • Hej jag är galen i löpning för ett år sen fick jag veta att jag har Asma Och att de kommer att och bli svårare att springa men jag gav aldrig up och fortsatt föra sommaren gick jag på ett löpnings kolo där trefa jag min ven som är lika galen i löpning som jag. Vi båda vill jätte gärna vara me i dit lag och få shanen att springa med just dig. VI HOPPAS PÅ ATT VINA ILYSM <3 <3 <3

  Nadine 2016-07-03 16:15:52
  Svara
  • Svar på Nadines kommentar.

   Vi är lika galna i löpning som i dig fast lite mer i dig så klart ilysm❤️❤️❤️❤️❤️❤️

   Nadine 2016-07-03 16:22:30
   Svara
 • Hej finaste Ida!

  Jag skulle gärna vilja vara med i loppet för att jag nu under 2 års tid utretts för mina andningsproblem som gjort att jag inte har kunnat springa alls. Men nu har jag fått bättre ordning på problemet och vet hur jag ska göra för att kunna anstränga mig fysiskt. Att få vara med och springa skulle vara en stor motivation och en grym kick off för mig att komma igång med löpningen igen!

  Hoppas vi ses!❤️
  Kram

  Malin 2016-07-03 16:07:35
  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja vinna?? jag och min kompis tränade mycket ihop när vi var yngre men nu har inte hi setts lika mycket senaste tiden. Det här är chansen att föra ihop våran springduo igen och klara vårt första men förhoppningsvis inte sista långlopp tillsammans?‍❤️‍? att göra det tillsammans med massa andra grymma personer gör bara upplevelsen ännu bättre!????
  Massa kramar till dig Ida och alla andra där ute???

  Josefine 2016-07-03 16:07:28
  Svara
 • Kul tävling!

  Min kille Tobias är löpare. Sprungit maraton i olika städer och är verkligen hur duktig som helst. Innan jag träffade honom hatade jag att löpa och hade aldrig sprungit milen. Han peppar mig och får mig att tycka löpning är kul, vilket är något nytt för mig. Jag har precis klarat milen under timmen och det vore så kul att springa detta lopp för att bevisa för mig själv, hur grym jag blivit. Med mig som löpvän skulle jag ta min löpcoach Tobias.

  Håller en tumme och hoppas på vinst. DÅ jäklar.

  Julia 2016-07-03 15:57:54
  Svara
 • Jag skulle gärna vilja vinna eftersom jag ofta saknar motivationen till träning. jag har sprungit lopp och tävlingar förut som jag har tyckt varit väldigt roligt och man har blivit peppad av alla som har varit där. jag tävlar och tränar orientering och när jag väl är ute och tränar tycker jag att det är väldigt kul. midnattsloppet verkar som en superrolig utmaning som jag tror skulle bli jätterolig eftersom det är s många som springer det!

  Nike Pruth 2016-07-03 14:09:43
  Svara
 • jag är en tjej som älskar att träna. Just löpning har aldrig varit min grej, jag tränar själv 6 gånger i veckan då jag även spelar hockey. Jag skulle vilja vinna denna tävling just för att se hur andra tränar men även för att få en fantastiskt upplevelse med personer som lever annorlunda och tränar på olika sätt. Jag har aldrig sprungit ett lopp förut men det är något jag verkligen vill göra! Om jag skulle vinna skulle jag ta med en av mina vänner som heter Maja, vi har aldrig tränat ihop pga att vi bor i olika städer och just därför skulle det vara roligt att få uppleva det tillsammans med henne innan vi tillsammans flyttar till samma stad för att börja gymnasiet. ?

  Ellinor 2016-07-03 13:45:24
  Svara
 • Hej bästa Ida!
  Jag skulle vilja vinna för att jag älskar att springa, jag har tänkt att delta i Midnattsloppet flera gånger men det har aldrig blivit av för att jag inte haft någon att åka dit och springa med tyvärr. Så detta hade varit så kul att fä göra! Jag älskar verkligen att springa lopp och springa på natten hade ju varit jättekul att testa på! ❤️

  Moa, 15 år 2016-07-03 13:44:21
  Svara
 • Hej fina Ida!
  Jag vill vara med och tävla om en plats i midnattsloppet. Jag älskar att träna, framför allt att springa. För tillfället går det en aning segt med löpningen men jag är på gång snart igen- och att ha ett lopp inbokat skulle verkligen höja min motivation rejält samtidigt som det skulle bli så mycket roligare att springa!
  Om jag skulle vinna skulle jag tagit med mig min mamma som älskar att springa. Vi skulle bli ett bra team tillsammans, jobba mot samma mål och sedan ha en mysig weekend när loppet är. Det skulle vara så galet kul!

  Håller tummarna. Ha det så gött!

  Selicia Strindlund 2016-07-03 13:35:03 http://nouw.com/seliciastrindlund
  Svara
 • Hej Ida!!
  Har alltid sprungit mycket men på senaste år så har det bara blivit mindre och mindre. Älskar att springa och tycker det är rolig, men efter att inte ha sprungit så mycket på senaste är inte konditionen den bästa. Har varit med på ånga få lopp som varit på 5 km men att kunna springa en mil är målet. Jag vill så gärna bli bättre på att springa så dina videos kommer ge mig både pepp och inspiration till att vilja börja med löpningen igen. Mina knän har skadats därav att jag hållit upp med träningen men nu tränar jag upp mina knän och de är snart bra så jag kan börja med löpning igen. Att få vara med på midnattsloppet skulle vara en dröm inte bara att få springa utan även upplevelsen. Att vara med och springa en mil och att man tränat mycket innan så att man väll klarar det då och är så nöjd. Jag vill ha något mål för att jag ska klara av en mil, jag behöver något att se fram emot för att kunna träna så pass mycket så jag klarar milen. Min pappa kommer köra skiten i mig om jag väll kommer såriga som jag gärna vill så både springa en mil och midnattsloppet är en dröm som jag hoppas kommer gå i uppfyllelse och att man sen kan känna sig så nöjd.
  Kram Emilia

  Emilia 2016-07-03 13:33:41
  Svara
 • Jag har själv sprungit midnattsloppet de två senaste åren (och jag är verkligen ingen löpmänniska i vanliga fall). Men jag kan säga att det är bland det roligaste jag har gjort! Stämmningen är helt magisk och all pepp man får av publiken och alla löpare är otrolig. Oavsett hur trött man än så finns det ingen tanke av att ge upp.
  I år har jag dock inte anmält mig till midnattsloppet då jag inte har hittat något motivation till att börja gå ut och löpa. Och som alltid för mig under sommaren blir träningen dessvärre lite drabbad. Men jag vet att om jag har ett lopp och ett mål att sträva efter kommer träningen komma automatiskt. Därför skulle det vara perfekt att vara flera som kan motivera och peppa varandra, därför vill jag vara med i team join the movment. Med mig på midnattsloppet skulle jag ta med mig min bästa vän och stöttepelare i livet, min mamma.

  Rebecka 2016-07-03 13:33:38
  Svara
 • I flera år jag jag följt dig och dina inspirerande inlägg om träning och kost. Jag håller mig motiverad årets alla årstider, oavsett regn, snö eller frost.
  Att få springa Midnattsloppet skulle vara en dröm som blir sann. Trots att jag har två tarmsjukdomar ska jag visa att jag kan.
  Jag håller nu tummarna att jag blir en av de utvalda. Då lovar jag att springa och ge allt, tills mina muskler känns malda. 🙂

  Med vänlig hälsning, Rebecca

  Rebecca Borg 2016-07-03 13:22:34
  Svara
 • Hej fina Ida!
  Jag skulle så gärna vilja vinna en plats i loppet, jag försöker jobba upp min kondition och ett lopp vore perfekta motivationen till att göra det. Jag har aldrig sprungit en mil förut så vore riktigt kul att klara av att göra det och skulle kännas så coolt och mysigt på samma gång att springa mitt i natten. Hoppas verkligen att jag kan få vinna ?

  Beatrice Olsson 2016-07-03 12:53:30
  Svara
 • Jag var anmäld till Midnattsloppet den 13 augusti, med min pojkväns familj! Var riktigt taggad eftersom det är mitt första tävlingslopp och jag har tränat som en galning inför detta, men dan före midsommar gjorde han slut och det ser inte ut som att jag skulle kunna fara med dom.. Och jag som verkligen ville springa!! Jag tror jag skulle behöva den här tävlingen för att få visa att jag kan, nu efter alla veckors träning som jag gjort, vill inte att det ska gå till spillo.. Tack

  Maja öberg 2016-07-03 12:51:02
  Svara
 • Jag vill springa midnattsloppet med en vän och dig, därför att vi jobbar så mycket och behöver springa ibland för att varva ner och få energi. Att springa ger mig glädje och det skulle vara kul att springa et lopp, framför allt midnattsloppet som jag aldrig testat.

  Veronica 2016-07-03 12:45:14
  Svara
 • Detta skulle vara kul,
  att springa en mil på hjul.
  Jag velat länge har,
  att till Stockholm på lopp få fa.
  Då jag från Finland är,
  skulle Stockholm bli mej kär.
  Då finlandsskogar jag ofta ser,
  Skulle Stockholm ge mig mer.
  Jag min bästa vän tar med mej,
  om jag då får vinna sej.
  Jag på länk ofta far med vänner,
  även då regnet öser ner.
  Då vi ej mycket pengar har,
  Vi ej på lopp råd har.
  Tack och hoppas jag vinna ska,
  Jag då på loppet ge allt ska.

  Anne 2016-07-03 12:43:22
  Svara
 • Hej Ida! Jag skulle vilja vinna så att jag kan ta med min syster (min bästa vän) på midnattsloppet. Vi hade anmält oss till stadsloppet, men det krockade med en resa till Gotland tyvärr… Jag springer ganska mycket och har tidigare varit med på andra lopp t.ex göteborgsvarvet. Min syster däremot har aldrig sprungit ett lopp och har ingen vidare konditon, MEN det vill jag ändra på och hon också! Allt hon behöver är lite motivation och att ha ett mål är helt klart nyckeln till det. Tillsammans skulle vi kunna träna inför midnattsloppet, vilket skulle vara jättekul. Man vinner ju dessutom en outfit från adidas, som är såååå snygg!!

  Lovisa 2016-07-03 12:37:37
  Svara
 • Ida,
  För ett år sedan var jag väldigt otränad, jag kanske bara sprang 2km 1 gång i veckan och hade 2 simträningar men oftast gick jag bara på en av dem för att jag var för lat och inte riktigt orkade. Sen blev en massa ångest pågrund av de missade träningarna som jag skulle ha gått på. Ett problem var att jag åt alldeles för mycket socker per dag och de kan ha varit en av faktorerna som gjort att jag inte orkat lika mycket. Och jag kände bara att jag kunde bättre och att jag kunde försöka mer.

  Men nu efter ett år är jag en ny person som tränar 3-5 gånger i veckan, bl.a en massa träningspass från Les Mills som Sh’bam och BodyAttack, aerobics, muskelpass och tabata. Plus simträning två ggr i veckan. Som verkligen har gett mig resultat. Nu mår jag bättre än någonsin och det skulle verkligen vara en bekräftelse om jag vann och fick vara med och springa en mil med er.

  Jag skulle ta med mig min kompis som inte skulle ha fått råd att deltaga i midnattsloppet och det skulle ha gjort henne jätteglad att få springa det! /Elsa

  Elsa Centerstam 2016-07-03 12:30:10
  Svara
 • Mot löpning finns det en sorts hatkärlek som alltid slutar med ett leende på läpparna. Jag skulle skutta av lycka om jag får rocka en ny träningsoutfit när jag springer ett härligt lopp , ett bra avslut på sommarens ledighet.

  Elin Svanborg 2016-07-03 12:27:50
  Svara
 • Hej Ida och tack för en grym tävling!
  Jag skulle helt klart vilja ta med min kära mor som är mest vältränad i min familj. Hon jobbar som instruktör och pt, något som hon älskar är att gå ut och löpa av sig. Så efter allt hon gör för mig med att ställa upp och alltid finnas där, vill jag nu så gärna vinna denna tävling för både henne och mig! Dessutom har jag själv aldrig fått springa Midnattsloppet! Skulle verkligen vilja göra det, utmana mig själv och göra något minnes fullt tillsammans med min mamma! Outfiten är ju en ren bonus!! Kram

  mimmi B 2016-07-03 12:23:52
  Svara
 • Jag skulle verkligen vilja vinna då jag precis har hittat min väg till löpningens hjärta! Jag har sprungit några gånger och ligger då på runt 6 km. Jag tror verkligen att detta kommer sporra mig att köra milen och skulle älska att få springa med min bästa vän Amanda för jag vet att hon behöver det. Likadant för henne är det för mig att träning och löpning får en att må bra och jag blir en så otroligt mycket bättre, mer produktiv och lyckligare människa.

  Ida schinkler 2016-07-03 12:12:48
  Svara
 • hej Ida! jag vill mer än allt vinna denna tävling. jag har varigt vegetarian nu i lite mer än ett halvår och för en vecka sedan så tog jag steget att bli vegan. det har funkat hittills. jag hade inte klarat det utan ditt stöd. du är min första och ända förebild. så sjukt bra människa. jag tycker att jag och min kompis ska vinna denna tävling eftersom vi varigt vänner i 6 år och varigt där för varandra i vått och torrt. vi har både kämpat med på sätt och vis samma sak men ändå helt tvärtemot. vi båda har kämpat med våra kroppar. jag haft ångest över min ”överviktiga” kropp enligt mig. och min kompis med sin ”underviktiga” kropp. nu efter alla dessa år så har vi kommit igång och vi hjälper varandra hon motiverar mig med kosten, att tex byta ut lördagsgodiset till frukt och läsken till vatten. jag motiverar henne till bra kost. äta mer och rätt. vi hjälper varandra och vårt självförtroende har blivit så mycket bättre. vi börjar vänja oss vid våra kroppar och att vara nöjda. vi vill vinna denna tävlingen, för 1. att träffa dig (den underbaraste snällaste finaste tjejen) 2. få motivationen att börja springa, å löpa ute. 3. att få uppleva denna dag som aldrig kommer glömmas. vi älskar dig och du är våran förebild. världens bästa Ida!

  milaya 2016-07-03 12:08:51
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag och mina kompisar åker till Småland snart och har bestämt oss för att träna lite varje dag på ett eller annat sätt! En av dem som åker med mig brukar springa lopp och har inspirerat många till att vilja börja springa! Att vinna denna plats till Midnattsloppet skulle va grymt kul och jag skulle kunna få ett resultat på min träning och får facit på vad jag behöver träna på! Jag tror även jag hade lyst upp Midnattsloppet som aldrig förr med min glädje och nu även kanske med en vinnande outfit som skulle få mig till vinnare i vilket fall som helst!
  Puss <3

  Smilla Gustafsson 2016-07-03 12:04:21
  Svara
 • Varför just jag ska vinna?

  Jo, för att jag är en ung frisk tjej med många mål här i livet, stora som små. Jag springer en del, ca 2 ggr i veckan med min mamma, det är liksom en grej vi har tillsammans. Det är också henne jag skulle ta med mig på detta lopp om jag skulle vinna. Förutom löpning så älskar vi shopping, o träningskläder. Nike, soc & Adidas är favoritmärken för oss. Och ja…, den bästa shoppingen finns ju i Stockholm som vi alla nog vet? Det här loppet känns liksom helt perfekt för mig och min mamma, att få ha lite kvalitetstid i huvudstaden samtidigt som vi tränar o älskar våra kroppar samtidigt, helt klart bästa kombon. Jag har sprungit mini marathon som liten men på senare dagar har jag inte satsat så mycket på löpningen på samma sätt som förr även fast jag fortfarande springer, därför skulle det också vara så sjukt roligt att få springa ett lopp med dig som är en av mina favorit YouTuber och min idol, få tillbaka gamla löparminnen och förhoppningsvis hitta tillbaka till att börja träna/ springa lopp igen.

  Tack för en underbar blogg & Youtube och för din positiva energi. Du är underbar!!

  Ebba Thielebeule 2016-07-03 12:00:37
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag skulle mer än gärna vilja delta i Midnattsloppet. Under denna sommar har jag inte så mycket planer pågrund av ekonomin. Så det skulle verkligen vara såå såå kul att få komma iväg lite. Jag har hittills under sommarlovet inte tränat så mycket, men har börjat lite smått. Så skulle verkligen vara jätte kul att få komma i gång igen. Jag tror att detta lopp skulle göra mig ännu mer motiverad och positiv till min träning vilket skulle bidra till ett gladare jag. Jag har även en kompis som skulle älska detta, honkänner ungefär samma sak som jag. Skulle vara så kul att få överraska hon och bjuda med henne på denna lilla resa till Stockholm. Håller tummarna! puss och kram

  Elin 2016-07-03 11:58:28 http://www.devote.se/elintengelinn
  Svara
 • Hej fina ida! Jag önskar att jag vann denna tävling för att min äldsta barndomsvän som jag tappade kontakten med i några år har äntligen hört av sig till mig. Det vore roligt att ta med henne på ett lopp då vi tränade fotboll som små. Och självklart kul att springa ett lopp tillsammans med sin äldsta kompis och prata igenom åren vi har missat ifrån varandra. Jag hade blivit så glad ifall jag fick bjuda henne på detta fantastiska lopp. Puss o kram

  Julia Berglund 2016-07-03 11:49:33
  Svara
 • Hej Ida!
  Detta är verkligen en drömtävling för mig! Jag och min pappa har börjat löpträna tillsammans. Otroligt kul och praktiskt att kombinera träning med kvalitetstid 😀 Vi har satt upp som mål att klara milen i augusti (vi är precis som du inte några vana löpare). Att ha ett lopp i sikte vore den ultimata moroten 😀 Om jag vinner med denna motivering skulle jag ta med mig min pappa. Och förutom att vi skulle få ett minne att dela för livet skulle vi även bidra till den enormt goda stämningen som jag har förstått att det är under loppet! 😀
  Heja dig Ida, du är bäst!

  Cornelia Särnbratt 2016-07-03 11:43:31
  Svara
 • Det skulle vara jätte roligt att vinna en varsin startplats till mig och min vän eftersom vi båda två är väldigt träningsintresserade och har under några år har pratat om att delta i detta event som en rolig grej men hittills har det inte blivit av. Att vinna dessa startplatser skulle även bidra till att jag har en anledning att lura med min vän på olika löppass eftersom hon annars tränar styrka och kanot medans jag är mer focuserar på löpträning. Sen skulle jag även behöva nya fräscha träningskläder och som fattig student är ekonomin knaper så några nya fina kläder är inte prioriterade.

  Moa 2016-07-03 11:43:15
  Svara
 • Vilken rolig tävling, jag skulle mer än gärna vilja vara en del av ditt, stadiums och adidas team. Jag har många gånger funderat på om jag ska springa midnattsloppet men det har aldrig blivit av då jag inte fått med mig något att springa tillsammans med. Så att få möjligheten att genomföra detta lopp med ditt team skulle vara otroligt kul och motiverande.
  Jag håller dessutom på att genomföra tjejklassikern och att springa Midnattsloppet skulle vara den ultimata uppladdningen för löpningen som jag ska genomföra i september.
  Kram

  Wilma Tilling 2016-07-03 11:41:46
  Svara
 • Vore en toppenupplevelse att vinna en plats på midnattsloppet tillsammans med en vän! Åker annars bara till Stockholm för shopping men träningsälskare som jag är vore det underbart att få uppleva stockholm på ett annat sätt och tillsammans med en nära vän så kan det inte bli bättre! Håller alla tummar och tår!

  Kram!

  Sofia 2016-07-03 11:31:00 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara
 • Hej wargen!!

  Jag skulle jätte gärna vilja delta i detta lopp och dela denna upplevelsen tillsammans med min mamma! Detta för att vi båda kämpat med träningen och vikten under längre period hade det varit kul att springa ett lopp när man äntligen är i god fysik att kunna göra detta!
  Jag hoppas jag och mamma får chansen att va med i Team join the movement tillsammans med många andra och kunna skapa ett nytt kul minne ihop!

  Kram, spring lugnt!??????

  Veronica 2016-07-03 11:21:50
  Svara
 • Hej!
  Skulle vara super duper roligt att springa Midnattsloppet, är precis i uppstarten med att träna inför Tjejmilen.
  Då jag just nu är sjukskriven för diskbråck i nacken och löpning är enda gången jag är näst intill smärtfri så skulle jag mer än gärna ha någon mer morot att gå ut att springa inför.
  Håller nu mina tummar och tår ?
  Tack för en inspirerande blogg

  Camilla 2016-07-03 11:15:51
  Svara
 • För det verkar sånt kul sätt att uppleva o njuta av Stockholm på. Själv bor man här o stressar fram o tillbaka och vill hitta tillbaka till träningen så vore skönt att ha ett mål att se upp till som ML.

  Sandra 2016-07-03 11:00:08 http://www.sandradiaz.se
  Svara
 • Hej, jag vill vinna en plats i teamet då jag vill hitta motivationen till att vilja ut och springa och träna. Har inga problem när jag väl kommer ut men det är att hitta dendär tanken som gör att man vill lära sig springa snabbare, effektivare och bättre. När jag kommit hem efter några km löpning så känner jag nästan genast att de inte bara påverkar kroppen fysiskt utan också sykist. Det är en känsla jag vill kunna känna oftare, men då krävs det lite motivation!

  Ellen 2016-07-03 10:59:34
  Svara
 • Hej
  Vill ge detta till min kompis , för en fortsatt inspiration på hennes viktresa 🙂
  Jag vill ställa upp o springer för hennes skull för att peppa henne till att börja springa mera
  Och dom underbara snygga kläderna från Staduim , vill vi gärna visa upp i löparspåret, dom är ju grymt snygga . Love IT ?

  Michaela lundberg 2016-07-03 10:53:04
  Svara
 • Hej Ida! Blev grymt taggad på den här tävlingen. Jag har haft en tuff vår med sjuka anhöriga, nytt krävande jobb, en diagnostiserad sjukdom som jag är på väg ur, skadedrabbad osv. Nu börjar jag känna att jag är tillbaka på banan igen men då jag jobbar extremt mycket i sommar känner jag att det hade varit fantastiskt att ha något att se framemot när min semester väl kommer (får semester precis innan midnattsloppet går av stapeln). Nu när jag äntligen är skadefri och har fått ”godkänt” att träna efter en tids sjukdom hade detta varit ett perfekt mål att träna inför. Har känt mig lite nere efter denna tuffa våren och har blivit uppmuntrad att hitta något att se framemot och detta lopp och grymt snygga träningskläder tror jag är precis vad jag behöver. Är normalt en glad och sprallig tjej som älskar att springa och kan inte tänka mig ett bättre sätt att spendera den 13e augusti på än att springa Midnattsloppet i Stockholm tillsammans med Team Join The Movement. Att dessutom få bjuda med min lillasyster som har ställt upp oerhört mycket för mig under denna tid hade varit helt fantastiskt. Ser redan nu framför mig hur vi, iklädda snyggaste träningskläderna, springer ihop med er- vilken gemenskap och vilken glädje när vi triumferande springer över mållinjen!

  Ida L 2016-07-03 10:51:34
  Svara
 • Jag och min kompis Josefin har altid varit tajta och har tränar tillsammans både på våra skidor och barmarken. Hon bor drygt en timme bort så vi har en bit och åka om vi ska träffa varandra när det inte är skid träning eller tävling. Nu ska hon börja på skidgymnasium och då skulle jag vilja ta vara på den tid som är kvar innan hon flyttar. Eftersom ett skidgymnasium innebär att träna hårt och ha bra kondition skulle det vara kul att uppleva det tillsammans och få träning på samma gång. Jag ska även söka skidgymnasium i höst och måste då träna för att ha en bra kondition.?

  Ellen Robèrt 2016-07-03 10:47:39
  Svara
 • Hej bästa Ida! jag älskar att springa, jag sprang midnattsloppet förra året i Stockholm och det var de roligaste jag gjort, stämningen är ju så underbar, massa folk runt om kring och något som händer hela tiden. Sen är det en bra morot, att ha ett lopp att springa i slutet av sommaren betyder att man måste träna mycket innan, då tar man sig ut lättare. Sen skulle det vara himla mysigt att fä åka till Stockholm en weekend när jag bor väldigt långt ifrån. Kramis!

  Lisa Berglund 2016-07-03 10:45:33
  Svara
 • Hej finis!
  Hoppas att ni hade kul igår på volleybollen ?
  Dopet gick toppen ??
  Ja har kommit igång med löpningen riktigt bra som du vet och känner att de hade vart såå kul att få springa Midnattsloppet med dej ? Framförallt efter vi pratade om de sist ? Jonatan e oxå sugen så de hade vart så kul att vinna, plus att vi får tillfälle att hänga ??
  Vi ses och hörs!
  Puss å kram / Anna

  Anna ☀️?✌?️ 2016-07-03 10:45:28
  Svara
 • Hej Ida!
  För 4 år sedan skadade jag mitt knä och blev tvungen att gå på kryckor, knäskålen gick ur led och en bit inne mitt knä lossnade. Jag har gått på rehab under alla dessa år och för bara några månader sedan började det gå för mig att springa igen och det var en obeskrivlig känsla!!! Jag har haft en vän vid min sida som hela riden pushat mig så jag orkat fortsätta kämpa med min rehab. Jag hade så gärna velat ta med henne och springa Midnattsloppet, bara för att JAG KAN och även för att tacka min vän för allt hon gjort för mig!

  Din blogg är världsbäst och älskar dina vloggar.
  Kramisar från Sara

  Sara 2016-07-03 10:45:02
  Svara
 • Hej! Jag har löptränat ett tag och aldrig sprungit ett lopp så jag skulle tycka det skulle varit roligt att delta i ett lopp. Men allra helst hade jag velat vinna platserna åt min kompis som precis har börjat sin resa mot ett hälsosammare liv, från att ha ätit godis och druckit läsk varje dag och i princip aldrig tränat, till att börja löpträna. Att få göra midnattsloppet tillsammns med henne vore en dröm och det skulle vara kul att få ge henne en liten present efter all hennes slit och jobb.

  Kram

  Emmy 2016-07-03 10:42:02
  Svara
 • Efter att nu ha tränat löpning ett tag känner jag mig redo att delta i ett lopp, och midnattsloppet vore ju en perfekt början! Att få komma till Stockholm med en vän och springa en mil strax innan skolstarten låter toppen!

  Matilda 2016-07-03 10:29:16
  Svara
 • Jag vill gärna vara med och tävla! 🙂
  Jag & min bästavän sprang Midnattsloppet tillsammans för två år sedan men då i maskeraddelen. Det var en 20års present från henne och vi var utklädda till Bröderna Fluff, ett av många minnen vi har tillsammans. I år skulle hon springa Sthlm Maraton men fick ställa in i sista stund. Därför skulle jag vilja överraska henne med att springa detta lopp igen, tillsammans! Även jag har gått i tankar om att springa Midnattsloppet i år men inte riktigt beslutat mig helt så det här skulle vara en sporre till att springa det!

  Madde M 2016-07-03 10:27:58
  Svara
 • I höst flyttar min vän 130 mil bort och en av våra gemensamma intressen är träning. Så det här hade varit en rolig grej att göra ihop innan hon flyttar. 🙂

  nina filipsson 2016-07-03 10:22:07
  Svara
 • I våras drog jag på mig en skada i fotlederna efter att ha sprungit lite mer än min kropp klarade av. Det ledde till att jag fått vila från löpningen i några månader vilket varit lite tråkigt… Men nu är jag äntligen igång igen och är glad för att jag kan springa igen utan att ha ont! Att springa är det bland det absolut bästa jag vet, det är verkligen terapi för själen och jag älskar att springa i skogen med min mamma medan vi småpratar och umgås. Just nu skulle vi nog båda behöva en sporre till att ta vår löpning ett steg längre. Midnattsloppet vore perfekt för oss att träna för. En lagom lång sträcka som vi under sommaren kan bygga upp våra kroppar för att klara av. Det skulle nog motivera oss att ta oss ut även på de pass som känns lite extra motiga, för då vet vi vad vi har att se fram emot.
  Att dessutom få springa i så tjusiga kläder från adidas skulle få oss att susa fram i natten och hjälpa oss att tillsammans klara en hel mil! Vi vill verkligen detta.

  Lovisa 2016-07-03 10:18:14 http://nouw.com/hedlundlovisa
  Svara
 • Kul tävling. Tänkte anmäla mig och min dotter till midnattsloppet men inte gjort det jag vill göra den här starten för att kunna träna, umgås och göra något tillsammans. Förhoppningsvis så fortsätter vi träna tillsammans vilket skulle vara underbart.

  Linda 2016-07-03 10:16:54
  Svara
 • Jag vill vinna platser i Midnattsloppet tillsammans med min mamma. Vi har nämligen precis pratat om att springa loppet, men då vi ville ta med ett par stycken blev det lite dyrt. I vår familj springer vi mycket och alla kämpar på sin egen nivå, och alla gör det för att må bra och för att få så bra hälsa som möjligt. Därför skulle det vara perfekt att springa ett lopp i mitten av augusti, som motivation nu under sommaren och att kunna kämpa mot ett mål.
  Dessutom kan vi motivera varandra i familjen och då kan löpningen ge oss både förbättrad hälsa och en bättre gemenskap!

  Irmelin 2016-07-03 10:16:22
  Svara
 • Jag har aldrig varit en riktig löp-människa, men du motiverar mig värkligen????
  Att springa detta lopp skulle ju såklart vara MYCKET motiverande och jag skulle nog börja springa mycket mer me hunden eller så?
  Och asså hur snyggt kit?¿?
  Det skulle bli mitt alra första lopp??
  Och super kul samarbete, älskar asidas och stadium?? älskar dig Ida och tack för att du lyckads få ut mig ur sängen och lägga ifrån chips påsen?? TAAACK?

  Angeli 2016-07-03 10:13:59
  Svara
 • Jag vill vinna en plats åt mig och min kompis Ida för att vi delar träning och hälsa intresset, du är våran inspiration och det skulle vara superroligt att prova att springa ett lopp för att se om vi skulle tycka det var roligt. Kanske blir ännu en träningshobby tillsammans ?

  Lina 2016-07-03 10:13:43
  Svara
 • Hej! Jag blev så himla glad när jag fick höra att det var just midnattsloppet som du skulle spring! Det verkar så himla häftigt att springa på natten. Jag springer ganska mycket och tävlar en del också men midnattsloppet har jag aldrig sprungit förut. En mil är ganska långt för mig också, jag är bara 15 år. Jag vet inte om det är någon åldersgräns på just midnattsloppet men jag vet att jag klarar en mil… Ifall jag får hänga med er att springa så ska jag ju absolut ha med mig någon vuxen!! Hoppas vi ses! Kram Nannie Johansson

  Nannie Johansson 2016-07-03 10:13:05 http://nouw.com/nanniejohansson
  Svara
 • Jag hade gärna sprungit med er men bäckenet bråkar med mig och jag kan inte springa alls just nu 🙁 Nästa år! Lycka till allihopa <3

  Annika- gravid med fyran 2016-07-03 10:10:38 http://annikalarsen.se
  Svara
 • Det skulle vara helt fantastiskt att få vinna då jag älskar och springa men har aldrig sprungit ett lopp,Plus att man får ta med sig en fantastisk kompis att springa med. Det är extra roligt och spännande om man springer på natten oxå. Om jag skulle ha chansen att vinna detta lopp skulle det bara motivera mig ennu mer till att springa i vardagen! Att vinna hade varit som en dröm som kom i uppfyllelse.

  Julia E 2016-07-03 10:10:32
  Svara
 • Åh! Jag är inne på tredje veckan av min löpträning inför tjejmilen. Har aldrig lyckats springa mer än 2-3km och har inte fått löpningen till en del av min vardag. Min syster har sprungit många lopp och försökt få med mig. Iår tog jag tummen ur röven och anmälde mig till tjejmilen och känns jävligt bra att ha ett mål framför sig! Att få springa Midnattsloppet med er vore en stor motivation och milstolpe för mig! Jag skulle då även vilja ta med mig min syster som kämpar med att komma tillbaka till löpningen efter sin graviditet. Hon har alltid varit min inspirationskälla och för första gången känner jag att jag kan hjälpa och motivera henne för att ta sig tillbaka igen. Lika mycket som jag tränar inför tjejmilen för min egen skull så gör jag det för henne! <3

  Malin 2016-07-03 10:07:27
  Svara
 • Skulle verkligen behöva något som motiverar mig till att inte tappa fokus och skippa löpträningen! Så tråkigt att springa utan att ha något mål med det, skulle verkligen bli taggad till tusen om jag vet att jag ska delta i ett lopp! Sedan skulle det ta löpningen till en ny nivå om man fick dela den hemskt jobbiga men dock så roliga upplevelsen med en vän! 🙂

  Therese Lundin 2016-07-03 10:06:49 http://nouw.com/thereselundin
  Svara
 • Jag och min kompis Amanda har pratat hela våren om att springa Midnattsloppet i Malmö men har aldrig fått tummen ur att anmäla oss. att vinna detta kit skulle verkligen ge oss en spark i baken att komma igång med den sista träningen inför loppet. Det hade också varit mitt livs första lopp. Heja oss!

  Kajsa H 2016-07-03 10:04:05
  Svara
 • Först och främst, vilket roligt samarbete!!

  Jag skulle vilja vara med i teamet för att jag har gått igenom två korsbandsoperationer på ett års tid. Innan operationerna var jag fotbollsspelare på ganska hög nivå och hade väldigt bra kondition och var väldigt bra tränad över lag. Men efter två operationer så har jag inte alls lika bra kondis längre. Men jag vill bevisa för mig själv och för alla andra att allt är möjligt. Trots att jag har gått igenom två korsbandsoperationer så kunde jag springa midnattsloppet. Det skulle vara en push i rätt riktning både psykiskt och fysiskt för mig och att få göra det tillsammans med dig gör ju bara hela saken ännu bättre!!
  (Enligt läkare och sjukgymnast så får jag genomföra detta lopp då det har gått mer än 5 månader sen senaste operationen)

  Hoppas på att få höra från dig snart!
  Kram <3

  Sanna Eriksson 2016-07-03 10:03:04 http://nouw.com/sannaerikssons
  Svara
 • Jag skulle älska att få överraska min syster med detta, du är hennes stora inspiration till träning.
  Vi är ett dreamteam när det kommer till träning och har länge pratat om att springa ett lopp. Personligen tycker jag det är svårt med löpning så att ha detta framför mig vore helt perfekt! Nästa år siktar vi på göteborgsvarvet, att få värma upp med detta hade varit så underbart!

  Sanna H 2016-07-03 10:00:21
  Svara
 • Hej Ida, jag skulle så gärna vilja vinna denna tävling för framför allt älskar jag att springa! De ger mig en sån lycka, styrka och positiv engeri som varar länge inom mig. Jag har aldrig sprungit något riktigt lopp förut & de har alltid varit en dröm för mig att få uppleva hur de är att springa just midnattsloppet. Jag tänker mig att springa under månen, olika ljus, massa härliga människor, intryck, positiv energi och en otrolig upplevelse! Sen efter loppet skulle jag även känna mig mer motiverad till att gå ut och springa & försöka slå den tiden jag sprang på. Även när jag upplevt att springa ett lopp så skulle jag förstå hur roligt de är i verkligheten och sen vilja förbättra min löpning ännu mer och såklart springa mer lopp.
  Min vän har även gjort så mycket för mig & jag vet att hon älskar att springa som mig så detta skulle hon uppskatta så mycket! Kramar, du är en sån bra inspiration.

  Ella Dahlström 2016-07-03 09:59:32
  Svara
 • När jag får springa känns det som att jag har vingar. Jag bryr mig inte om någon statistik det ändå jag behöver är musik. Jag har under våren börjat springa en slinga. Så jag är redo för en mil med Adidas sköna stil. Och jag hoppas att jag får springa Midnattsloppets löparfest tillsammans med Stadium och Adidas. Och även med Ida såklart då blir det en bra start. ????

  Moa 2016-07-03 09:47:53
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Hej Ida. Min motivering är jag och min vän var väldigt bra vänner innan jag bytte fotbollslag. Vi spelade i samma lag i 3år men jag bytte lag för 1år sedan. Vi hade några lagkamrater i vårt lag som sprang Midnattsloppet. Vi sa direkt att vi skulle springa Midnattsloppet 2016 tillsammans. Vi var väldigt bra kompisar. Men efter jag bytte lag så har vi glidigt isär lite. Vi bor inte i samma stad därför träffar vi inte varandra sådär bara. Det skulle vara så kul om jag fick vinna biljetterna och bjude henne och uppleva det vi sa för ett år sedan. Jag tror att vi skulle få upp kontakten igen. Hon är en riktigt bra vän som jag vill vara lika bra vän som jag var förut. Midnattsloppet tror jag skulle bli en sjuk upplevelse.

   Alva nygren 2016-07-08 11:44:34 http://15år
   Svara
 • Hej, först och främst, gud vilket roligt samarbete!
  Jag skulle vilja vara med och tävla om en plats i loppet eftersom jag sen ett år tillbaka hittade motivationen till att träna, men känner att jag inte utvecklas. Jag tränar och tycker de är kul, men vågar inte pröva nått nytt. Jag tror att springa detta loppet, med härliga människor runt omkring mig, kan få mig att utvecklas mentalt och därav också utvecklas i min träning… Jag kommer våga lägga på det där extra kilot, våga pröva den där spinning klassen etc.

  Sen största anledningen är nog för att få springa loppet tillsammans med en nära kompis som har gjort träningen så himla mycket roligare! Jag skulle vilja tacka henne på nått sett och detta känns som den perfekta presenten!

  Håller tummarna.
  Kram <3

  Emilie 2016-07-03 09:39:08
  Svara
 • Hej underbara Ida!? Jag skulle verkligen vilja vinna detta då jag har tränat löpning länge men har aldrig sprungit ett riktigt lopp ännu. Om jag vinner skulle det motivera mig till att träna ännu hårdare och då skulle jag förmodligen då se resultatet på loppet. Jag skulle tycka det skulle bli en riktigt rolig grej att göra då man både får träna och vara med om det stora eventet. Nu får jag bara hålla tummarna och du ska veta att du är grymt inspiration för mig Ida!?❤️

  Isabella 2016-07-03 09:38:02
  Svara
 • Jag vill vara med och tävla om en plats till midnattsloppet! 🙂
  Jag har tänkt i flera år att jag ska springa ett lopp men det har aldrig blivit av, så det vore verkligen perfekt att vinna! Jag kan tänka mig att stämningen under loppet är helt magisk och motiverande. Det verkar så häftigt att springa mitt i natten! Man blir väldigt motiverad att träna på löpning när man har ett spännande lopp att springa. Jag tror det är bra att öva springa under olika tider på dygnet också så att man vänjer kroppen vid att springa på natten. Det verkar superkul! Jag vill verkligen vinna en plats 🙂
  Kram!

  Ebba 2016-07-03 09:22:53 http://operand.blogg.se
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Halloj!
   Min bästa vän och jag har tränat löpning nu en period. För att bli av med mamma kilon och komma ut i friheten och få rensa hjärnan. Och vad man mår bra ?
   Vi skulle med glädje vilja vara med.
   Tack för inspiration Ida!

   Mia 2016-07-17 14:44:32
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind