Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MSM VID CANDIDA

msm-holistic

(Reklamlänk)
MSM – HÄR

Hej Ida. Har tidigare varit på gymmet ca 3-4 ggr i veckan och åt relativt bra kost. Mina mål är att bli starkare och må bra i kroppen främst för min mages skull som av och till inte fungerar. Jag födde barn för ett år sedan så jag har tappat massa muskler och blivit väldigt mjuk mot innan då man rörde sig hela dagarna på jobbet. Jag fick dock magsjuka för 3 månder sedan och tappade helt tränings motivationen. Nu har kroppen halvt lagt av då min mage inte fungerar och jag har fått andra problem i kroppen som kan relateras till att jag fortfarande ammar. Har läst lite på internet och ofta nämns MSM mot candida infektioner och hård mage. Du förespråkar MSN också så har blivit nyfiken om det kan vara nått för mig när jag fått igång träningen igen och när jag slutat amma. Vad tror du? Kan vem som helst äta MSM eller finns det biverkningar? Ska ta tag i träningen nu för detta fungerar inte!
Kram!

SVAR: Hej fina du och tack för din kommentar! Som ni säkert vid det här laget vet så gillar jag verkligen MSM och har fått väldigt positiv feedback av andra som testat det ett tag. Jag tycker verkligen man ska ge det ett försök om man har problem med magen, leder, candida, hyn, trötthet mm. då det har hjälpt mig och många andra.

Dock så ska man ej börja med varken MSM, Spirulina, Chlorella eller andra utrensande produkter när man ammar. När man gör det börjar kroppen rensa och det kan komma ut i bröstmjölken. Så vänta tills du ammat klart.

Alla kan ta MSM men det kan förekomma biverkningar. Jag själv fick ont i huvudet, sämre hy och orolig mage de 2 första veckorna men sedan gick det över. Men jag var så knäpp att jag inte trappade upp utan körde på full dos med en gång. Rekommenderar att man trappar upp dosen om man vill undvika biverkningar. Får du biverkningar så håll ut i någon vecka så kommer det gå över och bli bättre. Lycka till! Kram, Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Ida, älskar din blogg, får alltid massa inspiration av den 🙂
  du skriver alltid om Spirulina och Chlorella. Jag testade båda dom för ett år sedan ungefär, första veckan gick bra, men efter en vecka så började jag bli illamående direkt efter intaget. Efter några dagar så spydde jag så fort jag druckit dom. Vad kan det bero på? Kan de vara så att jag inte tål något av dom?

  Elin 2016-07-02 04:55:12
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin och tack snälla! Nej det är en vanlig biverkning och utrensningsymptom. Att ta båda på en gång kan bli starkt för kroppen. När man börjar med dem så ska man trappa upp. Börja med 1 krm eller 1 tablett de första veckorna och öka successivt. Jag mådde också illa i början men det går sedan över. Så testa att trappa upp och börja med en av dem åt gången. Kram Ida

   idawarg 2016-07-02 10:45:24
   Svara
 • Hej Ida! Jag är sugen på att testa både spirulana och MSM, för att bli lite piggare liksom och kanske få andra positiva effekter. men är det bra ens att kombinera de båda? kan man börja med båda samtidigt, om man verkligen trappar upp och tar lite i början eller rekommenderar du att man startar med en? Finns det andra kombinationer som du skulle rekommendera istället? Mitt syfte med att börja testa är främst att jag vill bli piggare i vardagslivet, känna att jag orkar träna efter jobbet.

  Mvh L

  Lovisa 2016-06-28 17:59:52
  Svara
 • Jag började ta MSM när du tipsade om det och har det här året som FÖRSTA år på FLERA FLERA år inte känt av pollenallergi nästan. Jag har nyst lite, det har kliat någon dag, men det är ca 5% av det jag brukar känna och tröttheten finns knappt där! Det är mirakelprodukter och jag tar den heligt varje morgon.!! Mot hy, mage eller leder har jag dock inte märkt mycket. 🙁 Brukar ha ont i knäna när jag tränar, typ knäböj eller mountenclimber eller vad den heter men det är kvar, kanske inte lika mycket men mest för att jag undviker övningarna.

  Men jag håller med, MSM är otroligt bra.

  Diana 2016-06-28 09:26:00 http://lamadre.se
  Svara
  • Svar på Dianas kommentar.

   MEN gud vad kul och jag kan bara hålla med. Allergimedicin är ett minne blått för mig med och astman som jag brukade ha feb-juni är helt borta. ÄLSKAR MSM! Angående leder och mage så kan du testa öka dosen och bara fortsätta använda produkten regelbundet så kommer det säkert också 🙂 HEJJA MSM <3

   idawarg 2016-06-28 12:58:32
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt