Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MSM TAR BORT LEDSMÄRTA + PIGG AV SPIRULINA

IMG_9098.JPG

Hej mina fina vänner! Får dagligen mail och kommentarer från er där ni berättar hur kosttillskott som jag tipsat om hjälpt er. Det är såå härligt att höra! Welloteket är min webshop som jag startat tillsammans med 2 härliga personer. Jag startade den med syfte just att hjälpa människor och vi tar bara in produkter jag tror på och kan rekommendera. Vi gör allt från hjärtat och för oss är det absolut viktigaste att hjälpa människor och dela med oss av bra produkter, inte att tjäna pengar. Det finns många webshoppar med hälsokost men tyvärr så tar de även in produkter som är mindre bra men som man tjänar mer pengar på att sälja. Där tycker jag Welloteket har en styrka och ärlighet som jag hoppas lyser igenom. Vi försöker också ta till oss feedback och lyssna på er om ni saknar någon produkt i sortimentet eller önskar något annat på sidan.

Har ni önskemål så maila gärna info@welloteket.se. Sedan glöm inte följa oss på instagram @welloteket där vi delar med oss av nyttiga recept. Ni hittar även recpet i vår blogg på welloteket.se

Innan jag slutar babbla vill jag bara dela med mig av 2 härliga mail jag fått…

”Hej Ida!  Jag läser din blogg ibland när jag tycker det är något intressant. Och jag såg för ett tag sedan att du skrev om MSM så jag köpte det. Det har iaf tagit bort i princip all min ledsmärta jag haft i 15 år. Är helt chockad! Hur kunde det bli så bra redan efter några veckor? Jag har aldrig haft hår på bröstet, men nu har det börjat anläggas en matta och håret växer mycket snabbare, och känns som kvalitén på hårstråna blivit bättre. Gör det där pulvret allt detta?”

”Har legat på ett litet underskott i kalorier ett tag i syfte att gå ner bara något kilo (vet att jag inte behöver mer), och trots detta ökat fysiska prestationen ganska mycket på gymmet! Detta har nog aldrig hänt förut och med anledning av detta, kan jag bara dra slutsatsen att jag måste ha gjort en förändring i mitt intag varje dag. Och den stora förändring jag har gjort är att tillägga Spirulina i morgon- och eftermiddagssmoothies. Jag har aldrig tidigare varit med om att man kan vara piggare och orka mer samtidigt som man går ner i vikt!! Riktigt häftigt! 
Welloteket.se har jag beställt min spirulina på.”

(Inlägg i samarbete med min webshop Welloteket) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Levererar welloteket produkter också till utomlands? Jag bor i Finland och skulle gärna vill beställa produkter.

  Leila 2016-06-22 00:40:33
  Svara
 • Alltså wow så fin!!

  Elin Hansson 2016-06-20 18:48:59 http://www.fbyelin.se
  Svara
 • Hej! Vad exakt är msm/kollagen? Står att det är från ben i rött kött..???

  Marika 2016-06-20 17:14:50
  Svara
  • Svar på Marikas kommentar.

   MSM är svavel… Det man tar som kosttillskott är framställt från pappersmasseprodecuren från timmer.

   Kollagen är ett protein som finns i oss och hos djur.

   Kollagen (även keratin) har svavel som en viktig beståndsdel, men vi har brist på det idag och därav tar man msm.

   MSM kan man säga ”bygger upp kroppen” men rensar den också till en början och därav rekommenderat att börja med en pyttedos och öka per vecka eller hur man känner. Blir utrensningen för tuff för en så backar man ett steg. Utrensningssymtom är tex huvudvärk,pigghet eller trötthet, finnar m.m. MEN med tiden får man bättre hår, hud, naglar, ledvärk försvinner m.m.

   Det är väldigt individuellt hur snabbt man kan öka dosen och vilken dos man ska stanna på.

   Ann 2016-06-21 03:12:38
   Svara
 • Wargen snälla svara på min fråga?❤️ Du är en stor inspirationskälla!! Go girl!!❤️

  Min pojkvän försöker gå UPP i vikt, finns det några produkter på Welloteket du rekommenderar? ?

  Jennifer 2016-06-20 13:13:21
  Svara
 • MSM tar jag dagligen men Spirulina har jag inte testat.
  Kanske ska ge det ett försök 🙂

  Mitt liv 2.0 "En vardaglig träningsblogg med smaktester" 2016-06-20 09:48:22 http://chocochock.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind